Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, termín porodu mám sice až v půlce května, ale chtěla bych se vás zeptat na názor na černý kočárek. Moc se nám líbí Tako mohican černý, ale bojíme se, aby se v něm dítě neupeklo. Jaké máte zkušenosti s černým kočárkem přez léto?A máte někdo zkušenosti s Tako mohican? Moc děkuju za odpovědi
![]()
Ahojky, porodila jsem 29.5. letos, a černý kočárek mám, konkrétně V Travel… vlhká plína to řešila no ![]()
To si nevybereš, v černém se ti upeče, bílý bude hned zprasený, na žlutý ti půjdou mouchy a na červený býci ![]()
Nebála bych se toho, možná bude v černém o trochu víc teplo, ale ne nějak dramaticky, černých kočárků jezdí spoustu a mimina v nich i v létě vypadala živě ![]()
Ono asi nejde o upečení, ale o vyšisování. Černý jsou k tomu náchylnější. Já jsem měla černý sporťák na dvojčata a hned šel z domu. Vypadal jako pojízdná rakev. Prostě té černé bylo moc… ![]()
ahojky,mam takko warior v celocerne…kocar vypada paradne,je pravda,ze v lete bylo trochu tepleji uvnitr,ale zadna sauna…jinak s takem jsem spokojena,jen me stve jejich nakupni kosik,horsi pristupnost,jinak ok ![]()
s cernou se dela parada,ale je na ni videt taky moc veci,si nevyberes,kazda barva ma neco…
Holky, moc děkuju za reakce
Původně jsem chtěla jít do Firkonu, ale Tako je pry lepší, tak nevím
Ale je fakt, že ten černý je nádherný
Úplně jsem se do něj
![]()
monatkaa píše:
Holky, moc děkuju za reakcePůvodně jsem chtěla jít do Firkonu, ale Tako je pry lepší, tak nevím
Úplně jsem se do něj
![]()
![]()
![]()
me cerna prijde elegantni…a je mi jedno ,ze lidi mluvi,ze to je jak rakev…me se zas nelibi stakaty,ruzny cary,kolecka na korbe a taky jim do toho nekecam…takze si pak uzij kocarkovani ![]()
Měla jsem (Dorjan Danny Sport), neupekl se, nevyšisoval a byl krásný. Černá je prostě černá. A pro „rakvičkáře“ - rakev na dítka bývá bílá… ![]()
Pokud ses do něj zamilovala, tak si ho kup. Já si chtěla koupit také svůj milovaný v černé, ale nebylo mi to na první dceru dopřáno - tak jsem měla v červeném, tak jsem byla dost smutná… a na druhou mám černý sporťák
![]()
Jako rakev mi to nepřijde, rakev dost často není černá
… no ale já tam mám v létě vložku barevnou (mám asi 3 - k černé se hodí vše) a na zimu fusak - růžový ![]()
Žádnou saunu tam malá něměla… Normal kočárek…
A šis se mi taky trochu, ale to se mi šis i červený ![]()
RadanaH píše:monatkaa píše:me cerna prijde elegantni…a je mi jedno ,ze lidi mluvi,ze to je jak rakev…me se zas nelibi stakaty,ruzny cary,kolecka na korbe a taky jim do toho nekecam…takze si pak uzij kocarkovani
Holky, moc děkuju za reakcePůvodně jsem chtěla jít do Firkonu, ale Tako je pry lepší, tak nevím
Úplně jsem se do něj
![]()
![]()
![]()
Děkuju ![]()
RyBANA píše:
Měla jsem (Dorjan Danny Sport), neupekl se, nevyšisoval a byl krásný. Černá je prostě černá. A pro „rakvičkáře“ - rakev na dítka bývá bílá…
Trošku drsné, ale pravdivé
![]()
a k cerne se hodi jakakoliv jina barva,muzes si pak vyhrat s barvama vlozky do kocaru,fusaku,deky…
mám černý concord malý se narodil v březnu, celé léto jsem v něm bez problému jezdila má větrání a malý byl v pohodě neupekl se
Mám černý, mimčo červencové a každý den kolem poledne kočárkované a ani v těch 30°C jsem to jako mínus nevnímala. Nevím, jak by to bylo v bílém, ale rozhodně nestrádalo.