Ovesne vlocky

227
25.1.06 17:54

Ovesne vlocky

Ahoj holky, tak se jdu zase poradit. Koupila jsem ovesne vlocky (jemne v DM drogerii) a chci je prckovi uvarit. Teda uvarit z nich kasi. Jak to mam udelat? Varite to z UM? A jak asi dlouho? Ja vlocky nejim, tak vlatne nevim, jak na to.
Diky Romca a skoro 14 mesicni David

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
302
25.1.06 18:09

Uvařít v UM. Možná se zněj vyvaří nějaký ty bifidogenní bakterie, ale jinou možnost nevidím. Nebo je možné je uvařit ve vodě a pak tam to UM zamíchat. Naše Olivka má vločky moc ráda a já jsem prý nic jinýho nejedla.

Anny a Olivie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
25.1.06 18:10

Ahoj, já vařím našemu prckovi odpolední svačinu ze všech možných vloček (rýžové, jáhelné, ovesné). Pokud nejsou instatní, dám cca 2dcl vody, přisypu cca 3 polévkové lžíce vloček, povařím tak dvě minutky (stále míchám), pak oloupu jablíčko (někdy banán, někdy trochu přesnídávky …), rozmixuju dohromady, přidám půl lžičky oleje z klíčků a baštíme. Když se mi zdá, že po uvaření je tam moc vody, odeberu ji lžící, ať to není moc řídké. Je pravda, že některé mu chutnají víc, některé míň. Některý den dáváme odpoledne bílý jogurt. Rýžové instatní nasypu do horké vody, přikryju, nechám 10 minut „nabobnat“ a pak stejný postup. Občas polovinu vloček nemixuju, ať tam má mrňous kousky.

ahoj ivina a Péťa 9měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
25.1.06 18:11

Já jsem je tak 5 minut povařila ve vodě s nakrájenym jablkem, když to změklo, tak nechala trochu vychladnot, prisypala UM a malinko skorice. MAtej to zboznoval skoro do 2 let.

martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
25.1.06 18:48

Martanko- dobrej napad, uvarit ve vode, nechat vychladnout a pak pridat UM :D
 Romca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
25.1.06 21:41

Nutrilon se (podle jejich reklamního letáku) může vesele vařit, probiotické kultuře to vůbec nevadí a přežije. Makina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí