Černý kočárek přes léto

1812
28.11.11 10:33

Černý kočárek přez léto

Ahoj holky, termín porodu mám sice až v půlce května, ale chtěla bych se vás zeptat na názor na černý kočárek. Moc se nám líbí Tako mohican černý, ale bojíme se, aby se v něm dítě neupeklo. Jaké máte zkušenosti s černým kočárkem přez léto?A máte někdo zkušenosti s Tako mohican? Moc děkuju za odpovědi :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
28.11.11 10:38

Ahojky, porodila jsem 29.5. letos, a černý kočárek mám, konkrétně V Travel… vlhká plína to řešila no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
28.11.11 10:40

To si nevybereš, v černém se ti upeče, bílý bude hned zprasený, na žlutý ti půjdou mouchy a na červený býci :-)

Nebála bych se toho, možná bude v černém o trochu víc teplo, ale ne nějak dramaticky, černých kočárků jezdí spoustu a mimina v nich i v létě vypadala živě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
28.11.11 10:43

Ono asi nejde o upečení, ale o vyšisování. Černý jsou k tomu náchylnější. Já jsem měla černý sporťák na dvojčata a hned šel z domu. Vypadal jako pojízdná rakev. Prostě té černé bylo moc… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
28.11.11 10:45

ahojky,mam takko warior v celocerne…kocar vypada paradne,je pravda,ze v lete bylo trochu tepleji uvnitr,ale zadna sauna…jinak s takem jsem spokojena,jen me stve jejich nakupni kosik,horsi pristupnost,jinak ok :kytka:

s cernou se dela parada,ale je na ni videt taky moc veci,si nevyberes,kazda barva ma neco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
28.11.11 10:55

Holky, moc děkuju za reakce :-) Původně jsem chtěla jít do Firkonu, ale Tako je pry lepší, tak nevím :-)Ale je fakt, že ten černý je nádherný :D Úplně jsem se do něj :srdce: :srdce: :srdce: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
28.11.11 10:57
monatkaa píše:
Holky, moc děkuju za reakce :-) Původně jsem chtěla jít do Firkonu, ale Tako je pry lepší, tak nevím :-)Ale je fakt, že ten černý je nádherný :D Úplně jsem se do něj :srdce: :srdce: :srdce: :D

me cerna prijde elegantni…a je mi jedno ,ze lidi mluvi,ze to je jak rakev…me se zas nelibi stakaty,ruzny cary,kolecka na korbe a taky jim do toho nekecam…takze si pak uzij kocarkovani :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
28.11.11 11:00

Měla jsem (Dorjan Danny Sport), neupekl se, nevyšisoval a byl krásný. Černá je prostě černá. A pro „rakvičkáře“ - rakev na dítka bývá bílá… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
28.11.11 11:03

Pokud ses do něj zamilovala, tak si ho kup. Já si chtěla koupit také svůj milovaný v černé, ale nebylo mi to na první dceru dopřáno - tak jsem měla v červeném, tak jsem byla dost smutná… a na druhou mám černý sporťák :-D :-D
Jako rakev mi to nepřijde, rakev dost často není černá :-D … no ale já tam mám v létě vložku barevnou (mám asi 3 - k černé se hodí vše) a na zimu fusak - růžový :-)

Žádnou saunu tam malá něměla… Normal kočárek…
A šis se mi taky trochu, ale to se mi šis i červený :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
28.11.11 11:03
RadanaH píše:
monatkaa píše:
Holky, moc děkuju za reakce :-) Původně jsem chtěla jít do Firkonu, ale Tako je pry lepší, tak nevím :-)Ale je fakt, že ten černý je nádherný :D Úplně jsem se do něj :srdce: :srdce: :srdce: :D
me cerna prijde elegantni…a je mi jedno ,ze lidi mluvi,ze to je jak rakev…me se zas nelibi stakaty,ruzny cary,kolecka na korbe a taky jim do toho nekecam…takze si pak uzij kocarkovani :kytka:

:potlesk: :potlesk: :potlesk: :dance: Děkuju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
28.11.11 11:05
RyBANA píše:
Měla jsem (Dorjan Danny Sport), neupekl se, nevyšisoval a byl krásný. Černá je prostě černá. A pro „rakvičkáře“ - rakev na dítka bývá bílá… ;)

Trošku drsné, ale pravdivé :potlesk: :potlesk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
28.11.11 11:07

a k cerne se hodi jakakoliv jina barva,muzes si pak vyhrat s barvama vlozky do kocaru,fusaku,deky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
28.11.11 11:08

Mám černý golfáč a v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
28.11.11 11:18

mám černý concord malý se narodil v březnu, celé léto jsem v něm bez problému jezdila má větrání a malý byl v pohodě neupekl se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
28.11.11 11:44

Mám černý, mimčo červencové a každý den kolem poledne kočárkované a ani v těch 30°C jsem to jako mínus nevnímala. Nevím, jak by to bylo v bílém, ale rozhodně nestrádalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí