Krádeže kočárků

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1876
1.12.11 11:03

To já mám 8 letého kluka a nikdy se mi nic neztratilo.sice mi zůstal kočár po malém ale chtěla jsem nový V únoru byl nejmladší nemocný a horečky.Nikdy by mě nenapadlo když je na dveří napsaný že je budova snímana kamerou že tam seberou kočár.Pri to mají jako imitaci ale kamera tam hod není zapnutá.Byla jsem v šoku kdy jsem šla a držela malého v náručí a chtěla ho dát do kočáru.Kočár nikde..Na policejních kamerách také nic.Tak nevím Ted už chodím do čekárny s kočárkem a zamykám.Můj kočárek viděl po půl roce ve vlaku z kojetína do kroměříže.Hod cikáni. jenže chodit po kojetíně když ho vůbec neznám.Hledat a to jsem myslela že policie to vyřeší.Hlavně že se krade ted už malím dětem vše.Kočárek,fusak deky někdy i nákup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
1.12.11 11:22

Důležité je po krádeži to nahlásit na policii,ani ne tak kvůli tomu, že ho najdou, ale spíš kvůli tomu, že tam napíšete nějaké poznávací znamení a případně i foto kočárku a když ho pak někde potkáte (musí to být dřív než půl roku) tak pak můžete zavolat policii a oni jim ho seberou. Pokud to nenahlásíte, můžete pak tvrdit, že je to váš kočárek, ale nic s tím nenaděláte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
1.12.11 14:35

Jenže policie byla za deset minut na místě.Fotky měli a poznávací znamení kočárku také a nic.Kdyby můj nejel vlakem a nesetkal se sní prí tašku že má doma jenže tu tašku máme my.Co mi jen zůstalo je korbička a taška.Několikrát jsem byla na policii manžel také kojetínská policie to přebrala a nic.Hod se bojí kojetínských a přerovských romů.Hod sebrali porodné a ty nejchudší se zaměřují na tyto krádeže.Podle mého bude hůř.Vše se zdraží a platy a rodičáky se sníži.Tak kde brát.Porodné je jen na první dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
21.2.12 10:15

Máte prosím naopak tipy, jak se krádeži kočárku bránit? Už tu padl zámek na kolo, ten plánuju – ještě něco, co by zabralo? (Jsme v Brně, tady se krade ostošest…)

Kdo bydlíte v paneláku nebo v bytovém domě, kde parkujete kočárek?
V našem domě je kočárkárna/kolárna, ale nedokážu si představit, jak tam nechám kočár, jednou rukou budu zamykat/obsluhovat dveře, v druhé ruce dítě, ve třetí přebalovací tašku, ve čtvrté nákup…? Můžu taky vyjet s kočárem výtahem až k bytu, ale chodba před bytem je docela malá a kočár by zavazel, no a v bytě teprve. Kam s ním? (Je sice skládací, ano ale pořád ho skládejte…) Poradíte?

Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
21.2.12 10:23
PeťulkaC píše:

Kdo bydlíte v paneláku nebo v bytovém domě, kde parkujete kočárek?
V našem domě je kočárkárna/kolárna, ale nedokážu si představit, jak tam nechám kočár, jednou rukou budu zamykat/obsluhovat dveře, v druhé ruce dítě, ve třetí přebalovací tašku, ve čtvrté nákup…? Můžu taky vyjet s kočárem výtahem až k bytu, ale chodba před bytem je docela malá a kočár by zavazel, no a v bytě teprve. Kam s ním? (Je sice skládací, ano ale pořád ho skládejte…) Poradíte?

Díky :-)

až budeš mít miminko na světě (mmch. krásné jméno :potlesk: ), tak uvidíš a budeš se divit, CO VŠE se dá jednou rukou zvládat :D Přebalovací tašku přehodíš přes rameno (nebo „na pošťáka“, jakože přes břicho), vyndáš dítě, i s ním si dřepneš, vytáhneš z košíku tašku s nákupem, strčíš si ji do ruky, v níž máš už dítě, zaparkuješ kočár, odejdeš z kočárkárny, zamkneš ji (vše tou volnou rukou, kde není dítě a nákup), přivoláš si výtah, dojedeš domů, odemkneš a všechno to složíš doma :mrgreen:

jako fakt, když člověk musí, tak musí…u nás kočárkárna ani není, naštěstí dům je z obou stran na kouli, aspoň to, ale musím nechávat kočár dole pod schody a nemáme ani výtah :roll: , takže vše, co potřebuju ven, musím vzít z domova zaráz (nepřipadá v úvahu nechat v kočáru dole samotné dítě a jít nahoru tři patra pro zapomenutý dudlík). No a dá se na to zvyknout. Problém je v těch prvních týdnech, kdy mimčo držíš naležato (dokud nedrží hlavičku), ale nakonec zjistíš, že toho ven potřebuješ vlastně docela málo, na dvouhodinovou procházku stačí peněženka, klíče, mobil a ta krabička s dudlíkem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
21.2.12 10:55

My máme kočárkárnu v přízemí hned u vchodu, což je super.Dojedu ke dveřím odemknu,dítě nechám v kočáru a vyndám nákup,sundám tašku,vše nachystám na schody, vyndám dítě, s ním v ruce zajedu s kočárem do kočárkárny, zamknu.Poberu tašky-přes rameno a jdem po schodech k bytu, tam to shodím na zem, odemknu, nacpu nákup do předsíně a jdu svlékat dítě :)
Jinak vozím zámek na kolo ale zatím jsem nikde kočár nenechávala abych ho musela zamykat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1876
21.2.12 14:11

to já mám 11.týdeního chlapečka.nákup nosím já a nebo manžel.bydlíme ve druhém patře bez výtahu.tak na procházku tak půl hodky příprava.oblect sebe,do tašky hlavně pití a plínky.mám 20měsíčního chlapečka.tak jednu rukou kočár s malím a v druhé přidržují své dítko.a pomalu dolu po schodech je to fuška ale kočárek už z ruky nepouštím.máme sklep i kočarkarnu ale už nechci přijít o další kočar. na zpátek mi pomáha 8 letry syn vynášet kočar .parkujeme na chodbyčce,.k doktorce jedině do čekárny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
22.2.12 16:44

nikdy mi kočárek neukradli.
kočár nechávám v poradně v čekárně, jenže tam je vždycky nával, a kdyby někdo přišel a odvezl si kočár, maminky by ho viděly.
občas se mi stávalo, že jsem nechala kočár někde stát v zoo, nebo v ikei, ale nikdy mi ho nikdo nečmajznul.

je hrozný, co některý lidi ukradnou.. auta upravená pro postižené, zdravotní pomůcky, kočáry pro děti (na tom asi moc netrhnou!), tyhle lidi bych fakt něčím praštila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
22.2.12 16:50

to já měla kočárek ve vestybulu kde se nechávají ostatní kočárky ,byly tam i další ale vzali můj.Na dveře ještě dají cedůlku že je objekt monitorován.Není to tak.a policajti do dneška nic hlavně že je v kojetíně u přerova a má ho cikánka.hádejte se sní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
22.2.12 19:05

Nevyplatilo by se nakonec ty kočáry monitorovat, jak mají některý firmy svoje auta, aby viděli, kde jim kdo jezdí? SIMkartu do toho a díky mobilní síti se bude vědět, kde je. Ale nevím, co to stojí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
22.2.12 19:31

takové vymoženosti zatím nejsou nebo i ano jmenuje se to vímkdeje táto firma má hodinky i přívěsky tak to položit do kočarku a hned to najdou.já budu pořizovat klukovi hodinky ty stojí 500kš a 200měsíčně.a přívěšek nevím kolik stojí tak se mrkněte vímkdeje oni používají satelit.to je jediné co mohu poradit.já mám tu výhodu že mám 8 leteho syna vím nemůže být semnou pořad ale i tak mám kočar pořád před sebou i doma na chodb+.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí