Jak oblékat mimčo do nosítka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
664
20.3.19 22:43

já dávám body, punčochy a přes to teplákovou kombinézu z Lidlu :) a sama si beru triko, slabou mikču a lehkou bundu. Ale za chvilku nám tak bude taky už vedro… Jo a syn je teda starší, už roční

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
20.3.19 22:46

Měla jsem přechodovou kombinézu, pod ni punčochy, body a lehký svetřík.

• Citovat
  • Upravit
797
20.3.19 23:07

My dnes v satku body, puncochy svetrik, merino tenkou kuklu, satek a softshellovu bundu se vsadkou. Dite 4mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
20.3.19 23:20

@Janli @Hrnekmleka Jee, holky až tak? A jsou děti spocený potom? Protože, když foukalo a byly třeba 1-3 stupně, tak jsem malý dávala body s krátkým rukávem, overal a kombinézu (medvěda) a zimní čepici, a když jsem jí pak vyndala, tak byla úplně mokrá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68920
21.3.19 00:19

V tomhle počasí (včera tu bylo odpoledne 7-8) jsem do šátku šestinedělňátku dala normální „domácí“ oblečení - body, kalhoty, jen tepleší ponožky, tenoučký bavlněný kabátek, na hlavu čepičku (byla by lepší kukla, ale zatím čekám, až mi do ní doroste), přes to nosicí softshellku s vsadkou a šlo se, hřály jsme se navzájem. Pro mě teda na krk šálu, protože ta nosicí bunda má nahoře mezeru a táhlo by mi na krk. Mimčo spokojeno, prospalo to, vyndala jsem ho vyhřáté. Radši dávám míň vrstev a využiju vzájemného tepla, zatepluju jen ty nožičky, co trčí. S prvním dítětem jsem dělala totéž a v mrazech přes nás ušila flísový tunel, než abych dávala moc vrstev mezi nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
21.3.19 00:40

Já do šátku oblékám jako doma + extra teplé boty a společný fleecový límec (já nákrčník ona kapucu), máme společnou mikinu a softshellovou bundu od Angel Wings, podle teploty a větru buď jedno nebo druhé nebo oboje. Když prší tak dávám mikinu a softshellovou kapuci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
21.3.19 01:00

Já sice měla dceru v nosítku jen párkrát, byla pěkný tlusťoch a já měla po pár minutách pocit, že je po mně, ale dávala jsem lacláče, ať jí nevylezou záda a nějakou přechodovou bundičku. Měla něco kolem čtyř měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
21.3.19 02:02

Celou zimu a i teď oblékám mimino do body, punčocháče, teplé ponožky a kukla, nic víc. V zimě pod nosící kabát, teď pod nosící svetr/mikinu. Když fouká a není sluníčko, tak vytáhnu tenkou softshellku.
Kdykoliv jsem oblékla mimino víc, měla jsem pečené mimino.

Dnes bylo sluníčko, teploty kolem 10°C a mně se na vsadce od svetru rozbil zip, takže mimino nebylo pod mojí vrstvou a stejně měl teplé ručičky, i když měl na sobě jen body a punčocháče ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
21.3.19 11:49
@Johanah22 píše:
@Janli @Hrnekmleka Jee, holky až tak? A jsou děti spocený potom? Protože, když foukalo a byly třeba 1-3 stupně, tak jsem malý dávala body s krátkým rukávem, overal a kombinézu (medvěda) a zimní čepici, a když jsem jí pak vyndala, tak byla úplně mokrá :lol:

Spoceny nebyl vubec ale rucky i nozky mel normalne teple. Oproti me mnel 1 vrstvu navic a to svetrik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí