Espiro Vector 2011 - zkušenosti

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17464
15.11.11 18:21

Espiro Vector 2011 - zkušetnosti

Prosím všechny maminky o jakoukoliv zkušenosti s tímto kočárkem, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Espiro Vector?

Přidejte zkušenost s Espiro Vector
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
96
5.12.11 20:11

Ahoj,mě se hrozně líbí,ale nikde o něm nic není :-( A v obchodech ho taky nemaj,jen na obědnávku.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17464
5.12.11 21:38

No já jsem se už rozhodla pro espiro GTX 2012, je taky pěkněj, zítra bych ho měla vidět na živo tak doufám, že mě nezklame :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
navratilka
6.12.11 20:35

espiro vector 2011

Ahoj, ja jsem ho videla nazivo a pred tim prolustrovala snad cely internet. je velmi pekny, lehky, ma luxusni vzhled a podle me i cenu. Korba je dostatecne velka, sportak v obou smerech. Polohovani zad i nozicek. Oproti modelu 2010 je lepsi pristup do kosiku, a to polohovani. Urcte do nej bezte, jestlize hledate lehky a moderni kocarek. Jo a ovlada se uplne super.. Dokonce jsem shanela informace vsude mozne, takze jsem zastavila jednu maminku na ulici, co jej mela a rikala, ze v pohode zvladla i zimu.. a spokojenost. Mejte se. :)

• Citovat
  • Upravit
96
7.12.11 09:14

To jsi mě teda fakt moooc potěšila,doufám,že se mi podaří ho někde zkouknout,ať ho můžu pořádně vyzkoušet a přeměřit.Pak napíšu detailní recenzi..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sykl
3.1.12 22:37

Ahoj, kočárek mám doma od září a jsem s ním maximálně spokojená. Nafukovací všechny čtyři kola, lehce ovladatelný, prostorná korba, výškově nastavitelné madlo i pro manžela, který je poměrně dost vysoký. Kočárek pro maminky, které hodně cestují a potřebují ho často skládat a rozkládat. Je lehký, takže jsem ho v pohodě vynesla bez pomoci i do tramvaje. Nevýhoda-snad jen menší prostor pod kočárkem předělený tyčkou z konstrukce.

• Citovat
  • Upravit
Sykl
3.1.12 22:40

P.S. Volila bych ale spíš model Espiro Vector Pro. Má vepředu větší kolečka.

• Citovat
  • Upravit
1687
7.1.12 10:05

Já mám Espiro vector lite,je to nejspíš ten starší.Jsem sním spokojená,jen mi vadí že je hodně otevřený.V zimě do něj docela fouká,takže mimi musí být hodně zabalené ve fusaku až k hlavě.A nebo dám slídu,když hodně fučí.Jo a ten košík no,ale stejně velký nákup s kočárem nedělám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
navratilka
17.6.12 23:21

Ahoj, tak kocarek mam a jsem velice spokojena. Mam v sede barve…spis pro klucinu, aaale kdyz ho kombinuji s ruzovyma doplnkama, tak je pro mou janulku jak stvoreny.. :) korbicka je velka asi jako ted u vsech kocarku, takze zadna hitparada. ale nam to do 5 mes stacilo v pohode a to jsme cvalici.:) ted jezdime sportackem. ocenuji, ze se da dat po i proti smeru jizdy.. polohovat zadicka i nozicky.. striska je dost velika, takze chrani jak pred slunickem, tak pred vetrem.. do kosiku je super pristup a vleze se tam hodne veci. jinak je lehky, velmi snadno ovladatelny.. proste super.. jedine co mi vadi, ze kdyz skladam do auta, musim sundat korbu, nebo sportak a pak slozit konstrukci, tak jako asi u vsech 3-kombinaci.. takze uz presidlujeme na takove golfky espiro magic4.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4