Quinny Freestyle - vada nebo je to normální?

pep
142
26.10.11 20:15

quinny freestyle - vada nebo je to normální

Dobrý den, mám problém s kočárkem Quinny Freestyle 3XL Comfort. Při jízdě - i pomalé se rozvibruje přední kolečko. Vibrace jsou tak silné, že třesou s celým kočárkem a je jedno jestli zatíženým či prázdným, na hladkém povrchu či v terénu. Pokud kolečko sundám a zatočím s ním, tak to vypadá jako osmice na kole. Zkoušeli jsme na prodejně i další vystavené kočárky a dělaly to samé. Má někdo takovou zkušenost? Je to vada nebo je to normální a mám se s tím smířit? Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Quinny Freestyle 3XL?

Přidejte zkušenost s Quinny Freestyle 3XL
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
26.10.11 20:21

napadlo me prefouknuty predni kolo nebo loziska…normalni by to nemelo byt u zadnyho kocaru…ale kdyz to maji na prodejne stejny :nevim: leda ze by to nafukoval nejakej silak co to vsechno prefoukl :nevim: presne to stejny se mi stalo s trojkolkou u patrona, to kolo se tim znici totalne…pak celej kocar plaval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
26.10.11 20:24

No to nás napadlo s manželem taky, tak jsem zkusili kolo vyfouknou a znova nafouknout a dělalo to pořád :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
26.10.11 20:27

to uz nepomuze…jak se to jednou prefoukne tak je to na novy kolo…poskodi se ten rafek a pak to dela tu osmicku prave…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
26.10.11 20:30

ahoj,nevím jak máš velké mimi,ale mě to náš kočárek(jiná značka) dělá taky,teda až teď,co jsem si dala na podvozek sporťák.Kolečko se mi rozvibruje,když malou položím,to se pak váha rozloží nestejnoměrně a je větší váha na zadní kolečka a tak ty přední vibrují,jakmile dceru opět posadím,vibrace přestanou a jízda je v pořádku.Malá už je větší,má 9 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
26.10.11 20:34

To je opravdu možnost. Blbý je, že jsme takhle zkoušeli na prodejně tři kočárky a dělaly to všechny, takže výměna podvozku jako možnost nápravy padla a pokud bychom chtěli reklamaci, tak v Libfinu řekli tři týdny až měsíc a to jsme s kočárkem ještě ani nestihli vyjet. A to jsem si říkala, že jsme si konečně koupily téměř dokonalý kočár :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
26.10.11 20:37

no malá má 8,2 kg a něco přes 11 měsíců (holt drobek) a tohle mě taky napadlo, zkoušeli jsme kočárek jak v leže tak v sedě, jak po směru, tak i proti a pořád chyba. Mmne právě zarazilo, že to dělaly všechny. Já tam manžela hnala s tím, že je to chyba a on přijde s touto zprávou, tak mne to dost zarazilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
26.10.11 20:44

ale není drobek,je tak akorát,mojí malé je rok a pár dní a váží 9kg,takže taky žádný váleček :lol: ale s kočárkem ti teda asi už neporadím,je divné,že to dělají všechny.Nevím jak dlouho ho máš,kvůli záruce a možné vrácení a koupení kočárku jiného,jinak opravdu nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
26.10.11 22:33

kdyz ho das na reklamaci tak by ti meli dat nahradni podvozek v tom obchode… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
27.10.11 07:46

no v obchodě nám řekli, že takový náhradní podvozek nemají a vůbec nemají nic, co by nám mohli půjčit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
27.10.11 10:17

a nejde k tomu kocaru proste koupit nahradni predni kolo? ono nejspis jestli je to tim ze je to prefouknuty tak reklamaci stejne neuznaji…to vdycky hodi na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
28.10.11 11:18

všem děkuji za příspěvky, nakonec jsme to vyřešili tak, že jsme kočár vrátili a poohlížíme se po jiném, to zas bude horor s mými požadavky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
9.11.11 14:01

Ahoj

já tento kočárek měla a taky měto dělalo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
9.11.11 17:25

no zrovna když jsme ho vraceli, tak šla kolem nějaká paní a taky říkala, že jim to dělalo, že jej reklamovali a nakonec vraceli. No je mi to líto, kočár jinak supr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.10.13 20:26

Ahoj

Já mám teda jinou značku kočárku, ale taky nám to kočárek dělá. Vybrují mi obě přední otočná kola, a to způsobem, že to vypadá, že se kočár převrhne. Nedá se jezdit. Už jsme kočár reklamovaly 2KRÁT a po druhé nám zamítly reklamaci a řekli, že si kola máme zaaretovat…To jsme si ale nemusely kupovat kočár s otočnými koly, když je máme mít zaaretované. No niní reklamuji kočár po 3 a už mám koupenej novem, protože se donekonečna nervujem a nemůže člověk v klidku jezdit. Normální to určitě není, zkrátka REKLAMOVAT!!!I nám tvrdily že je to normální, ale kdyby to bylo normální kočár by to dělal od začátku a dělal by to všem. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí