Jak obléct do kombinézy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@berry4 takze cca od tech 5 stupnu? Promin, jen se ujistuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Carmen6 jo úplně malýho klidně i do fusaku.. Malá je koncem října a jezdila ve fusaku a pod tím nejdřív chlupatou kombinézu a pak už klasickou.. A v krámech svlékat!
Mě je vždycky těch nabalenejch mimin v těch krámech líto.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Carmen6 malé miminko- v tom, co má na sobě, plus ponožky, mikinka(pokud nemá), kombinéza, a fusak. Teplejší čepice a rukavičky.
Až bude pod nulou, studený fičák, přidat na fusak ještě deku.
Já v tomhle počasí si vozila mimi v autosedačce na kočárku se zimním fusáčkem do auta, bohatě to stačilo.
To je celé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabriela82 diky
jasne, ze vyslecu, jestli bude po mne, tak bude nervni, kdyz bude nabalenej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnes sme tu meli 0 stupnu..dala sem malymu body, puncochy(to mel doma) na to sem mu pridala mikinu, teplaky, ponozky a zimni capacky a pak do kombinezy a zakryla sem ho dekou..ale uz mu budu davat i fusak, je fakt zima a dneska dost mrzlo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda na mimino ani kombinézu nepoužívala. Bylo po uši ve fusaku. Nad nulou jen vlněné triko a tepláky. Na hlavu kuklu, co kryla i ramínka. Pod nulou ještě rolák, na nohách vlněné kamaše (Longiesky), co měla doma zároveň jako svrchňáky. Kombinézu měla snad 2× na horách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Punčocháky, bodýčko + kombinéza… svetr a tepláky si nechávám na mínusový hodnoty
- načítám...
- Citovat
- Zmínit