Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
byron píše:Barca12345 píše:Jo to jo, tyhle jsou…já myslela takový ty komunistický liberty
Byrona ja zrovna chtela krasnej starek kocarek. Neco v tomto stylu: http://www.kocarkynec.com/…o-tmavy.html
Myslim si, ze jsou nadherne
My jsme meli toto - ale jen na chalupe
Barca12345 píše:byron píše:My jsme meli toto - ale jen na chalupeBarca12345 píše:Jo to jo, tyhle jsou…já myslela takový ty komunistický liberty
Byrona ja zrovna chtela krasnej starek kocarek. Neco v tomto stylu: http://www.kocarkynec.com/…o-tmavy.html
Ale tohle je hezký, já myslela něco jinýho- takový ty umyvatelný kočárkY jak tu jezdily za komunistů, jeden typ......
byron píše:Barca12345 píše:Ale tohle je hezký, já myslela něco jinýho- takový ty umyvatelný kočárkY jak tu jezdily za komunistů, jeden typ......byron píše:My jsme meli toto - ale jen na chalupeBarca12345 píše:Jo to jo, tyhle jsou…já myslela takový ty komunistický liberty
Jo, to vim co myslis
Ja jako mala mela bily s hnedyma pidikytickama…
a znama ma jeste jeden umelohmotny fialovy na chate pro mimino
nahodou, i to se mi libi!
Jo a ted jsem si vzpomela, jeste bylo na konci ve filmu MUJ BRACHA MA PRIMA BRACHU, jak uz se brali a ten „prcek“ se jedne pani ptal, kde sehnala ten kocarek ![]()
A takovou tu napodobeninu Liberty má dcera na panenku u babičky.je ještě po mně.Když ho má venku,Každýmu se ten kočár líbí.
byron píše:
Ale tohle je hezký, já myslela něco jinýho- takový ty umyvatelný kočárkY jak tu jezdily za komunistů, jeden typ......
Jj taky vim, vrcholem byl kocarek s okynkama, ja hrozne tezce nesla, ze ho mama na segru nema, ze mame obycejnej ![]()
Ne, ze by se mi po nich styskalo, ale je to nostalgie, je to moje vzpominka na detstvi ![]()
Já si tak maximálně všimla v reklamě tuším na toyotu, že jede quinny buzz. ![]()
Barca12345 píše:byron píše:Barca12345 píše:Ale tohle je hezký, já myslela něco jinýho- takový ty umyvatelný kočárkY jak tu jezdily za komunistů, jeden typ......byron píše:My jsme meli toto - ale jen na chalupeBarca12345 píše:Jo to jo, tyhle jsou…já myslela takový ty komunistický liberty
Myslim si, ze jsou nadherneJo, to vim co myslis
Jo a ted jsem si vzpomela, jeste bylo na konci ve filmu MUJ BRACHA MA PRIMA BRACHU, jak uz se brali a ten „prcek“ se jedne pani ptal, kde sehnala ten kocarekJa jako mala mela bily s hnedyma pidikytickama…
a znama ma jeste jeden umelohmotny fialovy na chate pro mimino
nahodou, i to se mi libi!
Jojo, a v tom druhým díle maj golfky- ty s těma malinkatejma kolečkama, s kterýma bych tady se zasekla hned na chodníku před barákem
No kdysi v nějakým seriálu na čt 1 jezdili s naším kočárem a prodej ihned stoupl o 400%
říkal jsem si že by nebylo marný podmáznout někoho z čt aby se tam objevoval časteji. (ani nevím kdo má toto na starosti)
@jakanas Omlouvám se za upřímnost, ale možná by se kočárek prodával víc, kdyby nevypadal tak „polsky“.
@lemanka píše:
@jakanas Omlouvám se za upřímnost, ale možná by se kočárek prodával víc, kdyby nevypadal tak „polsky“.
Víš, on je to naprosto nejprodávanější kočárek (přes70 ks měsíčně)u nás a první místo si drží už skoro rok, ale samozřejmě chápu že ne každému se líbí, (ani já bych do té béžové nešel).
Důležité je to že stačí ukázat kočárek párkrát v TV a lidi si uvědomí že přesně toto chtějí.
@jakanas píše:
Víš, on je to naprosto nejprodávanější kočárek (přes70 ks měsíčně)u nás a první místo si drží už skoro rok, ale samozřejmě chápu že ne každému se líbí, (ani já bych do té béžové nešel).
Důležité je to že stačí ukázat kočárek párkrát v TV a lidi si uvědomí že přesně toto chtějí.
Teda jako pardon, ale i kdybych tenhle kočárek, bez ohledu na barvu, viděla tisíckrát v televizi a potkávala desetkrát denně na ulici, tak vím, že přesně toto NECHCI.
@histep no vidíš a je spousta lidí kteří mají opačný názor. A o co jde, žádný produkt se nebude líbit každému a každý produkt má svého kupce. ![]()
@jakanas Náhodou máte hezké kočárky, já mám sice do budoucna vybraný jiný, ale hodně se mi líbí ten Largo, barvy sice některé příšerné, ale každý kočárek si svého kupce najde
Někdy mi ta kočárkománie, hlavně na značky a původ, přijde přehnaná ![]()
Jo to jo, tyhle jsou…já myslela takový ty komunistický liberty