Jak obléct do kombinézy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak obléct do kombinézy
Přemýšlím
, jak obléct 5 měsíční miminko do kombinézy. Dala bych klasicky-bodýčka a punčošky. A co dál? Svetr a ještě nějaké tepláčky? A pak kombinézu?
Jak oblíkáte miminka vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Oblékám přesně jak ty a jak bude jo mrznout tak ještě šup do fusaku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do kombinézy bych dala body s dlouhým rukávem, punčošky, mikinu a kombinézu.
V kočárku zakrýt dekou nebo do fusaku. To by mělo bohatě stačit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oblékám stejně jako ty a podle počasí ještě lehčí svetřík. V kočáru deku a slídu. Jakmile začne mrznout, tak vytáhneme fusak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám mu body s krátkým, punčošky, tričko s dlouhým a nějaký háčkovaný apod. capáčky na nožky, čapku, kombinézu a nánožník na kočárku. Když h vyndám, je vždycky krásně teploučkej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám dcercepod kombinézku teplé punčocháče a triko z dlouhým rukávem. Kdyžjsem jí dala ještěmikinku tak bylo hroozně propocená…Jásechci jen zeptat zda je potřeba dát 18ti měsíčníholčičku do fusaku nebo stačídeka?
- Citovat
- Upravit
Já dávala v tom, co bylo - body, dupačky, mikina (svetýrek) a kombinéza, do fusaku a slída. Když byla moc zima, tak jsem přidala deku na fusak.
Víc bych nedávala, dítě je pak spíš přehřáté, zbytečně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám roční a chodí - dnes měla body, punčocháče, triko s dlouhým a kombinézu.. Venku se válela ve sněhu, v kočárku měla deku a nánožník.. Fusak dám až na mrazy zas taková zima ještě není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já do kombinézy dávala v tom, v čem bylo mimčo doma, kombinézu jsem používala abych nemusela vrstvit milion vrstev… takže body a ponožky, nebo overálek, nic víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A mám se tak řídit od narození, nebo mám dávat více vrstev?
- Citovat
- Upravit
Od narození. Nepřehánět, nepřevrstvovat, miminku to akorát škodí, je přehřáté.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4
Dobře děkuji, takže to v čem bude doma body s dlouhým, dupky, capáčky, kombinéze a v kočárku deka a kryt ![]()
- Citovat
- Upravit
A kdyz se da mimco v domacim obleceni do kombinezy, tak kdy pouzit jeste fusak? Az bude mrznout?
DIky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit