Hebart Basic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
27.10.11 13:33

Hebart Basic

Mamky, nemáte některá zkušenost s hlubokým kočárkem Hebart Basic? Je polský. Má velkou korbičku a dobrou cenu, investovat víc chci až do lekého sporťáku. Tak abych nešlápla vedle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
India
6.1.12 19:31

Mám stejný záměr, takže pokud někdo kočárky Hebart zná, moc ráda si také poslechnu Vaše komentáře. Děkujeme!

• Citovat
  • Upravit
Alamak
29.6.12 22:01

Poláky nebrat ;-)

Od pohledu je to Polsko, hádám, že je těm typům konstrukce tak 10-15 let. Počítám, že je dělají pořád stejně - těžké velké krámy s ulamovacím kloubem rukojeti :nevim: A ze všeho nejhorší jsou různé 3,4,5 a já nevím kolika kombinace. Když zjistíte, jak je ta univerzálnost nepraktická, už pokukujete po lehčím, skladnějším a praktičtějším sporťáku. A co s nevyužitým krámem z Polska? Nic, protože už má něco ulomené a když ne, tak takovou použitou obludu stejně neudáte. Ten můj skončil nakonec pod nánosem prachu na půdě a na druhé mimčo jsem ho ani netahala ven. To je můj názor, se kterým nemusíte souhlasit. Hlavně se nenechte zblbnout v prodejně od prodavaček. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2
1.7.12 21:41

Kočárek Clasic

Tak jsem si nakonec kočárek Hebart Clasic koupila a rozhodně nelituju! Při prvním dítěti jsem měla Patron Apolo, 2 kombinace a daleko víc jsem nadšená z polského kočárku. Patron byl sporťák a v něm novorozenecká vložka (taška) - z toho jsem už vyléčená. Kočárek Clasic má lehounkou konstrukci, uvádějí váhu 11kg a mohlo by odpovídat, je fakt lehký. Dobře se s ním manipuluje, korbička je prostorná, krásně houpe (je to klasický hluboký kočárek). Dobře se skládá/rozkládá, má polohovací záda. Akorát nákupní košík toho moc neunese, ale je fakt, že ty nákupy, co tam cpu, tak fakt lehký nejsou :D Za cenu 4tis ( i s nafukovacíma kolečkama, pláštěňkou a síťkou + v ceně taška na kočárek) je to dobrá volba. Jezdíme v něm 3,5 měsíce. Až odrosteme, pak nějaký lehký sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie F.
11.6.13 11:55

Hebart

Dobrý den, také vlastním kočárek z Polska Hebart a jsem s ním maximálně spokojená. Kočárek je klasického vzhledu, lehounký, velmi pohodlný pro miminko, krásně se ovládá, houpá, neskřípe, jezdíme s ním po městě, ale i v lese, říkám mu traktor:). Má krásné barevné provedení, barva drží, sluníčko s ní nic nedělá. Nákupní košík velký a nám bez ujmy drží a tahám i tři plné tašky nákupu. Kočárek je elegantní, ideální pro miminka narozená na zimu, protože díky obrovské korbičce se mi do kočárku vešlo miminko i s beránkem a pořád tam mělo pohodlí. Kamarádky, co si pořídily vše možné kombinace mi opravdu záviděli, protože do těch pidi korbiček se jim prďolík za chviličku nevešel.

• Citovat
  • Upravit
9.11.13 14:06

Dobrý den, můžete mi někdo s odstupem času napsat hodnocení tohoto kočárku?

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Našla jsem ho za velmi výhodnou cenu, tak mne zajímají Vaše zkušenosti.

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie F.
9.11.13 21:20

Kočárek

Už jsem to sem psala, pro mě byl ten kočárek perfektní a nedám na něj dopustit. Mrzí mě, že jsem ho prodala, protože chci v budoucnu ještě jednu žížalku a mám strach aby :) ch s jiným kočárkem byla také tak spokojená

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4