Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky řekla jsem si že tohle založím, co si myslíte o seriálových či filmových kočárcích? A co třeba na kočárky našich či cizích celebrit? Na některé jsem narazila a některé mě i okouzlili co myslíte vy? ![]()
Nenapada me zadny serial ani film, z ktereho bych si pamatovala kocarek… ![]()
Vlastne jo, v devate serii sitcomu Pratele se Rachel narodila holcicka a oni ji hned vozili v golfkach… ![]()
Jinak jsem kdysi videla kocar, ktery koupila Alice Bendova, ten se mi docela libil, ale to je asi tak vse… ![]()
Opravdu no zrovna si ted neuvědomín také většinu já sleduji ulici ale tam jich moc nebylo pak jsem viděla nedávno film záložní plán a tam byl dvojčatový kočárek a byl velmi zajmavý jen jsem ho nikde nenašla na netu abych ho dál viděla.
Tak já si taky žádnej takovej nevybavuju,ale rozhodně vím jakej bych chtěla a vím, že takovej nikdo ještě nevyrobil…
Což mi na dnešní dobu přijde ale na hlavu.Tak jednak velikost korby - čím menší tím větší hit, ale že se roděj děti veliký a rychle rostou a pak se do korby samo nevlezou..
Nebo rukojeť,proč nejde na všech přehazovat,a co síťka,nemůže být zabudovaná ve stříšce,to samo pláštěnka? a ta stříška? Nemůže být udělaná tak,ať jde víc stáhnout proti slunci nebo zimě?
A to vše v jednom…No coment… ![]()
Barca12345 píše:
Vlastne jo, v devate serii sitcomu Pratele se Rachel narodila holcicka a oni ji hned vozili v golfkach…
To jsem taky videla, ale v Tisic a jedna noc (videla jsem to nahodou, opravdu
) - narodila se tam nekomu holcicka a deda s babi koupili mladejm jako darek kocarek na mimi - a byly to golfky
.
Jinak Alice Bendova mela na kluka klasiku Inglesina Magnum, videla jsem kdysi fotky, a na tu holcicku takovej ten nizkej Bugaboo. Na mimina, pak uz nevim ![]()
V Sexu ve městě - Bugaboo, zaujal mě, pídila jsem se jaký je a nakonec po té, kdy mi ho každý, kdo ho má, doporučil, i koupila. Spokojenost největší
![]()
Tak to já jsem nedávno viděla Pojišťovnu štěstí,není to zas tak starý seriál ,ale ty kočárky děs a hrůza. Jeden jediný normální tam měla ta mladá letuška.Ne,že by nebyly normální,ale hodně zastaralé a takové ošuntalé. Dětí na půjčení spoustu a kočár ani jeden??? ![]()
Já si pamatuju na kočárek, co měla Simona v Životě na zámku- vozila v něm Marušku. Hroznej, starej. ale ono je ten seriál starší…
A pak ještě ve videoklipu od Soul asylum- run away train…To je ten klip o těch ztracenejch dětech a lidech. Ted ten klip nemůžu vidět, jak unesou to miminko s tím kočárkem
No a všude maj mimina v golfkách- si pamatuju na Doktora z hor nebo co to bylo za blbinu- koupili si kočárek na hory- hlubokej ale byly to golfky s troubou
tak, že si hodně všímám kočárů
tak ze seriálů si jich tedy moc nepamatuju..
jinak mi na moderních kočárcích vadí čím dál menší korbičky, malé střechy na sportovních kočárcích a často nedostatečný leh u sporťáku..
přijde mi, že je navrhují chlapi, aniž by cokoliv tušili o tom, co potřebuje dítě.. ![]()
jinak jsou super nové materiály, velký pokrok ve skládání, stabilitě kočárů.. variabilitě (korby/autosedačky, apod.)
ale chtělo by to někdy trochu víc pohodlí pro dítě..
Ještě ve Slunce, seno , erotika......Jak se hádaj a házej si ty věci přes plot.....Pak tam vytáhne ten ,,úžasnej,, kočárek a zničí ho- Hlelena Růžičková. Mně se tyhle kočárky úplně hnusí. Sice byly houpavý a porstorný, já jsme ráda, že ted máme jiný…Pamatuju si, že jsme měla jako malá tu zmenšeninu Liberty, takovou tmavě okrovou barvu
TZe dještě jsme si všimla- opakujou Komisaře Rexe, koukala jsme na jeden díl- a tam byl vidět kočárek na nádraží…Docela mě to překvapilo, jak ty kočárky dřív vypadaly- no je to nákej ten rok starý, ale já si toho dřív vůbec nevšímala. Takže jsem překvapená, připadaj mi dost nemoderní
Byrona ja zrovna chtela krasnej starek kocarek. Neco v tomto stylu: http://www.kocarkynec.com/…o-tmavy.html
Myslim si, ze jsou nadherne ![]()