Espiro GTX 2012 - zkušenosti

17464
20.11.11 18:12

Espiro GTX 2012 - zkušenosti

Máte někdo doma tento kočárek? Moc se mi líbí, všechno mi na něm vyhovuje. Jen mi přijde dost levný, tak nevím jestli tam přeci jenom nějaká chybička není..děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Espiro GTX?

Přidejte zkušenost s Espiro GTX
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kešuuuu
20.12.11 09:20

espiro

Ahojky, jaktože ještě nikdo nereagoval? To tento kočár nikdo nemá? Taky se mi vzhledově docela líbí, ale četla jsem, že prý madlo u sportáku je hrozně daleko, že je tam k ničemu a dítě ho vůbec nemůže využít, ani se o něj neopře. Slídy (průhledy) v boudičce, že jsou na nic, protože v létě skrz ně praží na dítě slunce. Prý zlobí často brzda. Bouda u hluboké korby může být bud uplně nahoře nebo uplně dole, žádný mezistupeň… Noo… tak nevím… :x ale já praktickou zkušenost nemám, ráda bych, kdyb ji někdo napsal..

• Citovat
  • Upravit
17464
4.1.12 12:34

Také je mi divné, že by ho nikdo neměl :-( maminky napište nám :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
4.1.12 12:46

Ja mám Espiro GTX 2011, rozdiel je podľa mňa len v dizajne, pozerala som ho v obchode, iný rozdiel som nevidela.

Malá sa narodila v marci - takže celé leto hlboká vanička - je dostatočne dlhá a široká (aj napriek tomu, že malá sa narodila vyše 4 kg a bola dlhá)
Strieška sa dá nastaviť aj na medzistupeň - na hlbokom, ale nie je pevná…proste ju len nezložíš úplne dole.

Brzda po čase haprovala - muž ju prečistil, naolejoval a teraz ide ako hodinky - nič iné jej nebolo.

Kočík je dosť ťažký - 13kg bez dieťaťa - ale to je väčšina z kočíkov tohto typu.

Pohodlne sa vanička nasádza, aj skladá, mám 3oj kombináciu - vajíčko ale nie je vhodné pre väčšie dieťa - je síce do 13kg - ale malá sa v 10kg už do neho veľmi nezmestila - hlavne na dĺžku.

športový je super - ocenila som možnosť nakliknutia v oboch smeroch, dá sa dať do úplného ľahu, je priestranný, vhodný aj pre väčšie deti (malá má v 8 mesiacoch 10kg a 74cm)

Madlo malá využíva - ručičkami sa zaprie o striešku, posadí sa, opiera sa o madlo alebo sa cez neho nakláňa.

Poťah aj nánožník sú z dobrého matierálu - bez problémov som vyprala,ak sa niečo znečistilo.

Strieška na športovom super - začali sme používať v zime, je veľká, dá sa sklopiť dosť dopredu - čo vytvára závetrie.

Čo mne osobne veľmi vadilo je malý košík.

Inak som veľmi spokojná.
AK sa na niečo chceš opýtať - kľudne napíš.

Dnes sa mi veľmi páči Espiro Enzo Evo - má väčší košík, ale zas myslím treba dokúpiť adaptér na autosedačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kešuuuu
11.1.12 08:46

Espiro GTX

Lalala děkuju za recenzi. Vypadá to tedy, že kočárek je vyhovující v rámci možností a ceny. Nebude to žádnej zázrak, ale za ty peníze asi poslouží dostatečně :) To, že má malý košík se mi taky podle fotek zdá a asi mi to taky bude vadit, přeci jen když už jede člověk na nákup, tak toho nakoupí hodně. Ale některé kočárky mají možnost instalace nějakého univezálního košíku, nejde to i u tohoto??? Enzo Evo se mi nelíbí protože nemá ohebnou rukojeť, ale jen teleskopickou. Mě se zdají ty kočáry s teleskopickou rukojetí špatně padnoucí do rukou. Mám raději ty ohebná madla.

Holky někdo další s recenzemi? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29
11.1.12 22:16
Kešuuuu píše:
Lalala děkuju za recenzi. Vypadá to tedy, že kočárek je vyhovující v rámci možností a ceny. Nebude to žádnej zázrak, ale za ty peníze asi poslouží dostatečně :) To, že má malý košík se mi taky podle fotek zdá a asi mi to taky bude vadit, přeci jen když už jede člověk na nákup, tak toho nakoupí hodně. Ale některé kočárky mají možnost instalace nějakého univezálního košíku, nejde to i u tohoto??? Enzo Evo se mi nelíbí protože nemá ohebnou rukojeť, ale jen teleskopickou. Mě se zdají ty kočáry s teleskopickou rukojetí špatně padnoucí do rukou. Mám raději ty ohebná madla.Holky někdo další s recenzemi? :nevim:

Čauko a si si istá s tou rúčkou u enzo eva? Ak si dobre pamätám, čo som ho videla v meste, dá sa ohýbať rovnako, ako espiro. AJ podla foto sa mi zdá - lebo tie sivé body na boku - to stlačíš a ohneš rúčku (tak sa ohýňa pri GTX).

Našla som aj foto
http://static0.asmira.com/…4140_720.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
11.1.12 22:18

A tu je ešte foto zložené podvozku u Enzo - takže rúčka sa na 100% dá ohýbať
 http://www.malvik.cz/…rek-2011.jpg

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
15.2.12 18:18

Ahoj holky, tento kočárek se mi také moc líbí a také na něj nemůžu sehnat žádné recenze. Chci se zeptat jestli jste si ho některá z vás už omrkla popřípadě pořídila. Díky za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soreno
17.2.12 22:41

Espiro GTX

Zdravím, tak mi máme espiro gtx, docela to jezdí za ty peníze, ale ted po roce užívání začali problémy - jedno přední kolečko se nechce otáčet vypadá to na vyviklaný nejtky co ho drží takže je jakoby nakřivo, druhej problém cvok co drží nánožník je nějakej napůl vytrhlej otázka času než vypadne a třetí problém cvok co držel tašku upad. Zítra to jdem vyreklamovat tak uvidíme, kde soudruzi udělali chybu :( .

• Citovat
  • Upravit
62
2.3.12 12:34

Ahoji holky,moc tu neni tech recenzi ale aspon to melinko mi pomuze :) .
Uz sedim u kocarku nejaky ten mesic a stale premyslim a hledam,ted
jsem zustala prave u toho espiro gtx. Vcera jsem byla v prodejne
a prodavacka mi ho moc nechvalila,ze je tezky celkove ale nikdo to
tu nepise :think: .Muze mi teda nekdo poradit,jestli opravdu je. A taky jestli
nejde nekde videt v prodejne kolem Ostravy. jste moc hodne,diky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soreno
3.3.12 18:37

Ano těžkej docela je ale to se projeví až při nošení třeba do autobusu při jízdě ne.

• Citovat
  • Upravit
62
5.3.12 12:26

Diky Soreno,uvidim byla jsem v jedne prodejne a tam mi rekli,ze ma byt nova kolekce. Ma byt na veletrhu v Brne,tak pani rikala, ze mi da informace. A jakou mate barvu? A jinak jsi spokojena i se sportackem? Diky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soreno
5.3.12 18:45

Máme klučíka takže modrou, sporťák je prostornej jinak se nám ale začal vytrhávat pant co drží nánožník takže to pujde na reklamaci :-(

• Citovat
  • Upravit
62
5.3.12 19:26

Ahoji Soreno,dnes jsem byla v jedne prodejne kde meli kocarek a to uplne nahodou jsem na neho trefila :) .Jej ja jsem byla rada :dance: .A meli tam cerveny a ten modry, moc krasna barva.Cekame holcicku,tak premyslim nad barvou, ale sla bych i to sede,libi se mi tmave kocarky. Jinak je opravdu moc pekny, je sice o cosi nizky jak jine kocarky ale vypada to, tak sportovne.Tech cvoku jsem si vsimla taky mi to slo spatne vycvaknout,tak nevim je to skoda,mohli by vymyslet neco lepsiho. Tak ted budu premyslet a premyslet,no proberem to doma a uvidime.A prosim te s tema okynkama problem nemas, to rikala prodavacka ,ze v mrazu muzou popraskat na tom sportacku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soreno
6.3.12 16:47

okýnka zatím drží - kočár je nižší než ostatní ale oba jsme prckové takže jsme hledali nižší - náš favorit byl dorjan ale jelikož je sporťák vysokej tak jsme do něj nešli

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4