Espiro GTX 2012 - zkušenosti

Máte zkušenost s Espiro GTX?

Přidejte zkušenost s Espiro GTX
Napsat příspěvek
Velikost písma:
629
6.3.12 16:52

Ahoj holky :mavam: my jedem GTX kupovat v pátek :lol: … Manžel ho viděl a od té doby jiný nechce, původně jsme chtěli evo, ale nakonec to bude tenhle :palec: … Mě právě naživo přišel oproti jiným docela vysoký, už si teda nepamatuju, jak měli napolohovanou rukojeť, ale seděl nám s manželem pěkně. Ségra má dorjana a ten je oproti němu hodně nízký. Jen mám strach z barvy, vybrali jsme zelenou, tak se bojím těch mušek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
6.3.12 19:11

Ahoji ja byla dnes s pritelem at se podiva a rekne jestli se libi v prodejne,
jeste se poradime doma ale je opravdu pekny,taky bych premyslela ted nad barvou
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
6.3.12 20:03

Blbý je, že ty barvy nemají skladem všechny, ono to vypadá jinak v katalogu a jinak v reálu. U nás měli i zelenou autosedačku a ta měla jinou barvu než kočárek, úplně svítivě zelenou …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
6.3.12 20:24

No ja bych rekla, ze celkove vypada krasneji v realu nez na PC. A mate jeste kolekci 2011 asi,ze? Ted by mela jit do prodeje kolekce 2012.Muzu se zeptat na kolik Vas vysel i s vajickem,diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
6.3.12 20:29

Ne, my budem kupovat tu novou kolekci 2012… U nás ho mají za 8550,– bez autosedačky, ta si myslím stojí kolem 1600,– …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
6.3.12 20:37

Tak jsi ho uz videla v kolekci 2012,ja videla prave tu 2011. A kdy cekate miminko? To mate peknou cenu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
6.3.12 21:24

Prcka čekáme už v květnu, chtěla jsem právě počkat na tu novou kolekci :) Až ho budeme mít doma, podám info :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
7.3.12 10:30

Ahoj Petro,tak to jsme na tom stejne, taky cekame v kvetnu a sla bych do te nove kolekce :D .Jeste si zajdu tady na mesto do prodejny za kolik by vysel,vcera jsme ho videli kousek od nas ve Frydku a maji ho za 9000 plus vajicko 1600kc. Tak uvidim kolik bude stat tady u nas. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
9.3.12 21:07

Ahoj :mavam: Tak jsme dnes jeli objednat ten GTX, ale paní v obchodě nám ještě ukázala TAKO LARET a musím uznat, že oproti GTX je vážně o hodně lehčí… Myslela jsem, že mi ta váha nebude vadit, ale je to opravdu hodně znát. Když bych najížděla na chodník s tím GTX, musím použít docela hodně sil a používat obě ruce, což s tím Tako ne, stačí jedna ruka… Takže jsme se rozhodli pro ten druhý a zítra si pro něj jedeme do Pardubic, doufám, že ho budou mít skladem a že nás nezklame… A s těma cenama u Espira mě docela překvapili, protože dnes už GTX měli za 10700,– a to bez vajíčka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
18.7.12 08:36

Ahoj holky! :mavam:
Miminko čekáme až v zimě, ale už pomalu začínáme pokukovat po kočárkách! Velmi nás na prodejně zaujal kočárek Espiro GTX! :palec: Můžu se optat, jak jste se nakonec rozhodly vy a popřípadě, zda jste spokojený? Moc by mi vaše názory pomohly! Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
18.7.12 20:28

Ahoji ja nepomuzu, nakonec jsme koupili ABC desing viper.Ale taky se mi moc libil, byla jsem si ho vyzkouset na prodejne. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
19.7.12 10:19

Ten ABC design viper jsme měli taly původně vybraný! :dance: Ale pak na prodeně nás právě zaujal tenhle krasavec a ze všech těch recenzí jsem trošku zmatená! :think: Ale vypadá to, že to je láska na první pohled! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Avarana
24.7.12 10:37

Taky jsme měli vybraný ABC Viper 4S, je to krásný kočár dobře ovladatelný. Už jsme si ho jeli objednat a ještě jednou ho procházeli a zjistili jsme že má krátká záda na sporťáku, nánožník sporťáku je slabý silon, dítě kreje tak po stehna a upíná se na sucháčové pásky které musíš omotávat kolem konstrukce i nahoře u dítěte, což mi nepřišlo moc praktické. Tak jsme ho zklamaně vyřadili. Pak nás zaujal Espiro GTX. Moc se nám líbí, jen má malý košík, ale nemůžu chtít vše dokonalé. Problém je v autosedačce. Nemají adaptéry na jiné než tu jejich, to bych ještě zkousla, ale ta sedačka mi přijde malá a divně tvarovaná. Můžu se zeptat jaké s ní máte zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
389
24.7.12 12:21
@Avarana píše:
Taky jsme měli vybraný ABC Viper 4S, je to krásný kočár dobře ovladatelný. Už jsme si ho jeli objednat a ještě jednou ho procházeli a zjistili jsme že má krátká záda na sporťáku, nánožník sporťáku je slabý silon, dítě kreje tak po stehna a upíná se na sucháčové pásky které musíš omotávat kolem konstrukce i nahoře u dítěte, což mi nepřišlo moc praktické. Tak jsme ho zklamaně vyřadili. Pak nás zaujal Espiro GTX. Moc se nám líbí, jen má malý košík, ale nemůžu chtít vše dokonalé. Problém je v autosedačce. Nemají adaptéry na jiné než tu jejich, to bych ještě zkousla, ale ta sedačka mi přijde malá a divně tvarovaná. Můžu se zeptat jaké s ní máte zkušenosti?

Já nad tímto kočárkem hodně uvažuju taky! Zatím je to můj jediný favorit! :* Myslíš, že je divně tvarovaná autosedačka či sedačka ve sporťáku? Sporťák mi přišel bezva, ale autosedačku jsem pořádně neviděla… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Avarana
24.7.12 18:38

Sporťák je fajn. Přijde mi i dostatečně velký a paní v obchodě nám ukazovala že jde složit do auta i bez sundání sporťákové korby a kupodivu se mi to vejde i do kufru a to nemám zrovna největší. Takže pro mě další velké plus. Blbá se mi zdá autosedačka. Je o 5cm kratší než ostatní a od pohledu divně tvarovaná. Hledala jsem v recenzích a diskuzích, zda se o tom někdo nezmiňoval a našla jsem jen stížnosti na to že je malá a že se do ní vejde dítě tak max do 6měsíců. Na tvarování si nikdo nestěžoval, ale je to na pohled evidentní, když ji porovnáš s jinými. Třeba to prckovi zas tak nevadí, nevím, ale pokud chceš nacvakávat autosedačku na podvozek, tak ti stejně nezbývá než ji koupit, protože tam jiná nejde…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4