Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj všem, jsem tu nová
a momentálně jsem v koncích s nákupem kočárku. Každý má nějaká plus a nějaká mínus a nějak se mi nedaří najít ten ideální. Máme čas do ledna, ale už se to nějak krátí.
Proto prosím o radu, kde okouknout/vyzkoušet tyto značky:
Hledám kočárek vhodný do terénu (vesnice) a zároveň co nejlehčí (zlobí mě záda).
Moc díky za rady, které mi pomůžou se zorientovat, je toho hrozně moc
.
Baby jogger elite a TFK mají v www.eshopbaby.cz na Hájích.
Ty ostatní ani neznám.
BJ city elite - eshopbaby.cz - mají prodejnu na hájích, proti Lidlu, kousek od metra
TFK JOggster mívali taky, momentálně nevím, dlouho jsem tam nebyla.
shop n jogg měli v červenci ve špuntíkovi, asi 2stanice busem směrem na opatov.
parton terix jsem na živo viděla snad jednou v kika, ale to už je dýl..
bertini jsem neviděla nikdy na živo..
moutain buggy, bohužel, v čechách mám pocit jen dvojčatové..
ahoj
terix neni na vesnici, je to vylozene meststky kocarek
Nataša píše:
BJ city elite - eshopbaby.cz - mají prodejnu na hájích, proti Lidlu, kousek od metra
shop n jogg měli v červenci ve špuntíkovi, asi 2stanice busem směrem na opatov.parton terix jsem na živo viděla snad jednou v kika, ale to už je dýl..
moutain buggy, bohužel, v čechách mám pocit jen dvojčatové..
Kde že ty to vlastně bydlíš ?
Bych se zasmála, kdybysme bydleli dvě ulice od sebe
.
Hodně velkých výběr kočárků je na černém mostě, je to po pravé straně směr centrum - co je makro, siko - neumím to popsat -a le jsou tam na jednom místě asi 2-3prodejny.
Osmanka píše:
Hodně velkých výběr kočárků je na černém mostě, je to po pravé straně směr centrum - co je makro, siko - neumím to popsat -a le jsou tam na jednom místě asi 2-3prodejny.
babypark vedle makra, pak kousek chicco-expert shop nebo jak. babystar už tak není, je na hlavní ulici (náchodská) v počernicích..
ale ani jeden z těhle tam nemají..
MarketaJ píše:Nataša píše:Kde že ty to vlastně bydlíš ?
shop n jogg měli v červenci ve špuntíkovi, asi 2stanice busem směrem na opatov.parton terix jsem na živo viděla snad jednou v kika, ale to už je dýl..
moutain buggy, bohužel, v čechách mám pocit jen dvojčatové..Bych se zasmála, kdybysme bydleli dvě ulice od sebe
.
na osmičce..
ale na 4 jsem bydlela .,. ![]()
Jen jestli můžu bertini má kamarádka a má strašně úzkou sedačku, snad jen 30cm, přišel mi užší než jané reverse. Navíc se snažila sehnat náhradní díl a bylo jí prý řečeno, že dovozce letošním rokem ruší s celou Evropou dovoz, díl nesehnala a ani autorizované servisy jí nepomohly.:-)
Nataša píše:MarketaJ píše:na osmičce..Nataša píše:Kde že ty to vlastně bydlíš ?
moutain buggy, bohužel, v čechách mám pocit jen dvojčatové..Bych se zasmála, kdybysme bydleli dvě ulice od sebe
.
ale na 4 jsem bydlela .,.
Tak to jo, já jsem si říkala, že fialový callisto jsem tu nepotkala
. My jsme zase bydleli na osmičce
Na Stírce.
MarketaJ píše:
Tak to joNataša píše:Tak to jo, já jsem si říkala, že fialový callisto jsem tu nepotkalaMarketaJ píše:na osmičce..Nataša píše:Kde že ty to vlastně bydlíš ?
.
ale na 4 jsem bydlela .,.
. My jsme zase bydleli na osmičce
Na Stírce.
já mám ale všechny kočáry červený,
až na toho BJ, ten je zelený.. mám CC 09 chilli ![]()
MarketaJ píše:
A proč já jsem měla pocit, že jsi měla ten fialovej
to nevím
mám dva kluky ![]()
navíc, já jsem ujetá na červený ![]()
Díky všem za odpovědi, na ty Háje určitě vyrazím, ještě na ten ČErňák asi taky (omrknout ostatní značky), kdybyste o něčem ještě věděli, tak sem s tím
.
Zatím jsem byla jen v Dětském ráji ve Vysočanech a sice toho tam mají dost, ale ne všechno.
Lucie_Sx píše:
Díky všem za odpovědi, na ty Háje určitě vyrazím, ještě na ten ČErňák asi taky (omrknout ostatní značky), kdybyste o něčem ještě věděli, tak sem s tím.
Zatím jsem byla jen v Dětském ráji ve Vysočanech a sice toho tam mají dost, ale ne všechno.
ještě je opravdu dobrý a velký obchod na Ládví, koousek od metra, AAAkočárky. prodavačky se docela vyznají..
a ještě mě napadl dětský dům, http://www.detskydum.cz/data/kontakt/
není to daleko z opatova.. ale dloouho jsem tam nebyla, a neměli prodejnu moc velkou..
nejraději mám ty zmiňované - dětský ráj, AAAkočárky, Babypark, babystar a špuntík a eshopbaby.
každý má trochu jiný sortiment..