Kočárek Tako Laret

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
12.2.12 07:09

Ahojky Michaela 1988, já čekám miminko 30.4. a už si myslím, že se mi tam moc na zimu nevejde a budeme muset používat sportovní verzi, ale i ta mi připadá prostorná, docela krytá, tak snad to nějak zvládneme. Teprve o víkendu se jedeme podívat do obchodu na laret v jakékoli barvě a pak si ho objednám v té smetanové, je nej…Jinak před tím jsem se zhlédla v kočárku valco baby rebel ( skvělá sportovní verze a pro nás, co budeme mít miminka malé, ale zároveň už velké na hlubokou korbu) byl skvělý…ale…nenafukovací kola, a rukojeť byla hranatá a ššpatně se držela i příteli......tak teda nic :( . Ale do laretu jsem se zamilovala hned..... :) . Přeji hezké pořízení, a spokojenost s kočárkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
12.2.12 11:51

Holky, kopčím dotaz z jiné diskuse.

Tako Laret - POLSKO

Ahoj, holky moc prosím o radu, kdo ví či má tento kočárek z Polska… Kde přesně jste ho kupovali? Nejlépe okolo Náchoda, Klodzko, bylo by něco? A když tam pojedeme, mají je na skladě a můžeme si ho hned odvézt nebo se kočárek musí objednat a pak si pro něj přijet? A mají otevřeno prodejny a tržnice či kde ho mají i v sobotu? Popř kolik tam stál celý komplet se sedačkou a adaptéry? Máme to dost daleko tak aby se to vyplatilo a hlavně abychom nejeli zpět s prázdnou. Děkuju za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.2.12 15:57
Mikajelka píše:

Tako Laret - POLSKO

Ahoj, holky moc prosím o radu, kdo ví či má tento kočárek z Polska… Kde přesně jste ho kupovali? Nejlépe okolo Náchoda, Klodzko, bylo by něco? A když tam pojedeme, mají je na skladě a můžeme si ho hned odvézt nebo se kočárek musí objednat a pak si pro něj přijet? A mají otevřeno prodejny a tržnice či kde ho mají i v sobotu? Popř kolik tam stál celý komplet se sedačkou a adaptéry? Máme to dost daleko tak aby se to vyplatilo a hlavně abychom nejeli zpět s prázdnou. Děkuju za pomoc.

Ahoj, nevím, jestli Ti svým příspěvkem nějak pomůžu, ale my ho kupovali v PL - v Cieszynie(já vím, že je to pro vás daleko) ale jen pro info kolik stála ta trojkombinace (včetně adaptéru a autosedačky) - 8.500,–- Kč (1450,– PLN) Pokud to máš hodně daleko, nevím, jestli se Ti pro něj vyplatí jet (zvlášť pokud nemáš jistotu nebo nějaký tip na obchod), co takhle si jej objednat přes net? Moc jsem po něm na netu nepátrala, ale zkus se mrknout, jestli náhodou nějaký nevygoooglíš ;) v té ceně, co bys koupila i v PL. Ale pozor - jak jsem už psala dříve, u nás na netu je většinou také za cenu 8500,– ale bez autosedačky, no ale kdoví, třeba najdeš nějaký fajn internetový obchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.2.12 16:03
Mikajelka píše:

Tako Laret - POLSKO

Ahoj, holky moc prosím o radu, kdo ví či má tento kočárek z Polska… Kde přesně jste ho kupovali? Nejlépe okolo Náchoda, Klodzko, bylo by něco? A když tam pojedeme, mají je na skladě a můžeme si ho hned odvézt nebo se kočárek musí objednat a pak si pro něj přijet? A mají otevřeno prodejny a tržnice či kde ho mají i v sobotu? Popř kolik tam stál celý komplet se sedačkou a adaptéry? Máme to dost daleko tak aby se to vyplatilo a hlavně abychom nejeli zpět s prázdnou. Děkuju za pomoc.

Koukni, našla jsem ho: http://www.kocarky-ostrava.cz/…et-grey-216/
dle jejich obchodních podmínek je v ceně kočárku i poštovné a balné (a za tuto cenu i včetně autosedačky a adaptéru :dance: ) :palec:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.2.12 16:06

http://www.kocarky-ostrava.cz/…t-black-206/ …a mají i kombinaci s černou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
12.2.12 16:16

KattyG a jooo :palec: Já jsem o Ostravě právě věděla ale nenašla jsem tam tuhle variantu. Tak to je super :dance: Asi by to bylo lepší i pro případnou reklamaci. Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.2.12 16:38
Mikajelka píše:
KattyG a jooo :palec: Já jsem o Ostravě právě věděla ale nenašla jsem tam tuhle variantu. Tak to je super :dance: Asi by to bylo lepší i pro případnou reklamaci. Děkuju.

Nemáš zač ;) ráda jsem pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
12.2.12 19:12
KattyG píše:
Mikajelka píše:

Tako Laret - POLSKO

Ahoj, nevím, jestli Ti svým příspěvkem nějak pomůžu, ale my ho kupovali v PL - v Cieszynie(já vím, že je to pro vás daleko) ale jen pro info kolik stála ta trojkombinace (včetně adaptéru a autosedačky) - 8.500,–- Kč (1450,– PLN) Pokud to máš hodně daleko, nevím, jestli se Ti pro něj vyplatí jet (zvlášť pokud nemáš jistotu nebo nějaký tip na obchod), co takhle si jej objednat přes net? Moc jsem po něm na netu nepátrala, ale zkus se mrknout, jestli náhodou nějaký nevygoooglíš ;) v té ceně, co bys koupila i v PL. Ale pozor - jak jsem už psala dříve, u nás na netu je většinou také za cenu 8500,– ale bez autosedačky, no ale kdoví, třeba najdeš nějaký fajn internetový obchod.

já našla za 7,500,– ve Svitavách- bez sedačka s ní to bylo asi 9000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
12.2.12 19:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
14.2.12 09:11
veve.m píše:
http://www.hrosikshop.cz/…alog/kocarky?… tady je za 7.690,–

Ahoj, tak co, už ses rozhodla jestli zelenou nebo modrou? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
14.2.12 10:52
KattyG píše:
veve.m píše:
http://www.hrosikshop.cz/…alog/kocarky?… tady je za 7.690,–
Ahoj, tak co, už ses rozhodla jestli zelenou nebo modrou? ;)

ne :zed: :zed: :zed: já prostě opravdu nevím. Asi o jedno procento vede zatím modro šedá, ale kdo ví, jak to dopadne. Já jsem na rozhodování hrozná.. tak je ještě čas, budeme ho objednávat tak v dubnu. Třeba se mezitím kvůli něčemu už rozhodnu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
17.2.12 08:51

My chceme kupovat taky Tako Laret 2012 a je fakt, že na netu by nás vyšel 8500,– i s autosedačkou a u nás v krámě výjde 10500,–, je to rozdíl, ale zase kvůli reklamaci jsme spíš pro ten kamenný obchod. Nebo máte někdo zkušenost s reklamací přes internet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
17.2.12 09:15
Chiccita píše:
My chceme kupovat taky Tako Laret 2012 a je fakt, že na netu by nás vyšel 8500,– i s autosedačkou a u nás v krámě výjde 10500,–, je to rozdíl, ale zase kvůli reklamaci jsme spíš pro ten kamenný obchod. Nebo máte někdo zkušenost s reklamací přes internet?

přesně kvůli tomu ho chci koupit taky v kamenném poblíž…potom by se ten rozdíl stejně projel, protože to těžko pošleš balíkem…třeb se s ním nic nestane, ale já jsem na všechno smolař, tak se podle toho raději zařídím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
17.2.12 09:21

:D :D taky jsem smolář :lol: a určitě bych s ním vyjela a hle za týden bych ho reklamovala. My jsme původně chtěli ABC design Mamba 2012, jenže má nenafukovací kolečka a je menší, takže nic. Stále vede Laret, ale ještě se ho bojím koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
17.2.12 10:25

Ahoj holky chtěla jsem se zeptat jestli nevíte, kde je kočárek k vidění v kamenné prodejně někde na severu Čech, nebo klidně i v Praze. Jsem z Mostecka a nějak se mi na netu nepodařilo najít prodejnu, kde by ho měli tady někde u nás :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí