Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím všechny maminky o jakoukoliv zkušenosti s tímto kočárkem, děkuji
Máte zkušenost s Espiro Vector?
Přidejte zkušenost s Espiro VectorAhoj,mě se hrozně líbí,ale nikde o něm nic není
A v obchodech ho taky nemaj,jen na obědnávku.....
No já jsem se už rozhodla pro espiro GTX 2012, je taky pěkněj, zítra bych ho měla vidět na živo tak doufám, že mě nezklame ![]()
Ahoj, ja jsem ho videla nazivo a pred tim prolustrovala snad cely internet. je velmi pekny, lehky, ma luxusni vzhled a podle me i cenu. Korba je dostatecne velka, sportak v obou smerech. Polohovani zad i nozicek. Oproti modelu 2010 je lepsi pristup do kosiku, a to polohovani. Urcte do nej bezte, jestlize hledate lehky a moderni kocarek. Jo a ovlada se uplne super.. Dokonce jsem shanela informace vsude mozne, takze jsem zastavila jednu maminku na ulici, co jej mela a rikala, ze v pohode zvladla i zimu.. a spokojenost. Mejte se. ![]()
To jsi mě teda fakt moooc potěšila,doufám,že se mi podaří ho někde zkouknout,ať ho můžu pořádně vyzkoušet a přeměřit.Pak napíšu detailní recenzi..........
Ahoj, kočárek mám doma od září a jsem s ním maximálně spokojená. Nafukovací všechny čtyři kola, lehce ovladatelný, prostorná korba, výškově nastavitelné madlo i pro manžela, který je poměrně dost vysoký. Kočárek pro maminky, které hodně cestují a potřebují ho často skládat a rozkládat. Je lehký, takže jsem ho v pohodě vynesla bez pomoci i do tramvaje. Nevýhoda-snad jen menší prostor pod kočárkem předělený tyčkou z konstrukce.
P.S. Volila bych ale spíš model Espiro Vector Pro. Má vepředu větší kolečka.
Já mám Espiro vector lite,je to nejspíš ten starší.Jsem sním spokojená,jen mi vadí že je hodně otevřený.V zimě do něj docela fouká,takže mimi musí být hodně zabalené ve fusaku až k hlavě.A nebo dám slídu,když hodně fučí.Jo a ten košík no,ale stejně velký nákup s kočárem nedělám
Ahoj, tak kocarek mam a jsem velice spokojena. Mam v sede barve…spis pro klucinu, aaale kdyz ho kombinuji s ruzovyma doplnkama, tak je pro mou janulku jak stvoreny..
korbicka je velka asi jako ted u vsech kocarku, takze zadna hitparada. ale nam to do 5 mes stacilo v pohode a to jsme cvalici.:) ted jezdime sportackem. ocenuji, ze se da dat po i proti smeru jizdy.. polohovat zadicka i nozicky.. striska je dost velika, takze chrani jak pred slunickem, tak pred vetrem.. do kosiku je super pristup a vleze se tam hodne veci. jinak je lehky, velmi snadno ovladatelny.. proste super.. jedine co mi vadi, ze kdyz skladam do auta, musim sundat korbu, nebo sportak a pak slozit konstrukci, tak jako asi u vsech 3-kombinaci.. takze uz presidlujeme na takove golfky espiro magic4.