Kočárek Tako Laret

• Fotoalbum (141)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1180
5.11.11 17:11

Tako LARET

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na tento kočárek. Nemáte ho někdo?????? Nebo neviděla jste ho některá na živo????? Docela se mi líbí. http://www.kocarky-tako.cz/…t-4-766.html :palec: Dejte vědět. Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1180
5.11.11 17:17

http://www.kocarky-tako.cz/…-laret-1.jpg Líbí se , že má kšilt schovaný v boudě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miluse.g
12.11.11 10:42

dobry den videla sem ho na zivo a je uzasny taky uvazuji o koupi jen si nemohu vybrat barvu

• Citovat
  • Upravit
1180
12.11.11 15:57

Já ho teda neviděla, ale je moc hezký. Má moc hezky řešený podvozek.Myslím si, že i krytí miminka ve vaničce je super.U sporťáku je fajnový ten kšilt proti sluníčku. A projela jste se s ním??????? Je totiž dost těžký a to mě odrazuje :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
12.11.11 16:02

Viděla jsem ho v Polsku,ale já koupila Tako Captiva Slide FX 4.Má taky v boudičce ještě stříšku na stáhnutí.Jsem z něho nadšená a jsou si podobné.Už se těším až se malá narodí a budu drandit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
12.11.11 17:15

My ho koupili, je krásný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
13.11.11 07:29
MiskaM píše:

A jak se Vám s ním jezdí???????? A co ta váha????? Je to znát? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
13.11.11 11:23
Sušinka píše:
MiskaM píše:
A jak se Vám s ním jezdí???????? A co ta váha????? Je to znát? :-)

Jezdí se s ním parádně. Konstrukce je odlehčená a je lehounkej. :mavam: Koupili jsme ho v Polsku za 7500 (s autosedačkou je za 8500).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miluse.g
13.11.11 13:43

dobry den a jakou mate barvu dekuji

• Citovat
  • Upravit
384
13.11.11 15:20
miluse.g píše:
dobry den a jakou mate barvu dekuji

My máme tu šedobéžovou barvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kulisek06
23.11.11 09:52

My ho koupili v Polsku :) . je úžasný. Super manipulace, lehounký (je to novinka a konstrukce je odlehčená oproti předešlým typům), výborně se skládá. Nevím teda komu se zdá těžký,ale koukněte na váhy jiných kočárků :lol: My u prvního mimi měli X-lander,ale proti němu je teda maximálně konstrukčně perfektně vyřešený. Asi by jsme X-lander ani neprodávali,kdyby šly korbička i sportovní verze otočit po i proti směru jízdy,jako u tohohle kočárku. Malá to velice špatně snášela,že na mě nevidí,když jsme přešli do sporťáčku,plakala (jedna taky z mála nevýhod x-landru - oproti Laretu malá korbička) Ještě na co jsme přišla,když jsem prala vnitřek je,že se korbička dá složit zcela na placato. V hlavní výbavě byl i zdarma deštník,což bylo velice milé překvapení. Nemám zatím co bych vytkla. Hlavně oproti jiným kočárkům Tako má velice přístupný koš pod kočárkem :palec:

• Citovat
  • Upravit
1
23.11.11 15:03

chcela by som sa spytat ze kde v Polsku ste ho kupili lebo aj mne sa velmi paci a chceli by sme ho kupit v Polsku len nevieme kam lebo tam je lacnejsi ako u nas ..ja som zo slovenska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
23.11.11 22:58

Ahoj, tak my dneska složili zálohu na Tako Captivu, Laret je hodně podobný, taky se mi moc líbil, ale ta taška ke kočárku se mi nelíbila vůbec, to bylo jediné mínus. A máme ho zamluvený v Polském Těšíně- cena 6800 bez autosedačky. Akorát nesouhlasím s přístupností koše, je docela vysoko, a i když jde odepnout zip, tak se tam věci dají dávat jen po částech, celou tašku pod kočárek nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
24.11.11 07:39

Holky mohla bych Vás poprosim o fotečky toho laretu???? Ono to vypadá jinak na fotkách z obchodu a na fotkách doma. Byla bych vám moc vděčná. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jandík
15.12.11 09:52

Ahoj, chystáme se teď v sobotu do Polska koupit taky kočárek Tako Laret. Může se jen zeptat, kde jste jej v Polsku koupili? V jakém obchodě, případně jestli máte adtesu? Na netu to nemůžu dohledat a nechce mi tam jet jen tak bez informací.
Předem díky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí