Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No, nejlepsi je umyt to vodou, jestli jsou vsechny ty doklady plastove/zatavene
![]()
Ne, omlouvam se za ironii, proste mi to prislo vtipne, protoze ja mam vsechny tyto doklady plastove
ale platebni kartu mas snad plastovou taky ne? ![]()
Jinak jestli mas jeste ridicak a obcanku fakt jako knizku, tak to teda netusim
Otrit hadrem a nechat uschnout ![]()
jo, mám plastové, takže to možu normálně omýt ve vodě jo? aji tu platební kartu?
jo, mám plastové, takže to možu normálně omýt ve vodě jo? aji tu platební kartu?
No jasan, omyj vodou, jestli se bojis tekouci, otri mokrym hadrikem a nech uschnout a je to ![]()
No platební kartu jsem vyprala v pračce s tmavým prádlem na 60°C, používám prášek merkur
. Ale to není vtip, ale holá skutečnost
.mrkala jsem do bankomatu, nechala kartu v kapse kalhot a ty už dále neprohlížela. Jaké bylo mé překvapení když se na dně pračky válela karta … naštěstí prošla očistou bez újmy na čipech a čidlech a fukguje ![]()
ja jsem VYPRALA V PRACCE DOKLAY I PENIZE, VSE VYDRZELO penize byly krasne ciste… korat bacha na zatavene dioklady, kdyz maji rozlepene ruzky, muze tam zateci voda…
Já jsem teď v týdnu taky vyprala manželovi peněženku - koženou. Měl tam karty, doklady, peníze (2900)
Měl to v montérkách a já si toho nevšimla
vše ok, nic se nezničilo
![]()
jak očistit občanku , řidičák a platební kartu? spadla mi peněženka do blata tu sem vymyl ,ale nevím co s těma dokladama