Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Můžu se zeptat jak oblékáte prcky teď v tomhle počasí?Pořád nevim jestli mu není horko nebo zima.
ahojky,
hodne zalezi i na ditku- nasemu Matyskovi je porad hrozne teplo- ted jsme byli venku a mel jen triko, teplacky a laclace a stejne se vztekal, ze mu je teplo…
ahoj,můžu se zeptat jak oblékáte miminka v tomhle počasí?Pořád nevim jestli malému není zima nebo horko
Ahoj, diskusi jsem přesunula do oblečků, ale cítím, že to není ideální - udělám novou rubriku Jak obléct. V miminku se to hned ztratí a myslím, že oblékání se řeší dost často na to, aby si to zasloužilo vlastní rubriku.
Obě diskuse sloučím, ju? Hlavně, prosím, nezřizuj další.
Lesina
ahoj, standa byl jen v tricku, plince a ponozkach a byl uvareny, fakt zalezi na ditku
nas prcek je dost otuzili (doma mame tak 18-19°a je tu jen v tricku a plince takze kdyz je venku 25° tak je mu proste teplo)
ponozky,kalhoty,bodycko s kratkym a mikcu-pak uz rozepnutou.deku dolu do kosiku kdyby bylo chladneji.
Já dávám jen dlouhé body a slabý dupačky, ráno přikreju v kočárku dekou a odpoledne už tam leží jen tak odkrytá
Konroluju nohy, když jsou studený, strčím je pod deku, ale stejně je má Lucka zase za chvíli venku.
Ahoj maminky,
tak zrovna řeším ten sám problém. Navíc si myslím,že je rozdíl,jestli jsou prckovi 3 měsíce a jen leží (jako ten můj) a nebo už rok a sedí a pohybuje se.
Já jsem včera měla malou jen v dupkách a bodynu,co má na doma a přes to měla mikinku a deku.Ale nevím,jestli jí nebyla zima.Sice v kočárku pěkně usnula,ale to mi usnula i ráno,kdy měla to samé oblečení a byla ve fusaku. Potničky z něho nemá.
Ale pak jsem si psala se známou,tak má 3/4 letou holčičku a dává ji punčošky, kalhoty a ještě zabalí to 3× přeložené deky.
Fakt nevím, ty malé děti si ještě neřeknou.....
Danik,samo že záleží, kolik prckovi je, ale i tak je každé dítě jiné. Mám skoro stejně starou holčičku a kdybych jí včera =28.4.2008 v Praze asi 20stupňů jasno navlíkla to co ty, tak z ní mám škvareček.(my šly jen v triku s dlohým rukávem,tepláčkách a ponožkách.)Deku jsem měla taky,ale ta šla hned do košíku,neb malá pod ní měla uplně spocený nohy.
Ahojky!
POtřebovala bych poradit…Mám doma 11 denní holčičku a chceme vyjet autem. Chtěla jsem se zeptat, co je vhodné obléct do autosedačky?Je u nás asi 16 st.
Mám připraveno body s krátkým rukávem, body s dlouhým rukávem a na to teplejší overálek. Melo by to stačit?Ještě mám nachystanou deku, kterou bych dala přes malou v sedačce…
Děkuji!!!
Ono to chce hlavne sledovat jaky bude pocasi v nejblizsich hodinach:)
Ja pouzivam napr tuto apku a tam je hned videt aktualni predpoved na 12h pro danou lokalitu:
https://play.google.com/…apps/details?…