Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Tako Laret?
Přidejte zkušenost s Tako Laretzoom píše:
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat jestli nevíte, kde je kočárek k vidění v kamenné prodejně někde na severu Čech, nebo klidně i v Praze. Jsem z Mostecka a nějak se mi na netu nepodařilo najít prodejnu, kde by ho měli tady někde u nás
Ale mostecko není na severu čech, ne? Vím o jedné prodejně ve středočeském kraji (Luštěnice)
Jasně že je na severu Čech (Ústecký kraj), pokud to chceš přesně tak severozápad
Mrknu na tu Luštěnici (nikdy jsem o ní neslyšela), díky moc za informaci. A ty ho máš? Moc se mi líbí akorát jsem teda našla tuhle fotku a doufám, že takhle zmuchlaně kočárek ve skutečnosti nevypadá ![]()
V boudičce je zip, když se odepne, vznikne extra dlouhá stříška, která jde stáhnout skoro až dolů. Je to výborné např. když hodně fouká vítr, sněží nebo hodně svítí sluníčko. Na této fotce to vypadá, že je ten zip odepnutý a proto ta stříška je taková nahrnutá a zmačkaná ![]()
Aha, já si pod severem čech vybavím spíš Liberec a okolí. Ty Luštěnice je konkrétně toto http://www.kocarky-levne.cz/laret-black/ My ho máme zatím u rodičů a takhle zmačkaně vypadá jen po vybalení, než se vše napne.
Kdyby jste si chtěli udělat výlet a podívat se tam, radši si dopředu paní zavolejte. Je velice milá a vstřícná.
Holky moc děkuju za informace. Určitě by jsme zavolali já jsem totiž těžkej smolař, takže určitě by ho tam neměli kdyby jsme jeli na blind ![]()
Kočárek tam určo bude, mají tam jen Tako. Spíš jde o to, aby na vás měla čas a neměla tam zrovna jiný klienty.
jasně rozumím
v dubnu se chystáme na dětský veletrh do Prahy, tak možná že tam taky bude k vidění a když ne tak Luštěnice to jistí
V Chomutově ani v Mostě ho nemají, celkově mi přijde že tyhle dva obchody moc Taka nemají
Já myslím, že by tam mohl být k vidění. Tako mají hodně na Ostravsku, je to polský výrobce, tak se není čemu divit. Jinak z Phy je to po dálnici kousek - směr Mladá Boleslav, sjezd v Brodcích a odtamtud jen kousíček. Přeju hodně štěstí.
Už jsem koukala do mapy, my máme výlety rádi, takže by jsme tam určitě zajeli. Ještě jednou díky moc za radu a přeji ti, aby se ti s kočárkem krásně jezdilo
Děkuju, už brzy ho prubnu. Zatím máme vyzkoušeno jen skládání a montáž ![]()
Ahoj, tady máš foto zeleného
Pravda je, že ta konstrukce je jak zelený zvýrazňovač, ale, jak manžel řekl, aspoň je to jedna velká odrazka
Jinak sem ho vyfotila s vnitřní vložkú, aj bez ní. To, že sa dá oddělat sem si všimla až doma, takže to má další velké plus, protože v létě bysme sa ai uvařili
Tak přeju dobré pořízení a šťastný výběr barvy!!
![]()
tak ten je bomba!
super a ta barva vypadá takhle ve skutečnosti nebo to foťák nějak zkreslil?
je to zkreslené, ale nešlo mně to nijak spravit
ve skutečnosti je to křiklavější..taková fosforová zelená ![]()
tak to je dobře, já mám svítivky ráda
díky za informaci. Ještě jsem se chtěla zeptat na tvůj názor ohledně té tašky na kočárek, takhle na fotce vypadá docela malá…