Jak podat odsáté mlíčko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1468
2.2.06 12:41

Ahoj.

Záleží také, jak máš velké mimi. Malé, které toho tolik nevypije bych dokrmila stříkačkou. U většího a staršího bych klidně použila lahvičku. Sání má nacvičené, takže by na prs nemělo zapomenout. Savičku co nejpodobnější tvaru dudlíku ( pokud používáte) - tedy anatomickou nebo obyčejnou podélnou. Radimek měl s anatomickou problémy a anatomický dudlík plival.

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
2.2.06 12:58

Ahojky!
S první dcerkou jsem měla u kojení veliké problémy: rozkousané bradavky, které se mi špatně hojily. Proto jsem musela krmení provozovat takto - jeno kolo u prsu, druhé kolo odstříkané mlíčko z lahvičky. Naštěstí byla Barunka opravdu ukázkový savec a prso neomítala. Záleží na mimnku, jak je pohodlné. :D

U Johanka to zatím neřeším, ale asi bych zase sáhla po lahvičce.

Ahoj Xeňa a holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
2.2.06 17:11

V porodnici kdyz mala nepribyvala a doma kdyz jsem musela odstrikavat jsem pouzivala střikacku, ale slo to i z male sklenicky.Sice jsme se trochu zabryndaly, ale mlicka bylo dost, tak to nevadilo :D Davat lahvicku jsem taky mela strach, ale ted zjistuji, ze jsem to taky mohla zkusit, protoze kdyz doslo na piti cajiku,… tak lahvicku moc nechce.Nastesti umela celkem brzy z hrnecku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
3.2.06 10:21

Já mám ještě malé mimi, je nám dnes 23dní. No prostě zkusím to mléko odsát a zamrazit a babička si pak snad nějak poradí a z těch spouty rad si nějakou vybere :-). Děkuji Vám všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí