Kočárková diskuse

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
1.11.11 13:53
Barca12345 píše:
Byrona ja zrovna chtela krasnej starek kocarek. Neco v tomto stylu: http://www.kocarkynec.com/…o-tmavy.html
Myslim si, ze jsou nadherne :mrgreen:

Jo to jo, tyhle jsou…já myslela takový ty komunistický liberty

• Citovat
  • Upravit
9649
1.11.11 13:56
byron píše:
Barca12345 píše:
Byrona ja zrovna chtela krasnej starek kocarek. Neco v tomto stylu: http://www.kocarkynec.com/…o-tmavy.html

My jsme meli toto - ale jen na chalupe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
1.11.11 14:08
Barca12345 píše:
byron píše:
Barca12345 píše:

Ale tohle je hezký, já myslela něco jinýho- takový ty umyvatelný kočárkY jak tu jezdily za komunistů, jeden typ......

• Citovat
  • Upravit
9649
1.11.11 14:15
byron píše:
Barca12345 píše:
byron píše:
Barca12345 píše:
Ale tohle je hezký, já myslela něco jinýho- takový ty umyvatelný kočárkY jak tu jezdily za komunistů, jeden typ......

Jo, to vim co myslis :mrgreen: Ja jako mala mela bily s hnedyma pidikytickama… :mrgreen: a znama ma jeste jeden umelohmotny fialovy na chate pro mimino :mrgreen: nahodou, i to se mi libi!

Jo a ted jsem si vzpomela, jeste bylo na konci ve filmu MUJ BRACHA MA PRIMA BRACHU, jak uz se brali a ten „prcek“ se jedne pani ptal, kde sehnala ten kocarek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
1.11.11 14:18

Tak my máme tenhle ještě po první dceři a jsme spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
1.11.11 14:20

A takovou tu napodobeninu Liberty má dcera na panenku u babičky.je ještě po mně.Když ho má venku,Každýmu se ten kočár líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
1.11.11 16:53
byron píše:

Jj taky vim, vrcholem byl kocarek s okynkama, ja hrozne tezce nesla, ze ho mama na segru nema, ze mame obycejnej :lol:
Ne, ze by se mi po nich styskalo, ale je to nostalgie, je to moje vzpominka na detstvi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.11.11 21:35

Já si tak maximálně všimla v reklamě tuším na toyotu, že jede quinny buzz. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
2.11.11 07:25
Barca12345 píše:
byron píše:
Barca12345 píše:
byron píše:
Barca12345 píše:

Jo, to vim co myslis :mrgreen: Ja jako mala mela bily s hnedyma pidikytickama… :mrgreen: a znama ma jeste jeden umelohmotny fialovy na chate pro mimino :mrgreen: nahodou, i to se mi libi!

Jo a ted jsem si vzpomela, jeste bylo na konci ve filmu MUJ BRACHA MA PRIMA BRACHU, jak uz se brali a ten „prcek“ se jedne pani ptal, kde sehnala ten kocarek :-)

Jojo, a v tom druhým díle maj golfky- ty s těma malinkatejma kolečkama, s kterýma bych tady se zasekla hned na chodníku před barákem

• Citovat
  • Upravit
6611
14.9.15 07:33

No kdysi v nějakým seriálu na čt 1 jezdili s naším kočárem a prodej ihned stoupl o 400% :-)říkal jsem si že by nebylo marný podmáznout někoho z čt aby se tam objevoval časteji. (ani nevím kdo má toto na starosti)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
14.9.15 08:22

@jakanas Omlouvám se za upřímnost, ale možná by se kočárek prodával víc, kdyby nevypadal tak „polsky“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
14.9.15 08:39
@lemanka píše:
@jakanas Omlouvám se za upřímnost, ale možná by se kočárek prodával víc, kdyby nevypadal tak „polsky“.

Víš, on je to naprosto nejprodávanější kočárek (přes70 ks měsíčně)u nás a první místo si drží už skoro rok, ale samozřejmě chápu že ne každému se líbí, (ani já bych do té béžové nešel).
Důležité je to že stačí ukázat kočárek párkrát v TV a lidi si uvědomí že přesně toto chtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
14.9.15 09:47
@jakanas píše:
Víš, on je to naprosto nejprodávanější kočárek (přes70 ks měsíčně)u nás a první místo si drží už skoro rok, ale samozřejmě chápu že ne každému se líbí, (ani já bych do té béžové nešel).
Důležité je to že stačí ukázat kočárek párkrát v TV a lidi si uvědomí že přesně toto chtějí.

Teda jako pardon, ale i kdybych tenhle kočárek, bez ohledu na barvu, viděla tisíckrát v televizi a potkávala desetkrát denně na ulici, tak vím, že přesně toto NECHCI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
14.9.15 10:11

@histep no vidíš a je spousta lidí kteří mají opačný názor. A o co jde, žádný produkt se nebude líbit každému a každý produkt má svého kupce. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
14.9.15 10:17

@jakanas Náhodou máte hezké kočárky, já mám sice do budoucna vybraný jiný, ale hodně se mi líbí ten Largo, barvy sice některé příšerné, ale každý kočárek si svého kupce najde :kytka: Někdy mi ta kočárkománie, hlavně na značky a původ, přijde přehnaná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí