Kočárek Tako Laret

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.1.12 23:24

Tako Warrior GT

Ahoj, máte někdo zkušenost s Tako Warrior GT? Díky moc!

• Citovat
  • Upravit
2622
15.1.12 11:19
Anonymní píše:
Ahoj, máte někdo zkušenost s Tako Warrior GT? Díky moc!

Warrior je těžký a u sporťáku je hooodně špatný přístup ke košíku, spíš skoro není. Tako teď přišlo na trh s lepšími kočárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.12 13:41

Tako Warrior

Ahoj, jaké lepší kočárky od Taka myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
15.1.12 13:51

Laret, Captiva a Lungo. Jsou z kolekce 2012.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sk-cairo
15.1.12 21:49

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli někdo máte prakticky vyzkoušenou sportovní korbičku? jestli je dost veliká? Nechce se mi kupovat zvlášť sportovní kočárek? Jestli je tam i v zimě s fusákem dost místa? moc děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
272
16.1.12 09:04
sk-cairo píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli někdo máte prakticky vyzkoušenou sportovní korbičku? jestli je dost veliká? Nechce se mi kupovat zvlášť sportovní kočárek? Jestli je tam i v zimě s fusákem dost místa? moc děkuji za odpověď.

Já jsem si nechala předvést komplet celý Tako Laret. A příjde mi, že je dost prostorný jak korbička tak sportovní verze. Dívala jsem se na Captivu a ta mi přišla strašně velká. Já bych s ní asi zápasila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sk-cairo
16.1.12 12:35

moc děkuji za odpověď, a vybrala jste si nějaký? a jakou barvu? šla bych do té zelené, ale příjde mi vybledlá.

• Citovat
  • Upravit
2622
16.1.12 12:56

My máme toho Lareta v tyrkysový barvě. Ta zelená vůbec není vybledlá, je nádherná, viděla jsem ji v reálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
16.1.12 13:08
sk-cairo píše:
moc děkuji za odpověď, a vybrala jste si nějaký? a jakou barvu? šla bych do té zelené, ale příjde mi vybledlá.

Mám vybrané 2 barvy zatím nevím jestli to bude holka nebo kluk…
http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?…
http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?…
Jinak ta zelená je krásná barvička nepřijde mi vybledlá. Myslím, že se jim povedly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sk-cairo
16.1.12 13:31

Ještě jsem se chtěla zeptat,kdo jste kupovali kočárek Laret v Polsku, dostali jste k němu záruční list? a na jak dlouho?

• Citovat
  • Upravit
sk-cairo
16.1.12 13:32

Ten fialový je taky krásný!! všechny jsou.

• Citovat
  • Upravit
272
16.1.12 13:40
sk-cairo píše:
Ještě jsem se chtěla zeptat,kdo jste kupovali kočárek Laret v Polsku, dostali jste k němu záruční list? a na jak dlouho?

Já se chystám do Polska a jsou tam stejné kamenné obchůdky jako v ČR. Takže by měl být vystavený i záruční list.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sk-cairo
16.1.12 20:52

A kdy se chystáte do Polska? A když by byl levnější na tom bývalém hraničním přechodu,tam k tomu dávají záruční list? Na adrese http://www.kocarky-ostrava.cz je mají za 7500,– to je skoro stejná cena jak v tom Polsku.

• Citovat
  • Upravit
272
16.1.12 21:12
sk-cairo píše:
A kdy se chystáte do Polska? A když by byl levnější na tom bývalém hraničním přechodu,tam k tomu dávají záruční list? Na adrese http://www.kocarky-ostrava.cz je mají za 7500,– to je skoro stejná cena jak v tom Polsku.

mmmm to je pravda tak to bych ani do Polska nejela. Za tu cenu bych koupila z Ostravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sk-cairo
16.1.12 21:20

A má člověk (celkem) jistotu,že kdyby něco potřeboval reklamovat tak se má kam obrátit,domluví se a snad tam ten obchod najde i za rok :D Vy jste z Nového Jičína? Já jsem ze Suchdolu n/O

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4