jak oblékat dítě na cyklosedačku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Náš rarach má dva a půl a doteď ho oblíkám na kolo víc. I mě je někdy na kole chladno v parnem dni a to šlapu. Místo riflí bych zvolila tepláky, je to pohodlnější a nějaké vysoké podkolenky. Na mikinu dávám šusťákovou bundu, takovou úplně lehoučkou a kapucku upravím kolem krku jak šál. Přes ručky přetáhnu dlouhé rukávy. V kapse na kolo mám takovou čepičku, už jí ani nenosím domů a tu dávám pod helmu. Bez čepice jel letos tak třikrát a to jen na trase 1 km, když jsem se přesunovali od kamarádky, jinak čepici dávám pořád.
No a když přijedeme na místo tak okamžitě vyslíkám a převlíkám kraťasy.
Věra
- Citovat
- Upravit
Tak my se právě vrátily s malou z kola, oblíkám jí skoro vždycky tepláčky, to už musí být jó hic, aby jela v kraťáskách, když je tak 15st, tak i štrample, tričko, flísovou mikinu a když je chladněji, ještě šusťákovku. Když je horko, jede třeba jen v triku, ale mikinu mám vždycky s sebou. A pod přilbu dávám takový ten šáteček, ať jí nefouká do uší, přilbu má toršku volnější. Zase, jen ve velkém horku jede bez šátku. Ručičky mívá studené, to je z toho větru, to já mám taky, když jedu z kopce
Ale jinak jí zima určitě není.
Takže celkově - i v létě oblékám trošku víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak když je horko, jako byly ty vedra tuhle, tak malej má triko, kraťasy, ponožky, boty. Pod helmu nic.
Když by bylo chladněji, tak tepláky, triko, mikinu a šusťákovku, pod helmu čepici.
Jinak mikinu a tepláky beru s sebou vždy, když jedu na dýl ![]()
Iffko, i když dáš malý pod helmu šáteček, tak jí tu helmu dotáhni. Když jí chytíš zeshora za ty průduchy a otočíš jí hlavou do stran, tak jí se musí pohybovat zároveň hlava s helmou, aby nebyla povolená
Neber to ode mě jako buzerování, je radu. Kdyby jste sebou buchli na zem, tak aby se nezranila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky,diky! Pred tim,jsem nebyla prihlasena. Rifle jsem mu dala misto teplacku proto,ze jsem si rikala,ze tolik neprofouknou.Podkolenky si musim poridit,jeste zadne nemame,ale je to dobry tip,protoze se mi do puncochacu v lete nechce.Sustakovku musim poridit.Jinak jsem rada,ze vubec jenom sedel.Zkouseli jsme pred mesicem a vratili se po 10-ti min. s hysterickym placem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky maminy,poradte prosim. Mam skoro rocniho kloucka a chceme s nim na dovolene jezdit na kole. Dneska jsme to zkusili.Venku bylo na slunicko vedro a v chladku cca 22 st. Dala jsem diteti riflicky (dlouhe),body s kr. rukavem a mikinku. Prijel domu po pul hodince ale s uplne zmrzlymi rucickami.A to jsem myslela,ze mu bude vedro.Jak mam dite oblekat.Prece mu pri slunecnem pocasi nebudu davat na kolo bundu?Ma rad chladneji. A jeste jeden dotaz. Davate detem pod prilbicku satek (i pres usi) a nebo jezdi bez nej?A kdyz bez nej nevadi,ze jim fouka do usi?