Jak pokračovat? HA Chloe

51
11.11.12 11:40

Jak pokračovat?

Ahoj holky, beru antikoncepci Chloe. V sobotu 3.11. jsem začala brát nové platíčko, ale vzala jsem si jen 3 prášky, pak jsem odjela pryč a antikoncepci nechala doma. Tak jsem si řekla, že na to kašlu, stejně jsem chtěla dobrat tohle platíčko a pak antikoncepci vysadit. Včera, v sobotu (tedy po týdnu) jsem začala krvácet. Tak jsem si včera po 4 vynechaných prášek vzala. Teď nevím, co mám dělat, tělo je asi pěkně zmatený. Jsem trubka! Mám to plato dobrat, nebo se na to prostě vykašlat? Co? Jsem to pěkně pohnojila :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
11.11.12 11:48

Tak krvácení bylo celkem jasný, že přijde, je to jako když dobereš platíčko a čekáš na ms, ten poslední prášek byl zbytečný, obzvlášť když se chystáš vysadit, hoď to do koše, holt si odmenstruuješ mimo termín a poněkud dříve, než by ti asi bylo milé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
11.11.12 11:52

Hele to se stane;-) A jestli už chceš antikoncepci stejne vysadit, tak já osobně uz bych to platicko „nedojidala“.Jo menses se po vysazení prášku vždycky dostane, protože hladina hormonů ti klesla i kdyz jsi to nedobrala, ale tělo si to myslí. Já po vysazení antikoncepce měla cyklus pěkně rozhazeny taky. Jinak jsem jí věděla na den a hodinu přesně. Jen bych začala asi brat kys. listovou, jestli chceš mimco. Tělo to čistí a je to proste dobrý pro budoucí maminy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
11.11.12 11:59

Já už bych se na to taky vykašlala :P a vitamíny sem začala brát asi 2 měsíce než jsme se začali snažit doporučuju GS mamavit to se doporučuje i půl roku předem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
11.11.12 12:39

Tak ten už sis brát fakt neměla, jen jsi v tom nadělala chaos. :mrgreen: Ale tvoje mínus, nediv se, jestli teď budeš často špinit, tělu možná dá fušku srovat se do normálu. Ale třeba to bude ok, doufej..
Nebrala bch už nic, zbytek prášků vyhodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.12 13:20

Hlavne si dej bacha s otehotnenim - ja to tkahle udelala a hned jsme si vytvorili dvojcatka… :lol: Podle doktorky to bylo tema nedojedenyma praskama, telo se proste zblaznilo a zaclo produkovat vic vajicek a tak. Takze jestli zrovna netouzis po dvojcatech, urcite mesic s pokusem otehotnet pockej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
11.11.12 18:02

Díky moc, prášky už jsou v koši :) Před týdnem mi MS skončila a mám ji znovu, měla jsem se na tohle platíčko už úplně vykašlat, ale chtěla jsem ho dobrat, když už jsem ho měla, no co se dá dělat, jsem pako! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
14.11.12 21:55

Jak na pleť?

Ještě jsem se chtěla zeptat. Bojím se, že po vysazení antikoncepce, která mi hodně pomohla na mojí problematickou pleť, se mi zase zhorší :-) Máte nějaký typ, aby mi zůstala pleť krásně čistá? Četla jsem, že dobrý je Pangamin. Jaké máte zkušenosti vy? :-) Dřív mě moje pleť opravdu trápila, tak bych nerada, aby se to zas vrátilo. Děkujiii moc za vaše příspěvky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kristen
21.1.13 02:49

Mohu mít dotaz? :) Když beru hor. antikoncepci 4 měsíce, kterou jsem poté přestala kupovat a brát asi 3 měsíce a znova bych jí chtěla nasadit, jak mám začít? Znovu s menstruací? nebo po menstruaci? děkuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1