Jak oblékáte děti ráno do školky?

145
28.10.12 11:19

jak oblékáte děti ráno do školky?

Syn (3 a půl) byl teď 3 týdny nemocný a zítra konečně zas vyráží do školky. Určitě už mu dam zimní boty a uvažuju už nad punčocháčema, dáváte už? A co dáváte v takové zimně na zahradu? A dáváte ve školce dětem něco přez ty punčocháče? Holky si vezmou sukýnky a viděla jsem i že někteří kluci loni nosili přez punčošky kraťasy? Dost mě ta zima zaskočila :?,ještě že jsem mu ty boty už koupila, původnš jsem chtěla ještě počkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
28.10.12 11:25

Ahoj, tu máme sněhu mraky a 1 stupeň, určitě bych dala punčocháčky, ve školce může lítat v nich, nebo tam ho převléknout do tepláčků, ale pokud je takhle malý, tak bych volila jen ty punčochy, max na to kraťásky. jinak ten můj nosil v takovém počasí buď oteplováky, nebo rovnou kombinézu. Sice se má oteplit, ale tady u nás by kombinézu určitě užil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
28.10.12 11:29

No, tak tady je sníh a jeden stupeň pod nulou.Dala bych punčochy a kombinézu nebo kalhoty+bundu a zimní boty, ve školce na punčochy dala kraťasy a na ven zase kombinézu, pokud máte sníh a budou se v něm válet. Dcera sjíždí po zadku kdejaký kopec :roll:

• Citovat
  • Upravit
3234
28.10.12 11:32

Ne cestu do školky už dávám punčocháče, vytáhla jsme zimní boty a softshellku bundu. Na ven má tepláky a pod to si vezme punčocháče, ale díky smogu děcka celý minulý týden ven stejně nechodily a kdo ví jak to bude příští týden.
Ve školce má buďto punčocháče+tričko s dlouhým rukávem a nebo jí místo punčocháčů dám ponožky+tepláčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
28.10.12 11:40

Děkuju za rady, moc sme teď ven nechodili, začali jsme pomalu v pátek, ale vždycky až odpoledne a to už je o něco teplejš, ale to ráno nějak nemam v oku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
28.10.12 12:01

Tak my jsme už minulí týden dávali punčošky hlavně proto že už je i chtěl. Taky byl ale pořád nemocný a budu dávat už zimní bundu a zimní boty. Na ven ve školce si ji vezme taky a přes punčocháče zatím jen teplejší tepláky. Tady už to všechno roztálo. Ale ráno dám pod bundu mikinu a odpoledne už jen v tílku triku a teplé bundě. Pokud by bylo tepleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
28.10.12 12:20

Tak u nás je 5 stupňů, zítra dám teplé podkolenky a šusťáky podšité flísem, zimní boty a zimní bundu. Punčocháče dávám většinou až je kolem nuly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
28.10.12 13:29

Na co se dávají kraťase na punčochy? 8o To nestačí ty punčochy? Pardon za blbou otázku, ale syn jde do školky až v lednu, tak ať se pak nedivím, co to po mě chtějí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
28.10.12 13:40

@RyBANA No aby ti tam nelítal jak baleťák, ne? :mrgreen: Je to neestetické… 8)

(Btw, já jsem kraťasy přes punčocháče nikdy nedávala.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
28.10.12 13:56
@RyBANA píše:
Na co se dávají kraťase na punčochy? 8o To nestačí ty punčochy? Pardon za blbou otázku, ale syn jde do školky až v lednu, tak ať se pak nedivím, co to po mě chtějí :mrgreen:

U nás ve školce jsem ještě neviděla, aby měli kluci přes punčochy kraťase :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
28.10.12 13:57
@hanca12 píše:
Syn (3 a půl) byl teď 3 týdny nemocný a zítra konečně zas vyráží do školky. Určitě už mu dam zimní boty a uvažuju už nad punčocháčema, dáváte už? A co dáváte v takové zimně na zahradu? A dáváte ve školce dětem něco přez ty punčocháče? Holky si vezmou sukýnky a viděla jsem i že někteří kluci loni nosili přez punčošky kraťasy? Dost mě ta zima zaskočila :?,ještě že jsem mu ty boty už koupila, původnš jsem chtěla ještě počkat…

Dám punčocháče, zimní boty a zimní bundu.
Mají být dva stupně a v zimě tak bývá běžně a chodí tak oblečený.
Přes punčocháče nedávám ve školce nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
29.10.12 19:35

Holky, co už dáváte punčocháče. Jaké dáváte kalhoty? Klasika tepláky, nebo už nějaké vyteplené šusťáky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65398
29.10.12 19:37

Mates dneska na punčochy zateplené šusťáky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
29.10.12 19:42

U nás dneska ráno -2st, takže do školky šel synátor v podvlíkačkách, teplejších teplákách, nahoře triko DR, tenká mikina a zimní bunda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
21.10.14 21:26

Ahoj, oživuji diskuzi. Zítra má být přes den jen 6 stupňů. Budete už dávat dětem punčocháče pod kalhoty? Co budete všechno oblíkat? Vím, hloupý dotaz :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková