Kočárek čtyřkolka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
325
16.11.11 11:05

kočárek čtyřkolka

Ahoj úpně se utápím ve výběru kočárku. Mimčo čekáme koncem dubna. Chtěli by jsme kočárek se čtyřmi koly(nafukovací), nejlépe trojkombinaci, vhodný do terénu(bydlíme na velkém kopci) a snadno složitelný. Prosím o zkušenosti a rady ke kočárkům. :-) :-) :-) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
555
16.11.11 11:13

Máme Hoco - myslím Winner - 4kolka trojkombinace se zadními nafukovacími, přední otočná ale velká. Spokojenost stoprocentní a nebyl drahý :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
16.11.11 11:23
Ischtar píše:
Máme Hoco - myslím Winner - 4kolka trojkombinace se zadními nafukovacími, přední otočná ale velká. Spokojenost stoprocentní a nebyl drahý :-D

Ten vypadá hezky, ale byla bych radši za všechny kola nafukovací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
16.11.11 11:26

my máme Dorjan danny sport prestige,moc se nám líbí ale zatím sním nemám zkušenosti musím počkat do února :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
16.11.11 11:28

tak zkus X-Lander X3 nebo XA jsem takový kolovrátek co na tenhle kočár pěje věčné ódy protože jsem si svezla už dost kočárků ale tenhle mi sedí nejlíp a sama jsem si ho taky pořídila mám XA ten má aretovací kolečka ale do terénu super X3 má všechny kolečka pevná ale oba mají nafukovací držím palce při výběru ať jsi spokojená hlavně Ty! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
16.11.11 11:34

tak Roan marita, to je taková klasika. Já v něm vozím už druhé dítko, je nezničitelný. To terénu skvělý, houpací, prostorný, kola nafukovací. Nevím, jak se skládáním, my ho dáváme do auta celý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
16.11.11 11:35

my máme ICOO peak, terén pobere uplně v pohodě, sporťák se dá sklopit uplně do lehu, je obousměrný, skládání jednoduché. Máme starší model s pěnovými koly a za nafukovačky bych neměnil. Projedou vše a nehrozí píchnutí ( bohužel docela častá nehoda u kočárků v mém okolí )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
16.11.11 11:37
dudva píše:
Ischtar píše:
Máme Hoco - myslím Winner - 4kolka trojkombinace se zadními nafukovacími, přední otočná ale velká. Spokojenost stoprocentní a nebyl drahý :-D
Ten vypadá hezky, ale byla bych radši za všechny kola nafukovací.

Já se sem vtírnu a budu parazitovat. Chci přesně to, co zakladatelka :-))

• Citovat
  • Upravit
Pavlinacoffee
16.11.11 11:42

Mutsy je dobrý

• Citovat
  • Upravit
8086
16.11.11 11:44

Taky čekám mimi v dubnu a budu kupovat Roan Marita. Do terénu ideální a když jsem na něj koukala v krámu tak se i krásně skládá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
16.11.11 11:44
dalimil píše:
my máme ICOO peak, terén pobere uplně v pohodě, sporťák se dá sklopit uplně do lehu, je obousměrný, skládání jednoduché. Máme starší model s pěnovými koly a za nafukovačky bych neměnil. Projedou vše a nehrozí píchnutí ( bohužel docela častá nehoda u kočárků v mém okolí )

Vím, že píchnutí se může stát, ale do sněhu a terénu si myslím, že jsou lepší ty nafukovací kola. Jinak tento kočárek se mi docela líbí, jen ty kola :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
16.11.11 11:46
Pavlinacoffee píše:
Mutsy je dobrý

To je zatim můj favorit, ale přitelovi se zase nelíbí ta konstrukce. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
16.11.11 11:47

Ja taky chvalim X-lander, mame XA, podle me splnuje vsechny pozadavky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
16.11.11 11:49
Annnet píše:
Taky čekám mimi v dubnu a budu kupovat Roan Marita. Do terénu ideální a když jsem na něj koukala v krámu tak se i krásně skládá.

Tak takový to kočárek se mi vůbec nelíbí, ale děkuji za nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
16.11.11 11:49
fusa píše:
Ja taky chvalim X-lander, mame XA, podle me splnuje vsechny pozadavky :palec:

děkuji za podporu já jsem z něj naprosto nadšená a neměnila bych!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí