Kde vyzkoušet tyto kočárky?

34322
25.10.11 16:17

Kde vyzkoušet tyto kočárky

Ahoj všem, jsem tu nová :-) a momentálně jsem v koncích s nákupem kočárku. Každý má nějaká plus a nějaká mínus a nějak se mi nedaří najít ten ideální. Máme čas do ledna, ale už se to nějak krátí.
Proto prosím o radu, kde okouknout/vyzkoušet tyto značky:

• Baby Jogger City Elite
  • TFK Joggster
  • BERTINI X4 LITE
  • SHOP'N JOGG
  • Terix
  • Mountain Buggy (tuším, že se nedováží - přesto - nemáte ho někdo z Prahy…?)

Hledám kočárek vhodný do terénu (vesnice) a zároveň co nejlehčí (zlobí mě záda).

Moc díky za rady, které mi pomůžou se zorientovat, je toho hrozně moc :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4232
25.10.11 16:40

Baby jogger elite a TFK mají v www.eshopbaby.cz na Hájích.
Ty ostatní ani neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
25.10.11 16:41

BJ city elite - eshopbaby.cz - mají prodejnu na hájích, proti Lidlu, kousek od metra
TFK JOggster mívali taky, momentálně nevím, dlouho jsem tam nebyla.
shop n jogg měli v červenci ve špuntíkovi, asi 2stanice busem směrem na opatov.

parton terix jsem na živo viděla snad jednou v kika, ale to už je dýl..
bertini jsem neviděla nikdy na živo..
moutain buggy, bohužel, v čechách mám pocit jen dvojčatové..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
25.10.11 16:41

ahoj
terix neni na vesnici, je to vylozene meststky kocarek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
25.10.11 16:47
Nataša píše:
BJ city elite - eshopbaby.cz - mají prodejnu na hájích, proti Lidlu, kousek od metra
shop n jogg měli v červenci ve špuntíkovi, asi 2stanice busem směrem na opatov.parton terix jsem na živo viděla snad jednou v kika, ale to už je dýl..

Kde že ty to vlastně bydlíš ? :lol: Bych se zasmála, kdybysme bydleli dvě ulice od sebe :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
25.10.11 17:05

Hodně velkých výběr kočárků je na černém mostě, je to po pravé straně směr centrum - co je makro, siko - neumím to popsat -a le jsou tam na jednom místě asi 2-3prodejny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
25.10.11 22:10
Osmanka píše:
Hodně velkých výběr kočárků je na černém mostě, je to po pravé straně směr centrum - co je makro, siko - neumím to popsat -a le jsou tam na jednom místě asi 2-3prodejny.

babypark vedle makra, pak kousek chicco-expert shop nebo jak. babystar už tak není, je na hlavní ulici (náchodská) v počernicích..

ale ani jeden z těhle tam nemají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
25.10.11 22:11
MarketaJ píše:
Nataša píše:
shop n jogg měli v červenci ve špuntíkovi, asi 2stanice busem směrem na opatov.parton terix jsem na živo viděla snad jednou v kika, ale to už je dýl..
Kde že ty to vlastně bydlíš ? :lol: Bych se zasmála, kdybysme bydleli dvě ulice od sebe :-D .

na osmičce.. :) ale na 4 jsem bydlela .,. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
26.10.11 07:07

Jen jestli můžu bertini má kamarádka a má strašně úzkou sedačku, snad jen 30cm, přišel mi užší než jané reverse. Navíc se snažila sehnat náhradní díl a bylo jí prý řečeno, že dovozce letošním rokem ruší s celou Evropou dovoz, díl nesehnala a ani autorizované servisy jí nepomohly.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
26.10.11 07:39
Tak to jo
Nataša píše:
MarketaJ píše:
Nataša píše:
Kde že ty to vlastně bydlíš ? :lol: Bych se zasmála, kdybysme bydleli dvě ulice od sebe :-D .

Tak to jo, já jsem si říkala, že fialový callisto jsem tu nepotkala :lol: . My jsme zase bydleli na osmičce :mrgreen: Na Stírce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
26.10.11 09:04
MarketaJ píše:
Tak to jo
Nataša píše:
MarketaJ píše:
Nataša píše:
Tak to jo, já jsem si říkala, že fialový callisto jsem tu nepotkala :lol: . My jsme zase bydleli na osmičce :mrgreen: Na Stírce.

já mám ale všechny kočáry červený, :) až na toho BJ, ten je zelený.. mám CC 09 chilli 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
26.10.11 09:12

A proč já jsem měla pocit, že jsi měla ten fialovej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
26.10.11 10:58
MarketaJ píše:
A proč já jsem měla pocit, že jsi měla ten fialovej :lol:

to nevím :) mám dva kluky :)
navíc, já jsem ujetá na červený :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
26.10.11 18:04

Díky všem za odpovědi, na ty Háje určitě vyrazím, ještě na ten ČErňák asi taky (omrknout ostatní značky), kdybyste o něčem ještě věděli, tak sem s tím :-).
Zatím jsem byla jen v Dětském ráji ve Vysočanech a sice toho tam mají dost, ale ne všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
27.10.11 09:18
Lucie_Sx píše:
Díky všem za odpovědi, na ty Háje určitě vyrazím, ještě na ten ČErňák asi taky (omrknout ostatní značky), kdybyste o něčem ještě věděli, tak sem s tím :-).
Zatím jsem byla jen v Dětském ráji ve Vysočanech a sice toho tam mají dost, ale ne všechno.

ještě je opravdu dobrý a velký obchod na Ládví, koousek od metra, AAAkočárky. prodavačky se docela vyznají..

a ještě mě napadl dětský dům, http://www.detskydum.cz/data/kontakt/
není to daleko z opatova.. ale dloouho jsem tam nebyla, a neměli prodejnu moc velkou..

nejraději mám ty zmiňované - dětský ráj, AAAkočárky, Babypark, babystar a špuntík a eshopbaby.
každý má trochu jiný sortiment..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4