Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
zoretka píše:
No,normálně vyplníš dobírkovou složenku,napíšeš tam cenu i s poštovným-třeba za kočárek chci 2000,–za poštu 150,–/výši dobírky si zjisti předem/,takže do kolonky napíšeš 2150,– Kočár odešleš a pošta ho paní odevzdá,když zaplatí těch 2150,–,jinak ne.Ty ti pak normálně přijdou poštou.
My složili trojkombinaci do veliké krabice od lednice,pořádně proložili kartony,aby se nic nerozbilo,díly jsme ještě omotali folií.Když se nevejde,budeš to muset rozdělit do dvou krabic.
dekuju a kdyz to budou dve krabice staci jedn adobirka nebo nevis jak to funguje???jinak moc dekuju jsi hodna
Nevím,obávám se,že dvě krabice budou dvě dobírky.Co máš za trojku?My složili Chicco Trio do té jedné i se sedačkou.
Ahoj maminky. Jestli některá z Vás posílala kočárek poštou na dobírku a kupující platil kočárek při předání a pošta Vám měla peníze zaslat na účet jak dlouho to poslání na účet trvalo? Děkuji za odpovědi ![]()
Budu posilat korbu. to balite kuchynskou strecovou folii? nebo to nekde zabali tou velkou?
@jenny.fields posielala som korbu v kuchynskej folii istenej leppaskou. Na poste nemali s tym problem a to tam boli pekne cravky (CR)
Oživuji diskuzi.
Nemá někdo aktuální zkusenost s cenou a dopravou?
Chtěla bych poslat sportovní kočárek tak nevím jestli lepší ppl nebo pošta? Na ceně za přepravu mi až tak nezáleží
Zadej si do vyhledavače poslat balík a vyjede ti tam srovnávač cen. Posledně jsem posílala velký sporťák na dobírku GLS za 210,–.
Ahoj, nemá někdo zkušenost s posláním kočárku, prosím? Chci si koupit kočárek z druhé ruky, moc bych si ho přála, paní je ale z druhého konce republiky. Je ochotná mi jej poslat, teď jen řešíme, přes jakou společnost. Nemá někdo aktuální zkušenost? Mnohokrát děkuji ![]()
@Simtal jak je velký? je to kombinace nebo jen sporták?
asi to bude muset rozdelit na více balíků / jednoho příjemce, potom je nějaká sleva.
ty nějvětší balíky se pohybují kolem 300, balík L kolem 200 / ks