Jake nosítko vybrat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4507
16.3.19 16:07

@Lucka158 Mám Fidellu a perfektní už od malička, kontaktní, malý ho má moc rad a nosí i manžel, nebojí se… dobre a jednoduše se nastavuje, jak mimco roste. Za mě to jsem nevýhody nenašla :) tak držím palce při výběru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
777
16.3.19 16:13

Mám fidellu fusion 2.0 je to měkoučké šátkové nosítko rostoucí, nemůžu ale posoudit protože ho mám na mimčo co se mi narodí za měsíc, na začátku bych chtěla nosit v šátku :palec: jinak jsem se radila na fb skupince nosíme děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
16.3.19 16:14

taky jsem dnes koupila fidellu a spokojenost, mela jsem ji vybranou uz dyl, dneska s 20% slevou na veletrhu :palec: uz se tesim na noseni ;)
jinan na fb mas skupinu nosime deti, holky ti tam poradi, je tam velky prehled ktere nositka jsou vhodna, ktera ne a proc + fotky jak navazat, podsadit…i satkovani…doporucuju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.3.19 16:22

Diky holky, do skupiny na fb se urcite podivam :) jinak na fidelu jsem taky koukala, jen jsem ji asi vyradila, protoze tu znacku vubec neznam a nemam ani nikoho v okoli, kdo by znal. Tak ja ji zas asi hodim zpatky a budu premyslet dal :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
16.3.19 16:25

nejpohodlnější je šátek, tak bych určitě volila šátkové nosítko, pokud nechceš šátek.
já mám KiBi a šátek a opravdu šátek je top :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
16.3.19 16:29

@Lucka158 urcite koukni na ten fb, za me nejlepsi fakt ta fidella, od narozeni, mam half buckle satkove nositko a super! satky me jen otravovaly a nebavily, jeste je dobry nositko storch(neco), ale to mi nesedlo a je jen na chvili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
16.3.19 16:48

možná ještě mei tai :think: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
16.3.19 17:00

Lenka a Monilu, které máš v seznamu, jsou naprosté mercedesy mezi nositky. Pokud nemáš problém s finanční stránkou a uvažujes, že budeš nosit hodně, šla bych do nich. Fidella není špatná, ale tento dvěma se nevyrovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68873
16.3.19 17:13

Neporadím, háčkuju se. Taky váhám mezi Monilu a Lenkou, i když bych preferovala jednovelikostní miniverze. Momentálně je mimču měsíc, takže zatím občas nosím v šátku. Jako dobrý, pohodlný, ale to motání mě moc nebaví, mám i ring sling, ale výhledově od těch 3-4 m chci nosítko hlavně pro chlapa. První jsme taktéž odnosili v manduce, ale to byl nosicí pravěk a manduca a ergo byly jediný sehnatelný ergo nosítka, takže člověk neměl moc na výběr, dnes je doba jiná :lol:
FB skupinky mě dosti děsí :oops: ale naživo by to ochmatat a vyzkoušet chtělo. Na druhou stranu - počkat, až do toho dítě doroste - vyzkoušet - rozhodnout - nechat si to ušít z vlastního šátku… to by mi z té miniverze dítko asi brzo vyrostlo :) Jasně, můžu koupit bazarový nebo hotový, ale ten šátek už tu na to mám a parádní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
16.3.19 17:51

@ugluk Počkej, to už byl středověk. Pravěk jsem zažila já, to tu byl na výběr pouze šátek Indie a Qatemala. A pak spousta klokanek. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68873
16.3.19 18:24

@modravlocka tak to jo :lol: A to je to pitomejch sedm let. Podobnej vývoj v látkovkách. No nic, mám hlavu jak pátrací balón, nejradši bych sousedku se třema nosítkama, co bych u ní zkusila, vybrala, zařídila a bylo by. Ale zatím kdekoliv se ptám, tak má každej mi k tomu co říct svou zkušenost, mám deset různých tipů a představa nosicího srazu s hromadou nadšenkyň a dalšíma dvaceti tipama mě děsí :mrgreen: Plus vyberu něco pro sebe a pak to stejně napůl bude nosit jinak tvarovanej chlap, tak jestli prostě něco kvalitního nevybrat a pak v tom v klidu neodnosit, však s manducou jsem byla taky spokojená, než se na mě lidi sesypali, že je dneska dávno překonaná a může být něco mnohem lepšího :mrgreen: No nic, pardon za výlev, zakladatelce jsem příliš nepomohla. Ale byl-li by tu někdo z Prahy, kdo by mě nechal ochmatat povícero kousků, budu mu vděčná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
16.3.19 18:29

@ugluk vazne zkus tu skupinu na FB nosime deti. vsak to tam jen proctes s zas opustis ;) . maji tam prehledy nositek, vhodnost, nevhodna visitka, jak poznat padelky na bazarech, plus spravne navazani a hromadu polozenych dotazu, kde se lecos dozvis, ani se nemusis ptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68873
16.3.19 18:32

Jinak k zakladatelce - co se týče mého, zatím pouze teoretického pátrání, tak Lenka4ever by měla být rostoucí od cca 3 měsíců do 3 let. Monilu uni start od narození do cca 1 roku, takže má každá jiný rozptyl - ta první vydrží déle, druhou bude časem nutno nahradt, ale zas líp sedne??? U Lenky se volí, zda s možností křížení popruhů, pak jsou takové hodně ploché, u monilu jsou normál polstrované a křížit se dají vždy. Obě jsou šátková, obě se dají ušít i z vlastního šátku na míru.
Tula, těch je taky několik druhů, jednovelikostní i rostoucí. Není šátková.
Diva milano nevím, že dělá nosítka, znám je jako značku šátků.
Ta poslední dvě jsou normálně v obchodech prodávaná nosítka, výběr z toho, co výrobce ušije. Prvá dvě jsou (ve velkých uvozovkách) „doma“ šitá, velmi kvalitní, tudíž možnost výběru dle představ, našití doplňků na míru, atd., ale zas nejsou tak rozšířená a v běžných obchodech k sehnání.
Ale vše by to měla být správná ergonosítka.

Příspěvek upraven 16.03.19 v 18:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68873
16.3.19 18:39

@debra.morgan tak já jsem přehledů nosítek četla spoustu, i jsem mluvila s dost lidma, vhodné nosítko od visítka rozeznám, padělky neřeším (neb značky, po kterých koukám, se nepadělají, navíc zvažuju ušití z vlastního šátku), prvé dítě jsem odnosila (v rámci tehdejších možností maximálně ergonomicky), teď motám šátek, já to spíš potřebuju „naživo“ vidět a udělat si vlastní názor. Neb kolikrát jsem se setkala s tím, že xxx je fakt super a skvěle sedí, na což někdo oponuje, že u xxx mu ale nevyhovuje bederák, křížení popruhů či kdovíco ještě, zatímco yyy má tohle mnohem víc promakaný. Na což se ozve ještě někdo jinej, že ale yyy má jiný mouchy a ať mrknu po www nebo zzz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
16.3.19 18:48

@ugluk tak to jo :palec: , v Brne je treba misto, ted z hlavy nevim, jak se to jmenuje, ale je to nejake centrum a maji tam kdejake nositky a satek (pry) a vse si tam muzes vyzkouset nebo za mensi poplatek i pujcimt domu. tak koukni jestli v okoli taky neco takoveho nemas ;) koncentrace silenych nosicek tam bude mensi nez na srazu, teda snad :-) ja byla z fidelly nadsena uz na obrazku, sla jsem si spis pro celoprezkovou, ale ta halfbuckle, kdyz jsem si ji uvazala vedela jsem, ze jinou nechci, sedla krasne, tak dobry vyber preji ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí