Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
,
Příspěvek upraven 28.01.17 v 16:27
tak hlavně ho musíš kvalitně zabalit. Rozložit, vypodložit, velká krabice… protože balík na ČP musí vydržet pád z 1 metru bez poškození. Jen počítej, že poštovné bude podle váhy - tipuju přes 100? podívej se do jejich kalkulátoru.
poradím pošli kurýrem třeba PPL, stačí zabalit do strečové folie a je to levnější než poštou posílám tak furt a přijedou si pro to až k tobě domů a nemusíš se s tím nikam vláčet, cana je kolem 250 kč
Ahoj, nedávno jsme posílali kočárek přes poštu, měl 13 kg a stálo to 115 Kč.A to jsme ho ještě nechali pojistit na 1500 Kč.Nejlepší je zabalit to do fólie a pak do krabice a ještě ty rohy krabice zase přetáhnout fólií.
můžeš si toho prodat kolik chceš a za kolik chceš
dyštak napiš SZ a poradím ti jak s tím odesláním pžeš tu PPL
http://kzas.ceskaposta.cz/…nForm.action
Kalkulátor České pošty a opravdu dobře zabalit a vypodložit. A s tím přivýdělkem mi to přijde divný, já bych to neřešila a nechala si to poslat na účet. ![]()
Já posílala cca před rokem. Balík s kočárem měl 20 kg (zabalený + nějaké vybavení navíc). Zabalila jsem jen do smršťovací folie - několikrát obtáhla, aby to fest drželo. Paní mi posílala peníze předem, poštovné bylo cca 200 Kč - nepamatuji si přesně a do tří dnů ho měla doma.
A co se týče toho přivýdělku, tak je to blbost. Je to tvoje použité zboží, které je už jednou daněno. Něco jiného by bylo, kdybys měla třeba secondhand a prodávala na kšeft, ale u prodeje osobního kočárku se ničeho bát nemusíš ![]()
neli23 píše:
akorát to nezabalím dohromady, je to hluboká korba, sport.korba, konstrukce+ jeste autosedacka, tak vůbec nevim jak to zabalit, myslite ze ta posta bude lepsi a nebo zkusit to ppl??
já jsem teda posílala to co ty, akorát bez autosedačky a šlo to, nějak už to vymyslíš
Já bych poslala přes poštu, vyjde to levněji.
to musí tahat kurýr to vyzvedne doma adruhý den je to doručený a levnější to rohodně není…
tterka píše:
Já posílala cca před rokem. Balík s kočárem měl 20 kg (zabalený + nějaké vybavení navíc). Zabalila jsem jen do smršťovací folie - několikrát obtáhla, aby to fest drželo. Paní mi posílala peníze předem, poštovné bylo cca 200 Kč - nepamatuji si přesně a do tří dnů ho měla doma.
A co se týče toho přivýdělku, tak je to blbost. Je to tvoje použité zboží, které je už jednou daněno. Něco jiného by bylo, kdybys měla třeba secondhand a prodávala na kšeft, ale u prodeje osobního kočárku se ničeho bát nemusíš
tak díky taky bych si radsi poslala peníze na ucet, nevedela jsem ze to jde. tak to jsem ráda. ![]()
tálinka píše:neli23 píše:já jsem teda posílala to co ty, akorát bez autosedačky a šlo to, nějak už to vymyslíš
akorát to nezabalím dohromady, je to hluboká korba, sport.korba, konstrukce+ jeste autosedacka, tak vůbec nevim jak to zabalit, myslite ze ta posta bude lepsi a nebo zkusit to ppl??Já bych poslala přes poštu, vyjde to levněji.
a jaké si mela rozmery toho balíku?
zdravim jen me zajima jak pres ppl poslat kocarek ktery prodavam potrebuji poradit diky
ahojik holky mam dotaz budu posilat kocarek pani je to trojkombinace tudyz hluboka korba sportak autosedacka a konstrukce poradite jak to mam poslat postou protoze to pani bude mit na dobirku.a jak to vlastne funguje s tou dobirkou jak mi prijdou penizky???
No,normálně vyplníš dobírkovou složenku,napíšeš tam cenu i s poštovným-třeba za kočárek chci 2000,–za poštu 150,–/výši dobírky si zjisti předem/,takže do kolonky napíšeš 2150,– Kočár odešleš a pošta ho paní odevzdá,když zaplatí těch 2150,–,jinak ne.Ty ti pak normálně přijdou poštou.
My složili trojkombinaci do veliké krabice od lednice,pořádně proložili kartony,aby se nic nerozbilo,díly jsme ještě omotali folií.Když se nevejde,budeš to muset rozdělit do dvou krabic.