Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Asi tak a odstehuj se na Slovensko ty sto let za vopicema Mařeno a než tu budeš hazet kladicka jména jako hrůzy (mimochodem to tvoje na stejne klasicke urovni jako Kadel, Venca a Jindra a taky to neni zadna hitparada), tak zkoukni statistiku nejcasteji davanych jmen)
@BaMaK píše:
@Marie2000 tady se nikdo nedivi jménu. Tady se vašichni diví, že dáš vlastnímu dítěti jméno a nevíš jak ho máš oslovovat. Takže my za opicemi nejsme. Ty jsi výběr jména podcenila, štve tě to, ale chybu hledáš v okoli.
Dori, Dorine, Dody, Dodo… nechápu, proč mu nechceš říkat Doriene, když se tak jmenuje.
My jsme na oba kluky měli před porodem vymyšlené max 3 varianty a sama se nestačím divit, jak všelijak jim teď říkáme. Přijde mi zvláštní, že tě nic nenapadlo a nenapadá. Většinou to přichází samo.
Nádherný jméno
ani bych nijak nesklonovala
teď mi to jméno zůstane v hlavě… fakt moc pěkný ![]()
Tak to jsem jeste neslysela, ze nekdo vybere diteti jmeno a nezvazi ostatni zdrobnele varianty jmena - v tom jste zakladatelko unikat, to ze dite nema jmeno jako kazdy druhy je jen tresnicka na dortu.
Rikej mu normalne Doriene nebo Dori. Vsechny zdrobneliny zni jak na psa…uz i to Dori taja za usi…