Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Tako Laret?
Přidejte zkušenost s Tako Laretno je taková menší, co sem sa dívala, tak asi ze všech Tako a jim podobných nejmenší, je to škoda (manžel navíc prohlásil, že je taková „dámská“, ale nějak mu to nakonec nevadí), ale zase košík pod kočárkem má nosnost 5kg a je poměrně prostorný.. ![]()
Ten zelený je pěkný, asi to vyhraje, akorát zase váhám jstli s černou nebo šedou. ta šedá je taková jemnější…
taky sem říkala, ale zase s tú černú je to takové výraznější, hezčí ![]()
Mě se víc líbí s tou černou. V té šedé to v reálu nějak není ono.
moja řeč, černá je hezčí
eště sa mně líbil fialovo - černý, ale doma to neprošlo, že už je moc tmavý ![]()
Ta fialová se mi nelíbila, spíš ta růžová. Nej barvy je zelená, tyrkys a růžová v kombinaci s černou. Podle fotek na netu se mi líbila ta šedá, ale v reálu to není ono.
tyrkys na obrázku vypadal pěkně, ale v reálu sa nám moc nelíbil…a růžový-já su aktivní odpůrce růžové barvy, tudíž ta byla vyloučena úplně jako první
Ale prostě ta zelená je stejnak nejhezčí!!
![]()
Mě přijde, že ten tyrkys vypadá v reálu líp než na fotce. Zrovna koukám na vajíčko co mám na přebalováku
Ale ta zelená je fakt moc hezká. Kdyby jsme asi neměli ten tyrkys tehdá zamluvenej, tak jdu do zelenýho, ale k němu by se nám zas nehodila oranžová deka a fusak s oranžovým vnitřkem.
Tak jsem nakonec objednala na www.kocarky-ostrava.cz růžovočernej. Vychází na 8490Kč se vším což je super
U nás vycházel kolem 10 500kč. Už jen čekat než přijde kočárek a to naše prtě ![]()
Ahoj, u nás to vyhrála šedošedá varianta, přišel v pátek je moc hezkej, manipulace je v pohodě. Baby, doporučuji, jak Vám kočár přijde, ještě než jej budete poprvé sestavovat, namažte osičky koleček, než je poprvé nasadíte a trochu vazelíny kápněte i do středu koelečka. Nám se stalo, že pak nešlo jedno kolečko dolů, manželák se s tím pak nadřel. Jinak, jak už se zde psalo, oproti nabídce slunečník zdarma. ![]()
tak jsem objednala zelenošedý i s autosedačkou za 8490,–
dobrááá cena
akorát doufám, že se nepos… protože do Ostravy to máme 190 km ![]()