jak oblékat dítě na cyklosedačku

Anonymni
15.6.08 13:15

jak oblékat dítě na cyklosedačku

ahojky maminy,poradte prosim. Mam skoro rocniho kloucka a chceme s nim na dovolene jezdit na kole. Dneska jsme to zkusili.Venku bylo na slunicko vedro a v chladku cca 22 st. Dala jsem diteti riflicky (dlouhe),body s kr. rukavem a mikinku. Prijel domu po pul hodince ale s uplne zmrzlymi rucickami.A to jsem myslela,ze mu bude vedro.Jak mam dite oblekat.Prece mu pri slunecnem pocasi nebudu davat na kolo bundu?Ma rad chladneji. A jeste jeden dotaz. Davate detem pod prilbicku satek (i pres usi) a nebo jezdi bez nej?A kdyz bez nej nevadi,ze jim fouka do usi?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
15.6.08 14:02

Náš rarach má dva a půl a doteď ho oblíkám na kolo víc. I mě je někdy na kole chladno v parnem dni a to šlapu. Místo riflí bych zvolila tepláky, je to pohodlnější a nějaké vysoké podkolenky. Na mikinu dávám šusťákovou bundu, takovou úplně lehoučkou a kapucku upravím kolem krku jak šál. Přes ručky přetáhnu dlouhé rukávy. V kapse na kolo mám takovou čepičku, už jí ani nenosím domů a tu dávám pod helmu. Bez čepice jel letos tak třikrát a to jen na trase 1 km, když jsem se přesunovali od kamarádky, jinak čepici dávám pořád.
No a když přijedeme na místo tak okamžitě vyslíkám a převlíkám kraťasy.
 Věra

• Citovat
  • Upravit
9548
15.6.08 19:25

Tak my se právě vrátily s malou z kola, oblíkám jí skoro vždycky tepláčky, to už musí být jó hic, aby jela v kraťáskách, když je tak 15st, tak i štrample, tričko, flísovou mikinu a když je chladněji, ještě šusťákovku. Když je horko, jede třeba jen v triku, ale mikinu mám vždycky s sebou. A pod přilbu dávám takový ten šáteček, ať jí nefouká do uší, přilbu má toršku volnější. Zase, jen ve velkém horku jede bez šátku. Ručičky mívá studené, to je z toho větru, to já mám taky, když jedu z kopce :wink: Ale jinak jí zima určitě není.
Takže celkově - i v létě oblékám trošku víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
15.6.08 21:09

Tak když je horko, jako byly ty vedra tuhle, tak malej má triko, kraťasy, ponožky, boty. Pod helmu nic.
Když by bylo chladněji, tak tepláky, triko, mikinu a šusťákovku, pod helmu čepici.
Jinak mikinu a tepláky beru s sebou vždy, když jedu na dýl :wink:

Iffko, i když dáš malý pod helmu šáteček, tak jí tu helmu dotáhni. Když jí chytíš zeshora za ty průduchy a otočíš jí hlavou do stran, tak jí se musí pohybovat zároveň hlava s helmou, aby nebyla povolená :wink: Neber to ode mě jako buzerování, je radu. Kdyby jste sebou buchli na zem, tak aby se nezranila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
15.6.08 21:51

Holky,diky! Pred tim,jsem nebyla prihlasena. Rifle jsem mu dala misto teplacku proto,ze jsem si rikala,ze tolik neprofouknou.Podkolenky si musim poridit,jeste zadne nemame,ale je to dobry tip,protoze se mi do puncochacu v lete nechce.Sustakovku musim poridit.Jinak jsem rada,ze vubec jenom sedel.Zkouseli jsme pred mesicem a vratili se po 10-ti min. s hysterickym placem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat