Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Tako Laret?
Přidejte zkušenost s Tako LaretNo tak to já bych asi volala, mailovala apod páč mi to máme 180km
Ale na stránkách mají, že eventuelně stačí vyfotit. Asi záleží na tom, jaká to je závada.
No my to máme do prodejny 15 km, ale taky doufám, že se nám nepos… Byli jsme tam hned co jsme ho přiveli, páč měl utrženej jezdec nazipu v boudičce.
Mikajelka píše:
No tak to já bych asi volala, mailovala apod páč mi to máme 180kmAle na stránkách mají, že eventuelně stačí vyfotit. Asi záleží na tom, jaká to je závada.
snad budeme mít štěstí a vydrží dost ![]()
theresicka píše:
No my to máme do prodejny 15 km, ale taky doufám, že se nám nepos… Byli jsme tam hned co jsme ho přiveli, páč měl utrženej jezdec nazipu v boudičce.
no nestraš
já mám na tohle smůlu… snad to dobře dopadne
Jéé ty jsi z Mýta? To je kousek. Já jsem od Svitav. Rodit budeš v Liťáku? Pardon za OT. ![]()
Mikajelka píše:
Jéé ty jsi z Mýta? To je kousek. Já jsem od Svitav. Rodit budeš v Liťáku? Pardon za OT.
Jj v Litomyšli. Tak to je dobrý
My se budeme v létě stěhovat do Osíku u Litomyšle, tak můžeme někdy vyjet s kočárkama. My jezdíme často i do Poličky k manželovým rodičům, tak to je kousek. A kde přesně bydlíš, jestli se můžu ptát? Kdyžtak mi písni SZ jestli to nechceš psát tady ![]()
Ahoj holky, tak dneska jsem kočárek viděla naživo a dokonce přímo v Mostě, v krámku o kterém jsem neměla ani potuchy
Měli tam zelený, oranžový, tyrkys a pak takový béžový, nebo šedý. Tyrkys se mi strašně moc líbil, barva hezčí jak na netu a zelená taky super, taška překvapila, myslela jsem že bude menší podle fotek z internetu. Manželovi se líbil i ten oranžový. Paní mi kočárek krásně předvedla a jsem z něj opravdu nadšená,. Bez autosedačky vyjde na 8.500,– plus minus pár korun, nepamatuji si přesně a s autosedačkou necelých deset tisíc… Bydlím 25km od Mostu, takže si tam až to bude aktuální pro kočárek dojedu a je to ![]()
Tak ten oranžovej jsem ještě nikde neviděla. Jen žlutej a ten je takovej moc zářivej … lapač na mušky. Je skvělý, že jsi objevila prodejnu kousek od vás
a nemusíš se za ním trmácet bůh ví kam. Přijde mi, že se hrozně jednoduše skládá. loni jsem u sestřenky vyndávala z kufru auta Jané Slalom a zápasila jsem tam s tím jak s bernardýnem. Nakonec jsem ten složenej kočárek táhla přes nádvoří aby mi ho sestavila, že mi to nejde. ![]()
já mám teď x-lander xa a ten se skládá dobře, ale rozkládá se mi docela naprd, možná mám jen vadný kus, ale taky s tím kolikrát zápasím…
Jéé do Osíku jsme jezdili na jahody. A do Poličky jsem chodila na střední. Bydlíme v Dětřichově u Svitav a rodit chci ve Svitavách. TP máme 24.5. Volal mi pán z té Ostravy a byl hrozně fajn.. Říkal, co k tomu všechno je a že to odešle za 14 dní. Tak koukal, že jsme kousek od sebe tak jsem říkala, že vím, že máme stejnej až na barvu
Prej se prodává od listopadu a podal jich 40.
zoom píše:
Ahoj holky, tak dneska jsem kočárek viděla naživo a dokonce přímo v Mostě, v krámku o kterém jsem neměla ani potuchyMěli tam zelený, oranžový, tyrkys a pak takový béžový, nebo šedý. Tyrkys se mi strašně moc líbil, barva hezčí jak na netu a zelená taky super, taška překvapila, myslela jsem že bude menší podle fotek z internetu. Manželovi se líbil i ten oranžový. Paní mi kočárek krásně předvedla a jsem z něj opravdu nadšená,. Bez autosedačky vyjde na 8.500,– plus minus pár korun, nepamatuji si přesně a s autosedačkou necelých deset tisíc… Bydlím 25km od Mostu, takže si tam až to bude aktuální pro kočárek dojedu a je to
Teda ten oranžový vypadá suprovně!!! Já pořád váhám. ![]()
Taky se mi líbil, ještě by mě zajímal ten růžový na živo, ten tam neměli..
Kdyby to byla holčička u nás, tak by jsme šli do toho růžového, je to moc hezký odstín (podle obrázků). Když kluk tak asi ten zelenkavo - žlutý i když vím, že to bude v létě lapač much a nebo pak ještě ten tyrkys ten vypadal taky krásně. ![]()
ptali sme sa v obchodě, jestli nemajú nejaké „stížnosti“ na tu zelenú barvu, jakožto lapač much, ale prej ne, že ta de na odbyt dobře, aj u jiných kočárkú, to hlavně ta žluto-oranžová.. ![]()
no já sama mám zkušenost s tím, že ty mušky na světlé barvy opravdu jdou a na tuto zelenkavou taky, měli jsme v prvním kočárku na léto takovou světlou zelenou lehkou deku z ikei a ta byla docela solidně obsypaná muškama, ale dalo se to ![]()
Michaela1988 píše:
ptali sme sa v obchodě, jestli nemajú nejaké „stížnosti“ na tu zelenú barvu, jakožto lapač much, ale prej ne, že ta de na odbyt dobře, aj u jiných kočárkú, to hlavně ta žluto-oranžová..
No já myslím, že ještě na ten zelenej Laret ohledně much mít stážnosti nemůžou, mám pocit, pokud mi nekecali v obcjodě, že je v prodeji od nějakýho října a to už muchy ani nebyly…