Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky holky prosím potřebuji radu dnes jsme si dovezli domů nový sporták janéčko slalom pro a vůbec nám to nějak nejde polohovat pomocí těch popruhů, je to by jako v poloze v leže a za nic na světě nám to nejde dát do sedu i když za ty popruhy taháme tak nic nevím jestli se to má někde nějak provlíct či co a z návodu to není nijak zřejmé poradíte jak na to?? V návodu píšou za jednu šnůrku zatáhnout je leh a paak tahat za druhou a je sed a nějak to tak vůbec nejde a furt je to jen v úplným lehu ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProU mojeho za šňůrku s dírkou tahám dolů a za šňůrku s nápisem jané tahám směrem nahoru. Asi jsem moc neporadila. Taháš to směrem k sobě nahoru?
kahaja píše:
U mojeho za šňůrku s dírkou tahám dolů a za šňůrku s nápisem jané tahám směrem nahoru. Asi jsem moc neporadila. Taháš to směrem k sobě nahoru?
Ptám se tak blbě, protože já jsem nejdřív zkoušela i tu sedací tahat směrem dolů ![]()
U nás byl problém, že jsme měli ty plastové klipsny přidělané dole, ale musí se přiklapnout co nejvýš, aby tam byla ta páka…