Jak obléct do krosničky

17180
25.10.10 15:28

jak obléct do krosničky

Ahojky,

na prodloužený víkend vyrážíme do špindlu. Bereme s sebou kočár i krosnu. Můžete mi poradit jak obléct malou 18 měsíců do té krosny? Počasí hlásí kolem 10 stupňů počítám, že na horách to bude míň. Plánujeme celodenní výlety se zastávkami (na jídlo, ohřátí, přebalení - takže v chatách, restauracích apod.) Malá chodí ale moc toho neujde, takže počítám že jí vyndáme spíš jen tak na chvilku na proběhnutí.

Mám strach hlavně co na nohy, aby jí nebyla zima? V šátku nenosím takže s tím nemám vůbec v tomhle počasí zkušenosti. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3138
25.10.10 15:42

Ahoj, já nosia v kombinéze se zadelavacima nožičkama aji rukama a přes nohy jsem dávala vlněné návleky. Pod botičkama kombinézy samozřejmě boty.
tvářím se jako idiot, přesto vkládám foto :lol:
 http://img4.rajce.idnes.cz/…IMG_1199.JPG

Příspěvek upraven 25.10.10 v 15:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
25.10.10 15:43

takže myslíš že když dám teplejší punčocháče a zimní kombinézu a zimní boty (popř. teplý ponožky) tak by to mělo stačit, když ještě nebude taková zima?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
25.10.10 15:51

jj, rekla bych že hlavní je udržet v teple právě nohy. (Ono se to nezdá, ale od zas se dost zahřeje. )
Proto jsem davala ty navleky - aby teplo neunikalo tou dirou u kotniku (mezi kombinezou a kombinezovyma botičkama). To vychytáš.
Já přes zimu nosila jen v krosně, kočár jsem nepoužila.
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
25.10.10 15:59

ted jsme byli na sumave…nosila forte tlusty puncochace..navleky a kombinezu do krosnicky…pristi vikend jedem jeseniky…obleceni beru stejny :wink: uzijte si vikend :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
25.10.10 16:21

Nosím v šátku, se zateplením těla neporadím, to bude jiné. Na nohy dávám vlněné kamaše a návleky, na to ještě MaM kapsu. Takže 3 vrstvy. Tvém případě bych dala tedy punčocháče nebo kamaše a silnější kombinézu. Případně kup ty návleky na nohy, stojí okolo stovky i ty vlněné, jdou snadno sundat a nandat podle potřeby. Na nohy mám takové boty bambule, péřové - něco jako botky ke kombinéze.

• Citovat
  • Upravit
6093
25.10.10 17:23

Vzhledem k tomu, že se nebudete hřát navzájem jako při nošení v šátku či nosítku, oblékla bych dost.
Nebude tak krytá jako v kočárku :-?
Pokud se ti nechce vrstvit, narychlo bych koupila vlněné oblečení. Kombinéza vás asi nemine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
25.10.10 17:27
Cappy píše:
Vzhledem k tomu, že se nebudete hřát navzájem jako při nošení v šátku či nosítku, oblékla bych dost.
Nebude tak krytá jako v kočárku :-?
Pokud se ti nechce vrstvit, narychlo bych koupila vlněné oblečení. Kombinéza vás asi nemine

ahoj, my teda byli na těch třecích plochách vždycky zahřátí až až..ale asi máš jinou zkušenost, možná záleží i na typu krosny. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
25.10.10 18:59

cappy: prosimte na to vlnene obleceni uz jsme parkrat v diskuzich narazila…muzu se optat co konkretne nosite (body a puncosky??) jestli to fakt za ty prachy stoji…a nekouse to? a kde kupujes? dik moc a pardon za OT i kdyz ne tak uplne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
25.10.10 19:04

Holky díky, o tělo strach nemám tam je dost chráněná tou krosnou, jen ty nohy trčí ven. Tak pro jistotu vemu ještě nějakou mezi vrstvu. Návleky asi kupovat nebudu, ale tak nějaké teplátky nebo legíny navíc by taky mohly stačit. :wink:

I tak díky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
25.10.10 22:17

Máme z Tchiba termo legínky, vypadají fakt teploučce, ale ještě jsme nezkusili.
Jinak pokud ti jde o nožky, já bych do krosničky na horách teď dala tyhle termo legínky a zimní kombinézku, teplý ponožky a zimní botičky.
a šlus.
co víc? sama píšeš, že občas poťape. nepřeháněla bych to. zima jí nebude, hlavně by neměla mít nohy mokrý, zpocený od přílišného nabalení…

já vždycky žasnu, jak dokáže nabalit jedna moje známá stejně starýho kluka jako mám já… 8-o
a netuším, co na něj chce ještě navlíknout v zimě…
však ho taky má každou chvíli nemocnýho, stačí že na něj foukne větříček…

já bych spíš dala důraz na hlavu - namazat pořádným winterstop krémem a zimní čepičku, přes uší, něco na krk a kapucu přes čepičku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
26.10.10 09:47

Obrazek díky, navrch určitě teplé věci mám. Na ty nohy jsem si taky říkala že to musí stačit když ještě není -10 a bude i chvilku chodit. Snad to zmáknem a neodmarodíme, sotva jsme se vyhrabaly z rýmy a kašle :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí