Roční dítě odmítá jídlo. Jak odbourat příkrmy ze skleničky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@TaLucie no já si právě myslím, že spoustu zbytečných stresů si my matky způsobujeme samy, když se snažíme děti našroubovat do našich představ o tom, jak by se měly vyvíjet, chovat atd. A je jedno, jestli se jedná o chůzi, jídlo, odplenkování nebo třeba jízdu na kole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TaLucie @Havlova to ale nejsou skleničky. Skleničky jsou bez soli co vím. Tyto mističky dokonce ta od hami má aromata…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KKK85 píše: Více
No tak co třeba na to přejít? Tak jsem to zase myslela ja - najít nějaký mezistupeň.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TaLucie píše: Více
já bych to třeba dítěti s těmi aromaty nedávala, ale to už si musí rozhodnout zakladatelka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vždyť tam žádná umělá aromata nejsou. Jen antioxidanty (vitamín C a tokoferoly). Ty se používají, aby se udrželo aroma vzniklého pokrmu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
v nějakém hami jsem dneska četla aromata, takové ty krabičky. Ale jasné dá se vybrat určitě i bez. Ale osobně bych to dítěti odmítala kupovat za 70-80kč
To už raději ty větší skleničky a nějak se snažit postupně dávat ochutnávat a doufat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky, naštěstí u nás pomohlo tam vrazit mléko. Ale ta nechtěla ani skleničky ani domácí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To složení je ale zvláštní. Píšou bez lepku a přitom jsou tam pšeničné těstoviny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paoloska píše: Více
nooo už to čtu…receptura neobsahuje lepek.. hloupost noo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je u kupovaných skleniček běžný problém, v okolí ho měl skoro každý. Všem zabralo to míchat a postupně ubírat kupovaného. Já si příkrmy dělala domácí ze zeleniny a ovoce od farmáře, takže jsem tohle řešit nemusela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Atisia píše: Více
Ja to mela s dcerou podobne jako zakladatelka, jen s tim rozdílem, že do toho roka jedla vse, co jsem uvařila. V tom roce se šprajcla a nic doma uvařeného jsem do ni nedostala. Jedině skleničky. A i tu fintu se skleničkou jsem zkoušela. Nejdříve doma vařené jídlo do skleničky jsem dala, i to víčko “luplo” a stejně to nejedla. Jídlo půl na půl a taky ne. Trvalo to cca půl roku, než si vzala suchou špagetu. A od té doby se to pomalinku zlepšovalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje děti v tomhle věku nejraději jedli to co my, ze společného talíře ![]()
Tak jsem vařila bez koření, a jen velmi mírně osolené. Dospělci si dochutili hotové jídlo na talíři, a prcek ládoval z mého nedochuceného talíře.
Zbytečně bych se tím nenervovala, jednou z těhle manýrů vyrostou, ani skleničkoví zavisláci nebudou na skleničkových papáníčkách až do důchodu.
Prostě občas nabídni co bude po ruce, když se chytne, bude to fajn, a když ne, tak zase bude skleničkovej oběd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit