Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, mám kočárek Quinny Spedi a zvažuju koupi přebal. tašky, jakou máte zkušenost s jejich taškama? Vejde se do nich dost věcí? jsou praktické?
Za ty prachy dle obrázku na nic ![]()
Koupila jsem si za pár stovek u vietnamců, velkou tak já já chci a slouží mi už druhým rokem ![]()
Nemám v plánu kupovat novou, narazila jsem na pěknou za 600,– Je to tento typ http://www.babypark.cz/…uinny-speedi I tak bych cenu neřešila, spíš mi jde o tu praktičnost, zda není malá, jestli má dost příhrádek atd. Uvítám rady od těch, co s ní zkušenost mají, zda by jí koupily zas, neb oraději jinou..
Tak já ji na kočárku mám,líbí se mi-je taková sportovní jako celý kočárek.Praktická ale až tak není,když na kočárku visí,je taková trochu skloněná a hůř se do ní leze.To otvírání na přezky je pomalé,ale má ještě zipy z boku.Kapes je dost,dvě vpředu,jedna na zip na boku,uvnitř v té hlavní jsou po straně přihrádky,zvenčí ještě kapsička na mobil-ta je fajn.Taky nemá žádné uchycení,takže mi klouzala po držadle dolů,to jsem ale vyřešila-na držadlo jsem suchým zipem přidělala taková jako froté „potítka“ suchým zipem,přes ně už to nespadne.Mám teda 4 kočáry (úchylka)4 tašky a tahle je určitě nejhorší.Ale že by byla vyloženě špatná to nemyslím.
Jo a velká je podle mě dostatečně,kufr na kočáru nepotřebuji..... ![]()
mám jí, a nic extra. není moc velká, ale není malá. praktické je to rozepínání na zip po boku- i když to jen maže naprostou nepraktičnost zapínání na přezky.. hezky na kočáru vypadá, kočár je s ní stabilní, jak spadne nízko.
ale lepší službu asi udělá nějaká universální, prodávají se i tašky co vypadají jako kabelky, ..
prostě není to žádný zázrak..
já mám tašku oilily (kabelku), pak lassig a pak quinny. většinou teď jezdím s lassig.. do terénu ale beru orig.
aha, teď koukám na cenu - za 600 je to dobrý kauf, kočár s ní vypadá hezky- za plnou cenu bych jí nekoupila,ale za 600 asi ano.
kapsy - zepředu dvě velké. vevnitř celek dělený - jedna malá kapsa po celé šířce tašky. pak jedna obr kapsa (vlastně je tím taška rozdělená na dvě částí), opět po šířce tašky, dá se zapnout na pásek se suchým zipem - vozím tam převlečení, plínky, atd.. 4malé síťové kapsičky na drobnosti (krémík, náhr dudlík apod.. )
jo a dobrá je ta kapsička na sucháč na mobil!! aspoň ho nemusím někde lovit… ![]()
a ještě - pohodlně se nosí přes rameno, když je potřeba..