Kočárek Tako Laret

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek
Velikost písma:
844
21.2.12 16:31

No tak to já bych asi volala, mailovala apod páč mi to máme 180km :D Ale na stránkách mají, že eventuelně stačí vyfotit. Asi záleží na tom, jaká to je závada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
21.2.12 16:32

No my to máme do prodejny 15 km, ale taky doufám, že se nám nepos… Byli jsme tam hned co jsme ho přiveli, páč měl utrženej jezdec nazipu v boudičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
21.2.12 16:32
Mikajelka píše:
No tak to já bych asi volala, mailovala apod páč mi to máme 180km :D Ale na stránkách mají, že eventuelně stačí vyfotit. Asi záleží na tom, jaká to je závada.

snad budeme mít štěstí a vydrží dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
21.2.12 16:33
theresicka píše:
No my to máme do prodejny 15 km, ale taky doufám, že se nám nepos… Byli jsme tam hned co jsme ho přiveli, páč měl utrženej jezdec nazipu v boudičce.

no nestraš 8o já mám na tohle smůlu… snad to dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
21.2.12 16:35

Jéé ty jsi z Mýta? To je kousek. Já jsem od Svitav. Rodit budeš v Liťáku? Pardon za OT. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
21.2.12 16:38
Mikajelka píše:
Jéé ty jsi z Mýta? To je kousek. Já jsem od Svitav. Rodit budeš v Liťáku? Pardon za OT. :oops:

Jj v Litomyšli. Tak to je dobrý :palec: :potlesk: My se budeme v létě stěhovat do Osíku u Litomyšle, tak můžeme někdy vyjet s kočárkama. My jezdíme často i do Poličky k manželovým rodičům, tak to je kousek. A kde přesně bydlíš, jestli se můžu ptát? Kdyžtak mi písni SZ jestli to nechceš psát tady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
21.2.12 17:59

Ahoj holky, tak dneska jsem kočárek viděla naživo a dokonce přímo v Mostě, v krámku o kterém jsem neměla ani potuchy :) Měli tam zelený, oranžový, tyrkys a pak takový béžový, nebo šedý. Tyrkys se mi strašně moc líbil, barva hezčí jak na netu a zelená taky super, taška překvapila, myslela jsem že bude menší podle fotek z internetu. Manželovi se líbil i ten oranžový. Paní mi kočárek krásně předvedla a jsem z něj opravdu nadšená,. Bez autosedačky vyjde na 8.500,– plus minus pár korun, nepamatuji si přesně a s autosedačkou necelých deset tisíc… Bydlím 25km od Mostu, takže si tam až to bude aktuální pro kočárek dojedu a je to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
21.2.12 18:07

Tak ten oranžovej jsem ještě nikde neviděla. Jen žlutej a ten je takovej moc zářivej … lapač na mušky. Je skvělý, že jsi objevila prodejnu kousek od vás :palec: a nemusíš se za ním trmácet bůh ví kam. Přijde mi, že se hrozně jednoduše skládá. loni jsem u sestřenky vyndávala z kufru auta Jané Slalom a zápasila jsem tam s tím jak s bernardýnem. Nakonec jsem ten složenej kočárek táhla přes nádvoří aby mi ho sestavila, že mi to nejde. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
21.2.12 18:19

já mám teď x-lander xa a ten se skládá dobře, ale rozkládá se mi docela naprd, možná mám jen vadný kus, ale taky s tím kolikrát zápasím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
22.2.12 09:38

Jéé do Osíku jsme jezdili na jahody. A do Poličky jsem chodila na střední. Bydlíme v Dětřichově u Svitav a rodit chci ve Svitavách. TP máme 24.5. Volal mi pán z té Ostravy a byl hrozně fajn.. Říkal, co k tomu všechno je a že to odešle za 14 dní. Tak koukal, že jsme kousek od sebe tak jsem říkala, že vím, že máme stejnej až na barvu :) Prej se prodává od listopadu a podal jich 40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
22.2.12 10:50
zoom píše:
Ahoj holky, tak dneska jsem kočárek viděla naživo a dokonce přímo v Mostě, v krámku o kterém jsem neměla ani potuchy :) Měli tam zelený, oranžový, tyrkys a pak takový béžový, nebo šedý. Tyrkys se mi strašně moc líbil, barva hezčí jak na netu a zelená taky super, taška překvapila, myslela jsem že bude menší podle fotek z internetu. Manželovi se líbil i ten oranžový. Paní mi kočárek krásně předvedla a jsem z něj opravdu nadšená,. Bez autosedačky vyjde na 8.500,– plus minus pár korun, nepamatuji si přesně a s autosedačkou necelých deset tisíc… Bydlím 25km od Mostu, takže si tam až to bude aktuální pro kočárek dojedu a je to :)

Teda ten oranžový vypadá suprovně!!! Já pořád váhám. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
22.2.12 11:01

Taky se mi líbil, ještě by mě zajímal ten růžový na živo, ten tam neměli.. :) Kdyby to byla holčička u nás, tak by jsme šli do toho růžového, je to moc hezký odstín (podle obrázků). Když kluk tak asi ten zelenkavo - žlutý i když vím, že to bude v létě lapač much a nebo pak ještě ten tyrkys ten vypadal taky krásně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.12 12:20

ptali sme sa v obchodě, jestli nemajú nejaké „stížnosti“ na tu zelenú barvu, jakožto lapač much, ale prej ne, že ta de na odbyt dobře, aj u jiných kočárkú, to hlavně ta žluto-oranžová.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
22.2.12 12:26

no já sama mám zkušenost s tím, že ty mušky na světlé barvy opravdu jdou a na tuto zelenkavou taky, měli jsme v prvním kočárku na léto takovou světlou zelenou lehkou deku z ikei a ta byla docela solidně obsypaná muškama, ale dalo se to :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetraSla
22.2.12 13:04
Michaela1988 píše:
ptali sme sa v obchodě, jestli nemajú nejaké „stížnosti“ na tu zelenú barvu, jakožto lapač much, ale prej ne, že ta de na odbyt dobře, aj u jiných kočárkú, to hlavně ta žluto-oranžová.. :-)

No já myslím, že ještě na ten zelenej Laret ohledně much mít stážnosti nemůžou, mám pocit, pokud mi nekecali v obcjodě, že je v prodeji od nějakýho října a to už muchy ani nebyly…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4