Dětská zimní bunda z CA
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dětská zimní bunda z CA
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli se dá v CA koupit dětská zimní bunda, velikost 74, 80? A pokud ano, jak jste byly s bundou spokojené? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Koupit se dá určitě a spokojení jsme byli všichni. I letos jí máme z C&A
. Třeba minulý rok měla ještě 80 a celou zimu pod ní nosila jen tričko, byla teploučká a vypadá pořád dobře, teď si jí od nás bere známá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terrad Děkuji, máme totiž slevu z DM 50% na dětské oblečení, ale CA máme docela z ruky, tak mě zajímá, jestli se tam vyplatí zajet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky od nich máme zimní bundičku(74) a je krásně teploučká a malé pod to stačí jen triko z dlouhým rukávkem ![]()
- Citovat
- Upravit
Koupila jsem tam bundu před týdnem, vel. 80, a je teploučká, pohodlná a dokonce i hezká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky kupuju. Dokonce jsem vyhandlovala další kuponek jak máš ty a koupila klukovi ve vel. 92, i když bude mít v lednu 2 a půl. Je drobota tak jsme ještě letos ušetřili. Za mě spokojenost. Jen třeba oblečení-svetry, kalhoty, mikiny mi přijde, že dělají už trochu horší kvality, švy apod. Přišla mi kombinéza z H&M a rozpárané švy, vybodané dírky jak špatně zajela švadlena se strojem…Kdyby to nebylo z Anglie, tak reklamuju…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z CA máme poděděnou podzimní bundičku a super
Pořád krásně drží a parádní. Jinak zimní mám z HM a taky je dobrá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ještě jednou děkuji, tak teda zajedeme do CA, snad tam něco vybereme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě dá, já koupila loni vel. 80 ve výprodeji za 100,– Kč
Malý je rok a je jí teda teď akorát, ale od pátku mají být mrazy, tak jí určitě stihnem využít.. Je super - měkounká, vevnitř flís, krásně fialová.. Letos mají hodně podobné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monny Mony a proč si nešla do Ikey pro tu ztracenou? Jsou tam ztráty a nálezy
- Citovat
- Upravit
@Monny píše:
Koupila jsem tam bundu před týdnem, vel. 80, a je teploučká, pohodlná a dokonce i hezká
80?a to je malemu dobra?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kluk měl vloni z CA, letos ji bude mít mladší… Bundička krásně teplá, barva drží, neseprala se, no parádní, jsem moc spokojená ![]()
- Citovat
- Upravit
@muffinka89 píše:
@Monny Mony a proč si nešla do Ikey pro tu ztracenou? Jsou tam ztráty a nálezy
To už určitě někdo ukradl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alchien píše:
80?a to je malemu dobra?
Jojo, je trochu větší ta bundička, není to jedna z těch uplejších… tedy myslím že je 80.. musím se pak podívat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit