Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro GTX?
Přidejte zkušenost s Espiro GTXAhoj holky
my jedem GTX kupovat v pátek
… Manžel ho viděl a od té doby jiný nechce, původně jsme chtěli evo, ale nakonec to bude tenhle
… Mě právě naživo přišel oproti jiným docela vysoký, už si teda nepamatuju, jak měli napolohovanou rukojeť, ale seděl nám s manželem pěkně. Ségra má dorjana a ten je oproti němu hodně nízký. Jen mám strach z barvy, vybrali jsme zelenou, tak se bojím těch mušek ![]()
Ahoji ja byla dnes s pritelem at se podiva a rekne jestli se libi v prodejne,
jeste se poradime doma ale je opravdu pekny,taky bych premyslela ted nad barvou
![]()
Blbý je, že ty barvy nemají skladem všechny, ono to vypadá jinak v katalogu a jinak v reálu. U nás měli i zelenou autosedačku a ta měla jinou barvu než kočárek, úplně svítivě zelenou …
No ja bych rekla, ze celkove vypada krasneji v realu nez na PC. A mate jeste kolekci 2011 asi,ze? Ted by mela jit do prodeje kolekce 2012.Muzu se zeptat na kolik Vas vysel i s vajickem,diky ![]()
Ne, my budem kupovat tu novou kolekci 2012… U nás ho mají za 8550,– bez autosedačky, ta si myslím stojí kolem 1600,– …
Tak jsi ho uz videla v kolekci 2012,ja videla prave tu 2011. A kdy cekate miminko? To mate peknou cenu ![]()
Prcka čekáme už v květnu, chtěla jsem právě počkat na tu novou kolekci
Až ho budeme mít doma, podám info ![]()
Ahoj Petro,tak to jsme na tom stejne, taky cekame v kvetnu a sla bych do te nove kolekce
.Jeste si zajdu tady na mesto do prodejny za kolik by vysel,vcera jsme ho videli kousek od nas ve Frydku a maji ho za 9000 plus vajicko 1600kc. Tak uvidim kolik bude stat tady u nas. ![]()
Ahoj
Tak jsme dnes jeli objednat ten GTX, ale paní v obchodě nám ještě ukázala TAKO LARET a musím uznat, že oproti GTX je vážně o hodně lehčí… Myslela jsem, že mi ta váha nebude vadit, ale je to opravdu hodně znát. Když bych najížděla na chodník s tím GTX, musím použít docela hodně sil a používat obě ruce, což s tím Tako ne, stačí jedna ruka… Takže jsme se rozhodli pro ten druhý a zítra si pro něj jedeme do Pardubic, doufám, že ho budou mít skladem a že nás nezklame… A s těma cenama u Espira mě docela překvapili, protože dnes už GTX měli za 10700,– a to bez vajíčka ![]()
Ahoj holky! ![]()
Miminko čekáme až v zimě, ale už pomalu začínáme pokukovat po kočárkách! Velmi nás na prodejně zaujal kočárek Espiro GTX!
Můžu se optat, jak jste se nakonec rozhodly vy a popřípadě, zda jste spokojený? Moc by mi vaše názory pomohly! Předem děkuji
Ahoji ja nepomuzu, nakonec jsme koupili ABC desing viper.Ale taky se mi moc libil, byla jsem si ho vyzkouset na prodejne. ![]()
Ten ABC design viper jsme měli taly původně vybraný!
Ale pak na prodeně nás právě zaujal tenhle krasavec a ze všech těch recenzí jsem trošku zmatená!
Ale vypadá to, že to je láska na první pohled! ![]()
Taky jsme měli vybraný ABC Viper 4S, je to krásný kočár dobře ovladatelný. Už jsme si ho jeli objednat a ještě jednou ho procházeli a zjistili jsme že má krátká záda na sporťáku, nánožník sporťáku je slabý silon, dítě kreje tak po stehna a upíná se na sucháčové pásky které musíš omotávat kolem konstrukce i nahoře u dítěte, což mi nepřišlo moc praktické. Tak jsme ho zklamaně vyřadili. Pak nás zaujal Espiro GTX. Moc se nám líbí, jen má malý košík, ale nemůžu chtít vše dokonalé. Problém je v autosedačce. Nemají adaptéry na jiné než tu jejich, to bych ještě zkousla, ale ta sedačka mi přijde malá a divně tvarovaná. Můžu se zeptat jaké s ní máte zkušenosti?
@Avarana píše:
Taky jsme měli vybraný ABC Viper 4S, je to krásný kočár dobře ovladatelný. Už jsme si ho jeli objednat a ještě jednou ho procházeli a zjistili jsme že má krátká záda na sporťáku, nánožník sporťáku je slabý silon, dítě kreje tak po stehna a upíná se na sucháčové pásky které musíš omotávat kolem konstrukce i nahoře u dítěte, což mi nepřišlo moc praktické. Tak jsme ho zklamaně vyřadili. Pak nás zaujal Espiro GTX. Moc se nám líbí, jen má malý košík, ale nemůžu chtít vše dokonalé. Problém je v autosedačce. Nemají adaptéry na jiné než tu jejich, to bych ještě zkousla, ale ta sedačka mi přijde malá a divně tvarovaná. Můžu se zeptat jaké s ní máte zkušenosti?
Já nad tímto kočárkem hodně uvažuju taky! Zatím je to můj jediný favorit!
Myslíš, že je divně tvarovaná autosedačka či sedačka ve sporťáku? Sporťák mi přišel bezva, ale autosedačku jsem pořádně neviděla… ![]()
Sporťák je fajn. Přijde mi i dostatečně velký a paní v obchodě nám ukazovala že jde složit do auta i bez sundání sporťákové korby a kupodivu se mi to vejde i do kufru a to nemám zrovna největší. Takže pro mě další velké plus. Blbá se mi zdá autosedačka. Je o 5cm kratší než ostatní a od pohledu divně tvarovaná. Hledala jsem v recenzích a diskuzích, zda se o tom někdo nezmiňoval a našla jsem jen stížnosti na to že je malá a že se do ní vejde dítě tak max do 6měsíců. Na tvarování si nikdo nestěžoval, ale je to na pohled evidentní, když ji porovnáš s jinými. Třeba to prckovi zas tak nevadí, nevím, ale pokud chceš nacvakávat autosedačku na podvozek, tak ti stejně nezbývá než ji koupit, protože tam jiná nejde…