Nataško a ostatní, prosím o radu ohledně kočárků

14367
11.11.11 12:52

Natasko a ostatní,prosím o radu

Holky,potřebuju radu ohledně kočárku,nevím jaký.Dorjan Dany Sport,Hoco Big Foot nebo Deltim?Jde mi o to,aby vyhovoval tak nějak celkově,možná o něco víc ve sportovní úpravě,ta se přece jen používá delší dobu.děkuji předem za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
11.11.11 13:00

z tyhle „trojky“ bych ja osobne vypbrala Hoco Big Foot, ale jinak mam zkusenost a vrele doporucuji Quinny nebo Jane znacky.

• Citovat
  • Upravit
10482
11.11.11 13:03

maraida:

ono záleží na tom, jestli bys chtěla otočná kola vpředu. není to k zahození, kočár je lépe ovladatelný, zatočíš na pětníku. fixní kola jsou lepší do sněhu, do terénu, ale otočná jdou taky dobře.

Hoco big foot není špatný, deltimy bývají docela těžké a obecně v poslední době trochu zmizely.
dorjan je hodně kupovaný, ale má pár vad - co jsem si vypsala tak
zatáčí doleva
brzda se zasekává, musí se do ní kopnout
dost často vrže i po promazání
kola se blbě nafukují, někdo s tím jezdí k benzince - musí se použít pumpička se šlauchem.
horší přístup do košíku

plusy jsou velká korba, otočný sporťák, dobrá cena.
ale bohužel, sama jsem nejezdila ani s jedním, takže rozsoudit je nemůžu.

můžu ti přidat ještě jedno dilema - firkon verano long. v téhle verzi má i velký sporťák,, 80tkovou korbu. v poslední době mi přijde, že na něj slyším jen samou chválu. navíc je kombinovatelný s bezpečnou autosedačkou Cybex/maxi cosi, což je velké plus. autosedačky co se prodávají v kombinaci s kočáry deltim a dorjan jsou slušně řečeno na dvě věci, nejsou testované, tudíž se neví, zda jsou bezpečné!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
11.11.11 13:21

No mě právě tyhle kočárky nabídly kamarádky po svych dětech,takže bych nemusela kupovat nový.bydlím na vesnici,do města jedu tak 2krát týdně na nákup,občas k rodičům,takže vesměs by byl používaný v terénu.Hlavně mi jde asi o ten sporťák,aby byl dost velký a pro dítě pohodlný,malá se narodí v únoru.Autosedačku mám Chicco :nevim: Kompatibilní s kočárkem být nemusí,moc bych nevyužila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
11.11.11 14:21

aha, tak to je jiná situace.
já osobně mám raději Hoco, přeci jen, je to držák. u deltimu záleží na modelu. Dorjan bych z druhé ruky nebrala, podle mého se jeho vady stářím prohlubují..

ale samozřejmě, konkrétní kočáry jsem neviděla a nevím, v jakém jsou stavu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
11.11.11 14:30

Díky moc za rady.Takže asi ten Hoco.Natašo,obdivuji Tvůj rozhled,co toho o kočárcích víš a umíš poradit.Klobouk dolů :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí