Kde mají v kamenném obchodě Casulplay S4?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
87
3.11.11 16:15

Kde mají v kamenném obchodě Casulplay S4?

Ahoj holky, nevíte o nějakým obchodě, kde bych si ošahala S4? Jsem z Děčína, ale jsem ochotná i někam dojet. Děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Casualplay S4?

Přidejte zkušenost s Casualplay S4
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4817
3.11.11 16:34

Ahoj, my jsme kupovali v Malvíku v Hostivicích, teda v prodejně jsme si ho ošahali a pak přes internek koupili, ale to je pro tebe asi z ruky :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
3.11.11 17:39

Ty joo, koukám na ně na netu a vypadá to tam dobře…a mají tam teda dobrej výber? Zase to taková dálka není, to si asi udělám výlet. A prosim tě, koukala jsem na netu, že se dá sehnat v akci za 13tis., pak ten reverse za 15tis, ale pak jeste je v kompletu jednou ten reverse, akorád, že nemá tu černou konstrukci a ten je za 22tis. nevís jaký je v tom rozdíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
3.11.11 17:53

ten REVERS má otočnou sportovní korbu po a proti směru jízdy ten levnější to nemá…jinej rozdíl tam taky určo nějakej bude,ale musíš pročíst :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
3.11.11 18:21

no to vím, že reverse je otočný, ale oni mají reverse se stříbrnou kontrukcí za 22tis. a s tou černou za 15tis. to práve nechápu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
3.11.11 21:05

Jo, v Malvíku maj super výběr, nejlepší kde jsem byla, přímo v prodejně spoustu kočárů a příslušenství k nim.Ale výběr i v ostatním, lahvičky, dudlíky, odsávačky atd..
Ten reverse nevím, máme normální, hliníková konstrukce a stál celý komplet něco přes 13tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
4.11.11 19:17

hlavní rozdil klasika/reverse je v otočném sedáku, čímž pádem se zmenšil.
klasická S4 šířka sedáku 32.5cm, zádová opěrka 43cm. jedna dobrá duše tady ho doma hodila na váhu, vyšlo 25.5kg podvozek a sportovní sedák.
reverse má sedák na šířku 27cm!! a zádová opěrka má 41cm. je to od pohledu hrozně maličké!!
rozměry jsou měřeny mnou vloni (takže kol 2010)

jinak nejčastější stížnosti sou na vibrování předního kola, na sklouzávání podložek, které jsou na suchý zip, stačí trochu živější dítě.
mě osobně (a třeba mojí sestřence) se kočár blbě vozí, má špatně těžiště a člověk se hrozně nadře, proti třeba jané slalom (ona má srovnání těchto dvou), já vícero a fakt se mi nevozil dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
4.11.11 19:19

jinak ho mají v letňanech v puntanele -
tuším měli i klasiku i reverse, v malvíku jsem ho taky viděla. kde ho nemají je dětský ráj, ani AAAkočárky, ani babypark. měli ho ve špuntíkovi.

obchody mimo prahu nemám bohužel zvládnuté vůbec :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.11.11 08:35

Ahoj, tak v AAA Kočárkách ho mají a ještě pořád zas těch 13 tis a něco, prej do vyprodání zásob že akce výhodný set už skončila, já ho tam minulý týden okukovala. Jo a reverso titanum(tmavá konstrukce) za těch patnáct se od stříbrnýho reversa ničím krom ceny neliší. Titanum jen výrobce dal do akce asi jich mají hodne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
7.11.11 08:58
Lůca16 píše:
Ahoj, tak v AAA Kočárkách ho mají a ještě pořád zas těch 13 tis a něco, prej do vyprodání zásob že akce výhodný set už skončila, já ho tam minulý týden okukovala. Jo a reverso titanum(tmavá konstrukce) za těch patnáct se od stříbrnýho reversa ničím krom ceny neliší. Titanum jen výrobce dal do akce asi jich mají hodne :-D

jo, no jo, dyť jsem ho tam taky viděla :oops: oni mají tyhle značkovky vystavený bokem,a já tentokrát vybírala kámošce 80tkovou hlubokou korbu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí