Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na tento kočárek. Nemáte ho někdo?????? Nebo neviděla jste ho některá na živo????? Docela se mi líbí. http://www.kocarky-tako.cz/…t-4-766.html
Dejte vědět. Díky ![]()
Máte zkušenost s Tako Laret?
Přidejte zkušenost s Tako Larethttp://www.kocarky-tako.cz/…-laret-1.jpg Líbí se , že má kšilt schovaný v boudě ![]()
dobry den videla sem ho na zivo a je uzasny taky uvazuji o koupi jen si nemohu vybrat barvu
Já ho teda neviděla, ale je moc hezký. Má moc hezky řešený podvozek.Myslím si, že i krytí miminka ve vaničce je super.U sporťáku je fajnový ten kšilt proti sluníčku. A projela jste se s ním??????? Je totiž dost těžký a to mě odrazuje ![]()
Viděla jsem ho v Polsku,ale já koupila Tako Captiva Slide FX 4.Má taky v boudičce ještě stříšku na stáhnutí.Jsem z něho nadšená a jsou si podobné.Už se těším až se malá narodí a budu drandit.
MiskaM píše:
My ho koupili, je krásný
A jak se Vám s ním jezdí???????? A co ta váha????? Je to znát? ![]()
Sušinka píše:MiskaM píše:A jak se Vám s ním jezdí???????? A co ta váha????? Je to znát?
My ho koupili, je krásný
Jezdí se s ním parádně. Konstrukce je odlehčená a je lehounkej.
Koupili jsme ho v Polsku za 7500 (s autosedačkou je za 8500).
miluse.g píše:
dobry den a jakou mate barvu dekuji
My máme tu šedobéžovou barvu.
My ho koupili v Polsku
. je úžasný. Super manipulace, lehounký (je to novinka a konstrukce je odlehčená oproti předešlým typům), výborně se skládá. Nevím teda komu se zdá těžký,ale koukněte na váhy jiných kočárků
My u prvního mimi měli X-lander,ale proti němu je teda maximálně konstrukčně perfektně vyřešený. Asi by jsme X-lander ani neprodávali,kdyby šly korbička i sportovní verze otočit po i proti směru jízdy,jako u tohohle kočárku. Malá to velice špatně snášela,že na mě nevidí,když jsme přešli do sporťáčku,plakala (jedna taky z mála nevýhod x-landru - oproti Laretu malá korbička) Ještě na co jsme přišla,když jsem prala vnitřek je,že se korbička dá složit zcela na placato. V hlavní výbavě byl i zdarma deštník,což bylo velice milé překvapení. Nemám zatím co bych vytkla. Hlavně oproti jiným kočárkům Tako má velice přístupný koš pod kočárkem ![]()
chcela by som sa spytat ze kde v Polsku ste ho kupili lebo aj mne sa velmi paci a chceli by sme ho kupit v Polsku len nevieme kam lebo tam je lacnejsi ako u nas ..ja som zo slovenska…
Ahoj, tak my dneska složili zálohu na Tako Captivu, Laret je hodně podobný, taky se mi moc líbil, ale ta taška ke kočárku se mi nelíbila vůbec, to bylo jediné mínus. A máme ho zamluvený v Polském Těšíně- cena 6800 bez autosedačky. Akorát nesouhlasím s přístupností koše, je docela vysoko, a i když jde odepnout zip, tak se tam věci dají dávat jen po částech, celou tašku pod kočárek nedá.
Holky mohla bych Vás poprosim o fotečky toho laretu???? Ono to vypadá jinak na fotkách z obchodu a na fotkách doma. Byla bych vám moc vděčná. ![]()
Ahoj, chystáme se teď v sobotu do Polska koupit taky kočárek Tako Laret. Může se jen zeptat, kde jste jej v Polsku koupili? V jakém obchodě, případně jestli máte adtesu? Na netu to nemůžu dohledat a nechce mi tam jet jen tak bez informací.
Předem díky.