Kočárek Tako Laret

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2622
17.2.12 16:18
zoom píše:
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat jestli nevíte, kde je kočárek k vidění v kamenné prodejně někde na severu Čech, nebo klidně i v Praze. Jsem z Mostecka a nějak se mi na netu nepodařilo najít prodejnu, kde by ho měli tady někde u nás :(

Ale mostecko není na severu čech, ne? Vím o jedné prodejně ve středočeském kraji (Luštěnice)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
17.2.12 17:09

Jasně že je na severu Čech (Ústecký kraj), pokud to chceš přesně tak severozápad :lol: Mrknu na tu Luštěnici (nikdy jsem o ní neslyšela), díky moc za informaci. A ty ho máš? Moc se mi líbí akorát jsem teda našla tuhle fotku a doufám, že takhle zmuchlaně kočárek ve skutečnosti nevypadá 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
17.2.12 17:27

V boudičce je zip, když se odepne, vznikne extra dlouhá stříška, která jde stáhnout skoro až dolů. Je to výborné např. když hodně fouká vítr, sněží nebo hodně svítí sluníčko. Na této fotce to vypadá, že je ten zip odepnutý a proto ta stříška je taková nahrnutá a zmačkaná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
17.2.12 17:28

Aha, já si pod severem čech vybavím spíš Liberec a okolí. Ty Luštěnice je konkrétně toto http://www.kocarky-levne.cz/laret-black/ My ho máme zatím u rodičů a takhle zmačkaně vypadá jen po vybalení, než se vše napne. :D Kdyby jste si chtěli udělat výlet a podívat se tam, radši si dopředu paní zavolejte. Je velice milá a vstřícná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
17.2.12 17:52

Holky moc děkuju za informace. Určitě by jsme zavolali já jsem totiž těžkej smolař, takže určitě by ho tam neměli kdyby jsme jeli na blind :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
17.2.12 17:55

Kočárek tam určo bude, mají tam jen Tako. Spíš jde o to, aby na vás měla čas a neměla tam zrovna jiný klienty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
17.2.12 17:58

jasně rozumím :) v dubnu se chystáme na dětský veletrh do Prahy, tak možná že tam taky bude k vidění a když ne tak Luštěnice to jistí :) V Chomutově ani v Mostě ho nemají, celkově mi přijde že tyhle dva obchody moc Taka nemají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
17.2.12 18:03

Já myslím, že by tam mohl být k vidění. Tako mají hodně na Ostravsku, je to polský výrobce, tak se není čemu divit. Jinak z Phy je to po dálnici kousek - směr Mladá Boleslav, sjezd v Brodcích a odtamtud jen kousíček. Přeju hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
17.2.12 18:10

Už jsem koukala do mapy, my máme výlety rádi, takže by jsme tam určitě zajeli. Ještě jednou díky moc za radu a přeji ti, aby se ti s kočárkem krásně jezdilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
17.2.12 18:14

Děkuju, už brzy ho prubnu. Zatím máme vyzkoušeno jen skládání a montáž :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
17.2.12 18:18

To je důležitý natrénovat :) potom jako když najdeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.12 13:15
ne :zed: :zed: :zed: já prostě opravdu nevím. Asi o jedno procento vede zatím modro šedá, ale kdo ví, jak to dopadne. Já jsem na rozhodování hrozná.. tak je ještě čas, budeme ho objednávat tak v dubnu. Třeba se mezitím kvůli něčemu už rozhodnu :lol: :lol:

Ahoj, tady máš foto zeleného :-) Pravda je, že ta konstrukce je jak zelený zvýrazňovač, ale, jak manžel řekl, aspoň je to jedna velká odrazka :lol: Jinak sem ho vyfotila s vnitřní vložkú, aj bez ní. To, že sa dá oddělat sem si všimla až doma, takže to má další velké plus, protože v létě bysme sa ai uvařili :potlesk: :palec: Tak přeju dobré pořízení a šťastný výběr barvy!! :) :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
20.2.12 14:07

tak ten je bomba! :) super a ta barva vypadá takhle ve skutečnosti nebo to foťák nějak zkreslil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.12 16:21

je to zkreslené, ale nešlo mně to nijak spravit :pocitac: :mrgreen: ve skutečnosti je to křiklavější..taková fosforová zelená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
20.2.12 18:07

tak to je dobře, já mám svítivky ráda :) díky za informaci. Ještě jsem se chtěla zeptat na tvůj názor ohledně té tašky na kočárek, takhle na fotce vypadá docela malá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí