Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky prosila bych o radu. Vybírám kočárek a nějak se pořád nemůžu rozhodnout. Ten alpiron mě moc zaujal, tak by mě zajímalo jestli s ním má někdo zkušenost? Děkuji moc za reakce ![]()
Kočárek je super lehký
na to že je to „polskej kočárek“, moc se mi líbí barvičky, hlavně ta nová hnědo žlutá. Koukněte na http://www.aaakocarky.cz/…alpiron.html
já ho tam viděla naživo v pěti barvách. Sporťák jde otočit po i proti směru a pokud nechceš jejich sedačku dá se přes adaptéry nasadit Maxicoska ![]()
Děkuji. Já bych právě ráda zkušenosti od někoho kdo ho má doma, ale jelikož je to novinka tak si budu muset ještě chvilku počkat. A také ho musím vidět, na internetu ty fotky hodně zkreslujou. Ale díky za názor. ![]()
Ahojky, Lůco když jsi ho viděla na živo, tak jak vypadá to madlo u sporťáku?????? Přijde mi totiž dost nahoře a myslim si že ho děcko bude mít před obličejem a ne v místě ručiček. ![]()
Tak já ho dneska viděla na živo a je opravdu znát, že je to v té nižší cenové skupině. Je opravdu lehoučký, ale ta konstrukce taková nic moc
tak bych právě chtěla slyšet ty zkušenosti, jestli má vůbec nějakou životnost.
Dnes jsem se tedy docela zklamala
Já snad ten kočár nevyberu ![]()
Sušinka píše:
Ahojky, Lůco když jsi ho viděla na živo, tak jak vypadá to madlo u sporťáku?????? Přijde mi totiž dost nahoře a myslim si že ho děcko bude mít před obličejem a ne v místě ručiček.
ani mi to nepřijde že by to bylo vysoko, myslím, že je to ok.
Zacal se mi take libit tenhle kocarek…skoda jen, ze zadna zkusennost. ![]()
Kočárek se mi líbil na internetu, ale potom v krámu už mě tolik nezaujal ![]()