Jak vypadá vaše lodžie?

11700
14.6.17 07:57

jak vypadá vaše lodžie?

Hezké ráno,

zasklili jsme lodžii a teď vymýšlíme, jak ji zařídit… Dříve jsme tam měli pár kytek, stropní sušák na prádlo a dál spíš takové odložiště věcí. :roll: Jak máte zařízeno vy? Máte tam nějaké posezení, květinový koutek, popř. i nějak chytře udělané úložné prostory?
Naše lodžie má cca 4300×1200mm.
Pokud byste měli čas a přidali i foto, tak budu nadšená. :oops: :)
Díky za každý tip. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13385
14.6.17 08:04

@hehehe Když se zde bavíme o zasklení lodžie, na kolik to tak prosím vyjde peněz? Děkuji za info.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
14.6.17 08:10

Ja mela u stropu snury na pradlo, zadny posezeni, vetsinou pres leto treba zeleninu v kyblikach a celorocne sem na ni skladovala kolo, ktery se mi neveslo do bytu a nechtelo se mi kazdy den behat do sklepa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
14.6.17 08:17

@Bjustřík
Záleží na systému a na firmě. My máme bezrámový, posuvný, jen rovné zasklení v rozměru co jsem psala, strany jsou normálně zdi lodžie :) a vyšlo to na nějakých 24 tisíc se vším všudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
14.6.17 08:35

Nad tím zasklením taky přemýšlím. Nedávno nám tam nocovali holubi a mám tam cca 40 jejich památek :cert: Posraný je úplně všechno, včetně zdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
14.6.17 08:45

@Lerista
Tak to ti teda nezávidím… :( Zasklení určitě doporučuji, dá se pak z té lodžie udělat v podstatě další „pokoj“. Navíc to i zateplí tu místnost před ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24187
14.6.17 08:55

Když jsem měla u bytu zasklené lodžie, měla jsem dvě. Na jedné jsem sušila prádlo, měla tam natažené na stálo šňůry. Ve druhé lodžii jsem měla police na květiny, které jsem tam měla celoročně. I v zimě tam bylo kolem 10 stupnů, pokud venku klesly teploty pod -15 stupnů, po týdnu bylo v lodžii kolem nuly. Tam jsem měla nataženou jen jednu sňůru na usušení utěrek. Tuto šňůru jsem mohla sundat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
14.6.17 13:13

Šňůry, zahradní křesílka se stolkem, na straně byl úložný prostor a na něm rakletový gril, na parapetu bylinky, v druhém rohu byl sběr papíru - moc se mi tom zasklení stýská

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
10.6.21 11:03

Holky, jak velký nepořádek se udělá při zasklení? Máme mít posuvný systém s rámem. Jak moc to odhluční ruch z ulice? Není tam pak v létě jako v sauně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8786
10.6.21 11:23

S montáží zkušenost nemám, ale odhlučnění 0 a už teď je tam při svitu slunce sauna.. V létě se a vůbec nedá být, leda to lit permanentně otevřené, což pak zad dnem smysl si to pořizovat. Tady to bylo, když jsme to kupovali. Teď s ebudeme stěhovat a lodzii/balkon/terasu určitě zasklívat nebudeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
10.6.21 11:31
@Salorka píše:
Holky, jak velký nepořádek se udělá při zasklení? Máme mít posuvný systém s rámem. Jak moc to odhluční ruch z ulice? Není tam pak v létě jako v sauně?

Trosku to odhlucni, zázraky bych nečekala. V létě se otevře, když bude pršet a bude tam např. prádlo, tak zavře. V zimě je to jako forma zateplení. Ja byla spokojena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
10.6.21 11:42

Jako skleník určitě super. Na rajčata, okurky…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný