Espiro GTX 2012 - zkušenosti

Máte zkušenost s Espiro GTX?

Přidejte zkušenost s Espiro GTX
Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
15.9.12 07:33

Tak my máme šedivej a úplně nás uchvátil! :palec: Barva hezčí než na obrázku! :potlesk: Máme ho zatím ale pouze uskladněnej, mimčo čekáme taky až v prosinci! :dance: Původně jsme měli vybranej, přesně jako ty, ten ABC viper 4S, ale na prodejně nás hodně zklamal a po té, co jsme viděli tenhle Espiro, tak bylo jasno! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Avarana
15.9.12 09:24

Nám v obchodě tvrdili, že na Espiro nejde dát jiná sedačka než ta jejich. Adaptéry na Maxi cosi se nedělají… takže si to ještě pořádně ověř. My máme modrý a taky je fajn. Chtěli jsme výraznou barvu, aby byl kočár dobře vidět na silnici a snad díky tomu trošku bezpečnější.

• Citovat
  • Upravit
643
17.9.12 10:27

Děkuji za info, nemáte někdo náhodou fotečky toho fialového? I kolekci 2011,i když říkáš, že má trochu jiné barvy.
 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vave1
17.9.12 17:48

Bohužel nejsem doma, takže jen jednu fotku z mobilu /asi nesplní Tvá očekávání, ale trošku barvy tam vidět je :-)/ Doma budu o víkendu, tak něco najdu.

• Citovat
  • Upravit
vave1
17.9.12 17:54

Slíbené foto…nakonec jsem našla v mobilu i jednu s korbičkou /už ji nepoužíváme/. Ale byla super. Hlavně to polohování zádíček, když už byla dcera větší.

• Citovat
  • Upravit
643
18.9.12 11:23

Děkuji moc za fotečky. Fakt teda nevím, protože čekáme chlapečka a ta fialková je sice moc pěkná, ale na kluka se mi už zdá dost fialová:-). Espiro má takové divné barvy. Barevné kombinace se mi moc nelíbí a třeba černou nebo šedou u GTX nemají. Pěkné barvy jsou u Atlantiku, ale zase kočárek nemá obrácení sportovní korby proti směru jízdy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
berunka251
2.10.12 21:01

stříška na sportovní sedačce

Ahojky, prosím vás o radu. Kdo máte kočárek espiro gtx, svítí v létě přes slídy na boudičce na dítě slunce a vadí to moc? Když třeba dítě spí?

• Citovat
  • Upravit
10709
2.10.12 21:07

Taky byl tenhle kočárek podle obrázků mým oblíbeným, ale z důvodu nedostatků recenzí jsem od něho upustila :? Ani jsem tenkrát nesehnala žádný obchod, kde bych si ho mohla ohmatat aneznala nikoho, kdo by ho měl…

Te´d už jsem ho i párkrát viděla a vypadá slušně, škoda, no… ale víc teda nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alkynka
23.10.12 10:44

Ahoj,
kolekce 2012 má i šedivou variantu. :palec:

• Citovat
  • Upravit
52
25.10.12 17:56

Ahoj, taky uvažuji nad kočárkem gtx. Už mi z kočárků fakt hrabe, měla jsem už spoustu favoritů a přestává mě to bavit :zed:. Ráda bych už nějaký objednala.
Dneska jsem ho trochu zkoukla u jedné paní, vypadá docela pěkně, ale trochu mě mrzí že není moc odpružený… :roll: Taky je dost nízký a já mám 174 cm. A paní tam měla sporťák, tak nevím jestli hluboká je ještě níž?
Jako druhý favorit, ke kterému se pořád vracím, je x-lander x-move. Ten je ale dost drahý. Proto hledám něco levnějšího, nechce se mi vyhazovat tolik peněz za kočár. Navíc není odpružený vůbec :?. I když se mi líbí asi nejvíc :oops:.
Mohl by mi prosím někdo poradit, jestli třeba to odpružení časem trochu nezměkne? Někde jsem četla, že krásně pruží, ale to tady u toho teda rozhodně nepružilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vave1
25.10.12 18:04

Hluboký je úplně stejně vysoko jako sportovní.
Je pravda, že není moc odpružený, ale mně to nikdy nevadilo. Aspoň si malá nikdy nenavykla na houpání a drndání.
Ohledně kočárků se strašně špatně radí, žádný totiž není dokonalý a každý má nějaké mouchy. Taky mi z toho „hrabalo“. Použiju jednu radu paní prodavačky, když jsem se rozmýšlela a nevěděla. Řekla mi. Nejdůležitější je, aby se Vám líbil. Musíte z něho mít dobrý pocit.
Po 10 měsících ježdění jí dávám naprosto za pravdu. S kočárkem strávíte spoustu času, tak proč vozit něco, co má sice nejlepší funkce, ale nelíbí se Vám? Tomu svištíkovi uvnitř je to úplně jedno. Tak ať Vám se s ním dobře jezdí :lol:

• Citovat
  • Upravit
FK
29.10.12 12:32

Ahoj všichni,
S manželkou jsme tento kočárek vybírali docela dlouho a nakonec si ho vybrali pro svůj vzhled a rozměry (kvůli výtahu).Kočárek využíváme skoro denně (cca 6 dní týdnu). A občas s tímto kočárkem cestujeme autem (cca 2-3× týdně). Celkově ho využíváme necelé 4 měsíce.
Jako první co přestalo fungovat byla brzda - po čase nešel sešlápnout pedál. Brzdnou část jsem rozebral a nastavil tak aby doléhací kolíky nezajížděly úplně až dolů - šikovný tatínek si s tím určitě poradí. Dále co přestává fungovat je skládací mechanismus - cestujeme autem a občas to je boj. Skládaní je řešeno povytažením 2 částí na kočárku, s tím, že musíte zmáčknout bezpečností pojistku. Pravá část nám ne vždy jde snadno zatáhnout. Časem asi budeme mít problémy i s vajíčkem - resp. nasazováním na kočárek - nasazení jde bez problémů, ale vytáhnout jej…opět se musí zmáčknout 2 pojistky na kočárku aby šlo vajíčko vydělat - zmáčknutí pojistky je čím dál obtížnější - někdy se to sekne a musí se to zkusit zmáčknout několikrát po sobě. Nějaké to občasné vrzání v kolečkách neuvádím jako velkou závadu. Osobně jsem nečekal takovéto problémy v tak krátkém časovém období u kočárku za 10 tis. Na druhou stranu si říkám - je to z Polska, tak se nesmím divit.

• Citovat
  • Upravit
47
14.2.13 13:49

Ahojky Holky, chci se zeptat, jde sportovní kočárek dát do úplného lehu? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
14.2.13 13:55

@Mokacina ano

• načítám...