Co na sebe na focení?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.10.12 19:08

dnešní móda

Ahoj ženy.
V týdnu mám focení, a potřebuju zazářit, něco sexy a něco moderního. V riflách a tričku to nepůjde.
Dík za tipy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
888
21.10.12 19:10

Třeba šaty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sayonare
21.10.12 19:10

Tepláky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
888
21.10.12 19:11
@Sayonare píše:
Tepláky :mrgreen:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11877
21.10.12 19:34

Ono hlavme zalezi make foceni, jestli ty sama nebo s ditetem, a nebo pro koho ty fotky vlastne budou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
21.10.12 20:36

Každopádně něco tmavého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.10.12 01:53

Focení čeho, kam? Ateliér? Příroda? Záleží na prostředí, osvětlení, makeupu atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
21.11.13 22:05

OBNOVUJI DISKUZI

Jsme objednaní do ateliéru na focení naší rodinky. Máme chlapečky 1 a 4 roky.
Na společné foto máme všichni přichystaná bílá (kluci polo trika a já tuniku).
Chci ovšem nechat vyfotit i ty naše 2 lumpy pohromadě a přemýšlím, jak je obléknout…
Mám jim oběma pořídit košile hodně barevně podobné, nebo košile podobné stylem (kostky, káry, proužky atd, ale jinak barevné- viz foto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
21.11.13 22:09

Jsem pro košile různých barev a jednobarevné. Stejnou barvu nebo kostku bych nevolila, na profi fotkách vypadá lépe monolit.

• Citovat
  • Upravit
45685
21.11.13 22:59

Presne, zádné kostky kary ani proužky, to je zasadni chyba. Na foto vypada nejlíp jednobarevne;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
21.11.13 23:23

Ahoj nemate nektera zkusenost co s sebou na tehotenske foceni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
21.11.13 23:41

Urcite jednobarevne, bez obrazku a napisu.
Na tehu foceni je dobre cerne nebo bile tricko a taky panska cerna nebo bila kosila a podprdu hladkou. Muze byt i neco jineho, ale plati to, co u deti, jednobarevne, bez vzoru, bez napisu, bez obrazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
22.11.13 04:41

Ráda se přidám k diskuzi. Jdeme na společné focení, navíc i s rodinou bratra. Fotografka radila sjednotit-rifle. K tomu světlý vršek, nejlépe tričko. Kluci si chtěli vzít kostkované košile-nějak se jim nezamlouvá jen tričko. Švagrová chce manželovi i synovi také kostkovanou košili. Mám obavu, aby fotka nebyla přeplácaná. Já mám bílé triko, trošku jakoby halenku. Mám si k tomu brát jako doplněk korále, řetízek s přívěškem? Nebo nic? Hladký, nevýrazný?
Hlavní důvod je zhotovení fotoobrazu rodičům k vánocům, fotografka radí černobílý.
Pište jakékoli postřehy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
22.11.13 08:03
@Pixii píše:
Ahoj nemate nektera zkusenost co s sebou na tehotenske foceni?

Bílá a černá trika či tuniku (prohodí se dle zvoleného pozadí). bez vzorků nebo může být vzorek drobný. Já třeba měla puntíky a s dětskými míčky a puntíkatým deštníkem to vypadalo hezky. :palec:
Jinak doporučuju rozhodně bílé košile a rifle. Jak tobě tak popř. partnerovi jestli jde s tebou. Vem klidně i nějaké dupačky co máš nachystané nebo botičky či dudlík :kytka:
Pozn.: Neboj se hooodně nalíčit. Ono to pak těch fotkách dost zanikne… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
22.11.13 08:08
@lasička1 píše:
Ráda se přidám k diskuzi. Jdeme na společné focení, navíc i s rodinou bratra. Fotografka radila sjednotit-rifle. K tomu světlý vršek, nejlépe tričko. Kluci si chtěli vzít kostkované košile-nějak se jim nezamlouvá jen tričko. Švagrová chce manželovi i synovi také kostkovanou košili. Mám obavu, aby fotka nebyla přeplácaná. Já mám bílé triko, trošku jakoby halenku. Mám si k tomu brát jako doplněk korále, řetízek s přívěškem? Nebo nic? Hladký, nevýrazný?
Hlavní důvod je zhotovení fotoobrazu rodičům k vánocům, fotografka radí černobílý.
Pište jakékoli postřehy.

No tak jestli mohu - z pozice AMATÉRSKÉ fotografky :oops:
Pokud černobílý (za mě tedy 100% ANO!) tak se ale vážně slaďte… volte vršky 100% bez vzorků! Ty jsou hezké leda tak barevné, ale na černobílé fotce na sebe moc poutají pozornost od obličejů. A tím spíš pokud bude portrét rodinný a obličejů tam bude víc. Jakmile bude mít někdo vzorek, přitáhne to pozornost na ten vzorek. Pokud by měli vzorek všichni, fotka by byla opravdu nehezká (myšleno v té černobílé)

Za mě do toho zainvestujte a kupte trika. Ženám třeba bílá a chlapům černá… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat