Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky maminy čím dál víc se kradou kočárky.My jsme v únoru 2011 přišli o kočárek přímo u lékaře is fusakem.Policie doted nenašla přitom od nás ví že je v Kojetíně u přerova.Ted v opravně kdy jsem chtěla udělat generálku podvozku.Roana.Tak nám ukradli podvozek a to mám za týden jít rodit.Napište i vy jaké máte s kočárky zkušenosti
ahojky,predem je mi lito na jake hyeny narazis
ja jsem uplne v soku co tu ctu…
no zatim me to nepotkalo,ale je to hnus,taky v poradne mam strach,aby se neco nestalo,to abych nosila zamek na kolo a pripla k lavicce…
![]()
mojí kamarádce ukradli kočárek z kočárkárny v hlídaném paneláku s vrátnicí, takže se to opravdu děje a je to smutný, proto jsem nikdy kočár nenechávala bez dozoru, i když chápu, že u dr. zrovna to jde blbě… nešlo by vzít třeba zámek na kolo a prostě ho přivázat?? ![]()
Já jsem ze začátku nikdy nenechávala kočár bez dozoru… U nás na vsi jsem jediná s dvojkama, tka to by bylo podezřelý, kdyby s ním šel někdo cizí, ale ve městě či u doktora jsem ho prostě táhla sebou, když jsem nevjela, tak jsem složila a poponesla až tam, kde to šlo - docela operace - sundat autosedačky či korbičky, přenést děti, přenést kočár, dát děti zpět atd!!! Ale přijít o kočár za 30litrů nikdy!!!
Máme tebou zmiňovanej Roan a kdyby ho někdo ukradl, byla bych i ráda, že máme konečně důvod koupit jinej kočár…
Ale na druhou stranu bych s ním už ráda dojezdila i druhýho prcka… ![]()
to jako fakt u dr????my byli včera prvně v poradně a je fakt,že se mi ho nechtělo nechávat v tý chodbě,ale zase byli tam zaparkovaný už 4 a co jsem koukala tak daleko lepší značky než ten náš
takže když už tak budu sobecky doufat,že nějakej chmaták radši hrábne po lepšim a dražšim ![]()
Když byla dcera miminko, šla jsem nakoupit do malého obchůdku na malém městě. Nikde nikdo, byla jsem tam chviličku a když jsem vyšla tak malá byla bez deky. Nikde nebyla na zemi nebo tak, bylo teplo měla jen takovou bavlněnou. Hledala jsem okolo a tak. Byla jsem naštvaná, ale pak jsem byla šťastná, že si vzali jen deku. Od té doby jedu všude s kočárem a mohl by mi někdo něco říct ![]()
Občas si u Dr připadám jak exot, ale kočárek si prostě zamykám k zábradlí, prostrčím to tak že nejde oddělat korba od podvozku a připnu k zábradlí. Jo můžou mi vzít teď v zimě fusák, ale to je tak jediné, no možná ještě sundat celé to polstrování. Neviděla jsem že by to tak u naší dr někdo udělal, a to mi říkala že se tam nedávno ztratili dva kočárky. A od kamarádky jsem slyšela historku, že byl ukradený kočárek před drogerii - maminka nechala venku kočárek s mimčem, mimčo leželo ve fusaku na zemi a kočárek byl fuč. Co k tomu dodat?
![]()
tak mně se spíš každej diví, že kočár (bez Domči) nechávám v klidu před krámem. Naši rozvrzanou polskou těžkou trojkombinaci ať si někdo klidně vezme a pak si nadává
..ale teď budem kupovat phil&teds a představa, že s dvěma dětma zůstanu stát třeba u doktorky bez kočáru..jedině fakt vozit zámeček na kolo. Jinak se lidským sviňárnám nikdo neubrání ![]()
Mimochodem není to jen dnešní zlá doba. Když jsem byla mimino, bydleli jsem v činžáku bez výtahu, tak si máma zamykala kočárek dole v baráku u zábradlí a jednou jí ho zapálili
Tenkrát úplně nová manžestrová liberta ![]()
tak já s sebou vozím zámek na kolo a když musím kočár někde nechat - samozřejmě, že bez dětí, tak ho zamču. Máme Phil a Teds.
Ach jo, je to fakt hrůza. U naší dětské dr. se kočárky nechávají venku na ulici. Já jako exot ho tahám do pidi chodbičky (stěží se vedle něho dá projít) a čekám až jednou dostanu vynadáno. Ale kašlu na všechny, nenechám si kočár, nebo fusak, nebo i obyč. deku venku, abych pak mimi neměla ani v čem vzít domů. Že se jim tam žádný kočár zatím neztratil mi je jedno. V baráku nemáme výtah, bydlíme ve 3 nadzemním podlaží, v přízemí není místo pro kočár, je tam hned vstup do sklepa. Kočár dávám do sklepa, momentálně jsem si u domovníka vzala klíče od klubové místnosti=bývalá kočárkárna (klíče má jenom on a já).
Ale do obchodu se zatím při procházce neodvážím. Mimi nechci tahat dovnitř, aby se mi nezpotil a kočár venku i s malým prostě nenechám. Takže všechno musí chodit kupovat manžel, když chudák dorazí z práce.
Barča ![]()
arcanobacterium píše:
Ach jo, je to fakt hrůza. U naší dětské dr. se kočárky nechávají venku na ulici. Já jako exot ho tahám do pidi chodbičky (stěží se vedle něho dá projít) a čekám až jednou dostanu vynadáno. Ale kašlu na všechny, nenechám si kočár, nebo fusak, nebo i obyč. deku venku, abych pak mimi neměla ani v čem vzít domů. Že se jim tam žádný kočár zatím neztratil mi je jedno. V baráku nemáme výtah, bydlíme ve 3 nadzemním podlaží, v přízemí není místo pro kočár, je tam hned vstup do sklepa. Kočár dávám do sklepa, momentálně jsem si u domovníka vzala klíče od klubové místnosti=bývalá kočárkárna (klíče má jenom on a já).
Ale do obchodu se zatím při procházce neodvážím. Mimi nechci tahat dovnitř, aby se mi nezpotil a kočár venku i s malým prostě nenechám. Takže všechno musí chodit kupovat manžel, když chudák dorazí z práce.
Barča
souhlas s tím nakupováním
já si připadám trochu jak exot,ale neumim si představit nechat kočár před obchodem a v kočárku nechat malou
jsem asi trošku hysterická,ale včera jsme byli třeba nakoupit,malou ve vajíčku v košíku,já vybírám maso a najednou vedle mě přítel a vozejk s malou 2 metry za náma a my oba dva zády k ní
no já dostala nerva a sjela jsem ho tam na 3 doby
si fakt neumim představit nechat ji v kočárku někde ve městě před krámem
jako ať mi klidně ukradnou kočár,deku,fusak ale představa,že by ten kočár vzali i s malou
mi normálně naskakuje husina tady
Taky nám ukradli kočárek v zahradě mateřské školy. Nevím kdo to byl, ale asi nějací puberťáci, kočárek jsme našli druhý den na odlehlejším místě a nic v něm nechybělo. Teď už kočár i v areálu MŠ zamykám a všimla jsem si, že jsem jediná.
Hrozný pocit, když jsem vyšla z MŠ a chtěla dát mladší do kočáru a kočár nikde ![]()
SEKAT RUCE JAK V STŘEDOVĚKU!!!
holky,to je vazne hnus…
asi jsem v tomhle naivni,ale me nenapadlo,ze by nekdo ukradl kocar,tak se velice rychle vratim do reality ![]()
u nasi mudry se musi nechavat kocar v cekarne,tak je to velice neprijemne,je to na poliklinice,samo i kdyz jdem na kycle,tak musi zustat v cekarne,dovnitr nepusti
![]()
kocar by sel pripadne zamknout za podvozek,ale korba nejde,tak pak nekdy prekvapeni,ze dojdu jen k podvozku ![]()
no nevim,jdeme pristi ctvrtek na ockovani,tak uvidime ![]()
Jak napsal nekdo vejs: sekat ruce! To je hnus. Nastesti kamkoliv jdu, k lekari, na urady, obchody, vsude mohu kocarek sebou primo dovnitr, jedina vyjimka je pediatr, kde maji dole na kocarky klece, ale musim si nosit svuj zamek. Nesetkala jsem se nastesti s tim, ze bych nekam s kocarkem nesmela.