Kočárek Tako Laret

• Fotoalbum (141)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6271
15.12.11 13:49
jandík píše:
Ahoj, chystáme se teď v sobotu do Polska koupit taky kočárek Tako Laret. Může se jen zeptat, kde jste jej v Polsku koupili? V jakém obchodě, případně jestli máte adtesu? Na netu to nemůžu dohledat a nechce mi tam jet jen tak bez informací.
Předem díky.

A do jakého města se chystáte? My kupovali sice Captivu, ale Laret tam měli taky a za dobrou cenu v Polském Těšíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jandík
15.12.11 14:33

Chystáme se do Polského těšína. Tak snad tam na něco narazíme. Známí to prý kupovali na tržnici, ale já bych raději někde v kamenném obchodě. Díky

• Citovat
  • Upravit
6271
15.12.11 15:25
jandík píše:
Chystáme se do Polského těšína. Tak snad tam na něco narazíme. Známí to prý kupovali na tržnici, ale já bych raději někde v kamenném obchodě. Díky

Tak se zajděte podívat na bývalou hranici,jak se kdysi vchazelo do Polska, mají tam velký výběr tako kočárků,pak ještě Camarelo a Firkony,ale konstrukčně vypadaji nejlíp tako,my toho v Polsku pojezdili víc a nakonec jsme koupili tam,měli tam největší výběr a nejlepší ceny. A navíc kdyby byl problém tak to je i nejblíže.Tož tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
15.12.11 15:35

My máme taky zaplacenou zálohu na Laret (černo-tyrkysovej). Původně jsme chtěli warrior, ale ten laret je fakt lehoučkej. Perfekt přístup do košíku a taška se mi moc líbí. Máme ho z Luštěnic http://www.kocarky-levne.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jandík
16.12.11 11:47

Tak se zajděte podívat na bývalou hranici,jak se kdysi vchazelo do Polska, mají tam velký výběr tako kočárků,pak ještě Camarelo a Firkony,ale konstrukčně vypadaji nejlíp tako,my toho v Polsku pojezdili víc a nakonec jsme koupili tam,měli tam největší výběr a nejlepší ceny. A navíc kdyby byl problém tak to je i nejblíže.Tož tak.

Díky moc. Snad to najdeme :o)

• Citovat
  • Upravit
1180
17.12.11 08:12

Prosím, prosím mohly by jste sem hodit nějaké reálné fotečky????? Memám si ho kde okouknout v obchodě. Moc by mi to pomohlo. Děkuji :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.12.11 15:13

Ahojky, taky se nám moc líbí kočárek Tako Laret a dost nad ním uvažujeme. Takže bych taky ocenila reálné fotky kočárku, a jekékoliv postřehy a zkušenosti s tímto kočárkem. Mě se nejvíc líbí asi ta zelenkavá s černou. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
17.12.11 20:31

Tady je reál foto. Barva je tyrkys, ve skutečnosti mnohem hezčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
18.12.11 09:57
theresicka píše:
Tady je reál foto. Barva je tyrkys, ve skutečnosti mnohem hezčí.

Tak ten je krásnej. Díky moc za fotečky. Asi jsem rozhodnutá :dance: :dance: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
1.1.12 23:18

Já posílám béžovej. Už ho máme druhý měsíc a jsem taky spokojená moc. Je fakt lehounký. Koupili jsme ho jak jsou bývalé hranice v Polsku. Myslim, že to byla dobrá volba :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
2.1.12 19:20
MiskaM píše:
Já posílám béžovej. Už ho máme druhý měsíc a jsem taky spokojená moc. Je fakt lehounký. Koupili jsme ho jak jsou bývalé hranice v Polsku. Myslim, že to byla dobrá volba :dance:

Můžu se zeptat kolik tam stál?? Zvažuji, že tam zajedem. A ještě by mě zajímalo jaké mají barvy na výběr?? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
2.1.12 23:00
BaWi píše:
MiskaM píše:
Já posílám béžovej. Už ho máme druhý měsíc a jsem taky spokojená moc. Je fakt lehounký. Koupili jsme ho jak jsou bývalé hranice v Polsku. Myslim, že to byla dobrá volba :dance:
Můžu se zeptat kolik tam stál?? Zvažuji, že tam zajedem. A ještě by mě zajímalo jaké mají barvy na výběr?? :kytka:

Barvu měli jen tuhle, ale hned naproti je další obchod s kočárkama. Stál 7500,– Kč.(S autosedačkou 8500,– Kč, my už sedačku měli, tak nám to prodal bez ní) Jinak nám k němu dali deštník gratis :)) Kupovali jsme jej v listopadu, tak počítám, že už bude určitě levnější. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
3.1.12 09:54
BaWi píše:
MiskaM píše:
Můžu se zeptat kolik tam stál?? Zvažuji, že tam zajedem. A ještě by mě zajímalo jaké mají barvy na výběr?? :kytka:

Tady jsou další barevné kombinace http://www.kocarky-levne.cz/laret-black/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
5.1.12 14:00

ahojky, tak my jsme se taky rozhodli pro tako laret, ten béžový. Docela jsem musela přihlédnout k praktičnosti, chtěli jsme lepší sportovní verzi,(rodit budu v květnu, tak mimčo asi už na konci října do hluboké korbičky nedám), taky cena hrála roli, no a v neposlední řadě jsme museli spočítat rozměry do výtahu.( nechat kočár v naší kočárkárně, znamená, druhý den ho nemít :x ) doufám, že nebudeme zklamaní. jedeme pro něj příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misha101
5.1.12 17:08

Taky se mi moooc líbí právě ten béžový..taky si ho koupím, ale ještě máme čas:-))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4