jak očistit doklady

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
8.4.09 21:30

jak očistit doklady

jak očistit občanku , řidičák a platební kartu? spadla mi peněženka do blata tu sem vymyl ,ale nevím co s těma dokladama

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4242
8.4.09 21:39

No, nejlepsi je umyt to vodou, jestli jsou vsechny ty doklady plastove/zatavene :lol: :lol: :lol:

Ne, omlouvam se za ironii, proste mi to prislo vtipne, protoze ja mam vsechny tyto doklady plastove :wink: ale platebni kartu mas snad plastovou taky ne? :lol:

Jinak jestli mas jeste ridicak a obcanku fakt jako knizku, tak to teda netusim 8) Otrit hadrem a nechat uschnout :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.4.09 21:53

jak očistit doklady

jo, mám plastové, takže to možu normálně omýt ve vodě jo? aji tu platební kartu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.4.09 21:54

jak očistit doklady

jo, mám plastové, takže to možu normálně omýt ve vodě jo? aji tu platební kartu?

• Citovat
  • Upravit
4242
8.4.09 22:50

No jasan, omyj vodou, jestli se bojis tekouci, otri mokrym hadrikem a nech uschnout a je to 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
9.4.09 09:52

No platební kartu jsem vyprala v pračce s tmavým prádlem na 60°C, používám prášek merkur :D. Ale to není vtip, ale holá skutečnost :roll: .mrkala jsem do bankomatu, nechala kartu v kapse kalhot a ty už dále neprohlížela. Jaké bylo mé překvapení když se na dně pračky válela karta … naštěstí prošla očistou bez újmy na čipech a čidlech a fukguje 8)

• Citovat
  • Upravit
43028
9.4.09 14:57

ja jsem VYPRALA V PRACCE DOKLAY I PENIZE, VSE VYDRZELO penize byly krasne ciste… korat bacha na zatavene dioklady, kdyz maji rozlepene ruzky, muze tam zateci voda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
18.7.09 15:24

Já jsem teď v týdnu taky vyprala manželovi peněženku - koženou. Měl tam karty, doklady, peníze (2900) :roll: Měl to v montérkách a já si toho nevšimla :roll: :lol: vše ok, nic se nezničilo 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný