jak podat kojeneckou lahev???

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
347
5.2.06 20:57

jak podat kojeneckou lahev???

Ahojte maminy,,,nemůžete mi některá poradit, jak mam prckovi podat kojeneckou lahev??????Používáme skleněné lahvičky a savičky ze silikonu, které mají křížový otvor, do lahvičky se ale nechce dostat vzduch a vzniká tak podtlak,,,,,,zkoušeli jsme ten kříž i zvětšit, i uvolnit šroubovací těsnění, ale nic nepomáhá.Malý se brzy unaví a nevypije svoji dávku…prosím poraďte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2773
5.2.06 21:00

No, možná by pomohlo občas prckovi lahvičku vytáhnout z pusinky, aby se dostaly bublinky vzduchu dovnitř a on mohl sát dál.
Další možnost je změnit lahvičky, třeba za Avent, nebo další, kde tento problém nevzniká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
5.2.06 21:22

Kamamko, určite změn lahvičku a jdi do Aventu, budeš koukat na ten rozdíl. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2793
5.2.06 21:26

Avent je super,má spešl sytém proti podtlaku.
Nebo zkus Nuk,chce to nějakou savičku s odvzdušňovacím ventilem,v lékárně poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
5.2.06 22:02

Ahojky.

S Aventem zkušenosti nemám ale mám dvě lahvičky 150ml 0-6měs. od Nuku s ortodontickou savičkou a Air systémem.Na jejich nákup doporučuji DM drogerii.První mi koupila tchýně v lékárně za 170kč,potom jsem jí viděla v Kauflandě za 220kč a já si ji koupila právě v DM za 140kč.To už je pekelný rozdíl.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
5.2.06 22:50

Ahoj,

taky doporucuju Avent. Je to lehky, prodavaji i malinky (ktery nam mimochodem stacily az do 8 mesicu a myslim,ze i nadale budou svoji velikosti vyhovovat) a problemy se vzduchem a podtlakem nemaji vubec.

Savicky k tomu maji ruzne dle veku ditete. Ja musim rict, ze nedoporucuju tu, kde se daji nastavit vsechny tri stupne sani - jednak babicky to porad motaly, protoze na to poradne nevidely a jednak to ze vsech stupnu teklo o kapku vic, nez kdyz se pouzije savicka jen jednoho stupne. Univerzalni mi prijde 2, tu pouzivame uz nekolik mesicu uspesne. Trojka pro nas tece moc rychle.

lejla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
5.2.06 22:54

Ahojky,

tenhle systém na odvzdušňování mají i Chicco láhve, ale jen ten nový Physiologický projekt. Tak můžeš zkusit třeba i je. Mně malá zase nechce silikonový savičky tak máme právě to Chicco, protože to má i silikon i kaučuk. Z klasický láhve mi nevypila skoro nic taky jí to nešlo a byla naštvaná že to neteče.

Krmení zdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
6.2.06 09:36

.....

Děuji vám maminky,,,,,,,zkusím ten Avent,,,,,radši si připlatím,než abych se dívala jak se malý trápí a bojuje s bublinkami....... :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí