Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, mám problém s kočárkem Quinny Freestyle 3XL Comfort. Při jízdě - i pomalé se rozvibruje přední kolečko. Vibrace jsou tak silné, že třesou s celým kočárkem a je jedno jestli zatíženým či prázdným, na hladkém povrchu či v terénu. Pokud kolečko sundám a zatočím s ním, tak to vypadá jako osmice na kole. Zkoušeli jsme na prodejně i další vystavené kočárky a dělaly to samé. Má někdo takovou zkušenost? Je to vada nebo je to normální a mám se s tím smířit? Děkuji za odpovědi
Máte zkušenost s Quinny Freestyle 3XL?
Přidejte zkušenost s Quinny Freestyle 3XLnapadlo me prefouknuty predni kolo nebo loziska…normalni by to nemelo byt u zadnyho kocaru…ale kdyz to maji na prodejne stejny
leda ze by to nafukoval nejakej silak co to vsechno prefoukl
presne to stejny se mi stalo s trojkolkou u patrona, to kolo se tim znici totalne…pak celej kocar plaval.
No to nás napadlo s manželem taky, tak jsem zkusili kolo vyfouknou a znova nafouknout a dělalo to pořád ![]()
to uz nepomuze…jak se to jednou prefoukne tak je to na novy kolo…poskodi se ten rafek a pak to dela tu osmicku prave…
ahoj,nevím jak máš velké mimi,ale mě to náš kočárek(jiná značka) dělá taky,teda až teď,co jsem si dala na podvozek sporťák.Kolečko se mi rozvibruje,když malou položím,to se pak váha rozloží nestejnoměrně a je větší váha na zadní kolečka a tak ty přední vibrují,jakmile dceru opět posadím,vibrace přestanou a jízda je v pořádku.Malá už je větší,má 9 kg.
To je opravdu možnost. Blbý je, že jsme takhle zkoušeli na prodejně tři kočárky a dělaly to všechny, takže výměna podvozku jako možnost nápravy padla a pokud bychom chtěli reklamaci, tak v Libfinu řekli tři týdny až měsíc a to jsme s kočárkem ještě ani nestihli vyjet. A to jsem si říkala, že jsme si konečně koupily téměř dokonalý kočár ![]()
no malá má 8,2 kg a něco přes 11 měsíců (holt drobek) a tohle mě taky napadlo, zkoušeli jsme kočárek jak v leže tak v sedě, jak po směru, tak i proti a pořád chyba. Mmne právě zarazilo, že to dělaly všechny. Já tam manžela hnala s tím, že je to chyba a on přijde s touto zprávou, tak mne to dost zarazilo
ale není drobek,je tak akorát,mojí malé je rok a pár dní a váží 9kg,takže taky žádný váleček
ale s kočárkem ti teda asi už neporadím,je divné,že to dělají všechny.Nevím jak dlouho ho máš,kvůli záruce a možné vrácení a koupení kočárku jiného,jinak opravdu nevím ![]()
kdyz ho das na reklamaci tak by ti meli dat nahradni podvozek v tom obchode… ![]()
no v obchodě nám řekli, že takový náhradní podvozek nemají a vůbec nemají nic, co by nám mohli půjčit ![]()
a nejde k tomu kocaru proste koupit nahradni predni kolo? ono nejspis jestli je to tim ze je to prefouknuty tak reklamaci stejne neuznaji…to vdycky hodi na tebe.
všem děkuji za příspěvky, nakonec jsme to vyřešili tak, že jsme kočár vrátili a poohlížíme se po jiném, to zas bude horor s mými požadavky
no zrovna když jsme ho vraceli, tak šla kolem nějaká paní a taky říkala, že jim to dělalo, že jej reklamovali a nakonec vraceli. No je mi to líto, kočár jinak supr
Já mám teda jinou značku kočárku, ale taky nám to kočárek dělá. Vybrují mi obě přední otočná kola, a to způsobem, že to vypadá, že se kočár převrhne. Nedá se jezdit. Už jsme kočár reklamovaly 2KRÁT a po druhé nám zamítly reklamaci a řekli, že si kola máme zaaretovat…To jsme si ale nemusely kupovat kočár s otočnými koly, když je máme mít zaaretované. No niní reklamuji kočár po 3 a už mám koupenej novem, protože se donekonečna nervujem a nemůže člověk v klidku jezdit. Normální to určitě není, zkrátka REKLAMOVAT!!!I nám tvrdily že je to normální, ale kdyby to bylo normální kočár by to dělal od začátku a dělal by to všem. ![]()