Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Tako Laret?
Přidejte zkušenost s Tako Laretsk-cairo píše:
A má člověk (celkem) jistotu,že kdyby něco potřeboval reklamovat tak se má kam obrátit,domluví se a snad tam ten obchod najde i za rokVy jste z Nového Jičína? Já jsem ze Suchdolu n/O
Ano jsem. Zajedu se do Ov podívat až bude po sněhu. A obhlídnu to tam
Tak jestli pak budete mít čas a dobře pořídíte,dejte vědět jak to tam vypadá.Děkuji
já ho dnes viděla v obchodě a taky jsem se zamilovala, měli tam ten fialovorůžový nebo k čemu to mám přirovnat a byl nádherný opravdu, mít holku tak ho beru všemi deseti jinak budu uvažovat o tom zeleným nebo modrým, ale na živo jsem neviděla jejich barvičky tak zajedu do té ostravy se kouknout ale až tak za měsíc. Vypadal opravdu prostorně ta korbička parádní je i polohovatelná, výborně pruží-oproti jiným kočárkům které jsem zkoušela a jsou tvrdé. fakt super myslím že už jsm rozhodnutá ted jen počkat až budu vědět copak tam má mimi za výbavičku jestli holčičí nebo klučičí:)
![]()
jana2388 píše:
já ho dnes viděla v obchodě a taky jsem se zamilovala, měli tam ten fialovorůžový nebo k čemu to mám přirovnat a byl nádherný opravdu, mít holku tak ho beru všemi deseti jinak budu uvažovat o tom zeleným nebo modrým, ale na živo jsem neviděla jejich barvičky tak zajedu do té ostravy se kouknout ale až tak za měsíc. Vypadal opravdu prostorně ta korbička parádní je i polohovatelná, výborně pruží-oproti jiným kočárkům které jsem zkoušela a jsou tvrdé. fakt super myslím že už jsm rozhodnutá ted jen počkat až budu vědět copak tam má mimi za výbavičku jestli holčičí nebo klučičí:)![]()
Ten zelenej je nádhernej, na fotkách vypadá vybledle, ale není. Ten modrej je takovej moc tmavej, ten se mi nelíbil. Máme tyrkysovej.
ten tyrkysový jsem měla na mysli ten tmavší je opravdu moc tmavý taky se mi nelíbí ale jsem zvědavá jak je uvidím na živo, doufám že ta zelená bude opravdu nádherná jak tady říkáte, každopádně je to alespon univerzální barva pro kluka i holku
vědět 100% že bude holčička tak beru ten fialovorůžový! ![]()
Ahoj, tak v sobotu jsem koupila Tako laret - šedobéžový a jsem moc spokojená. Padl mi hned do oka, krásně pruží, no prostě tenhle je dle mého gusta. Nechtěla jsem nijak křiklavý, což některé barvy laretu opravdu jsou. Kupovala jsem jej v PL - na mostě - na bývalé celnici v Těšíně. Pán z obchodu mi pořádně ukázal, jak se co nandá, sklopí atd., dávají záruku 2 roky a nemusím se bát, že obchod krachne, úspěšně už podnikají 15 rok. Cena trojkombinace - 8.500,–- Kč, u nás v obchodech ho taky najdete, ale za takovou cenu většinou bez autosedačky. Ještě jsem si tam objednala zavinovačku (fusák) na zimu do sady, ve stejné - béžové barvě, vyjde cca na 850,–- Kč
Zatím jsem moc spokojená, je to „vymakaný“ kočárek, i manža byl překvapený, jak je všechno promyšleno do detailu. Rodit budu v dubnu, ale s ohledem na to, že jsem byla upozorněna na to, že od 1.2. budou v Pl zvedat ceny, tak si jej rovnou dovezli domů. Doufám, že dobře poslouží ![]()
Ahoj, taky chceme koupit Tako Laret. Nejdříve jsem chtěla zelenou, ale mám strach, že na to půjdou hodně mušky. Teď uvažuju na tyrkysovou, ale ta zelená mi nedá spát, protože kdyby byla druhá holka, tak by byl zelený lepší než modrý…
Jo a nevíte proč mají někde barevnou tu tyč i kolečka a někde ne? Mě se to právě líbí, chtěla bych to barevně. A taky nevím jestli kombinaci s černou nebo šedou. To je dilema ![]()
veve.m píše:
Ahoj, taky chceme koupit Tako Laret. Nejdříve jsem chtěla zelenou, ale mám strach, že na to půjdou hodně mušky. Teď uvažuju na tyrkysovou, ale ta zelená mi nedá spát, protože kdyby byla druhá holka, tak by byl zelený lepší než modrý…
Jo a nevíte proč mají někde barevnou tu tyč i kolečka a někde ne? Mě se to právě líbí, chtěla bych to barevně. A taky nevím jestli kombinaci s černou nebo šedou. To je dilema
Já váhám mezi zelenou a fialovou. Ale v kombinaci s černou. Šedá se mi moc nelibí. Já zatím viděla všude s barevnýma tyčema.
veve.m píše:
Jo a nevíte proč mají někde barevnou tu tyč i kolečka a někde ne? Mě se to právě líbí, chtěla bych to barevně. A taky nevím jestli kombinaci s černou nebo šedou. To je dilema
Ahoj, nevím, jestli jsi viděla tu zelenou v reálu, ale je to spíše taková razivá světlezelená. Mně osobně se po béžové variantě nejvíce líbil ten světlejší modrý, ten je taky opravdu krásný. Moje kamarádka má dvě holky a i tak si koupila modrý kočárek, prostě mám tuto barvu ráda. Ta tyč a kolečka by měly být v barvě kočárku u Laretu je to standard. Nejlepší je prohlédnout si jej na prodejně. Já jsem se osobně rozhodla pro variantu se šedým spodkem, protože nemám na věcech pro miminka ráda černou
. Ale to už je otázka vkusu.
já právě ten zelený naživo neviděla, na prodejně měli jen béžový a růžový. Nikde poblíž ho nemají. Furt zvažuju pro a proti a fakt nevím, kterou barvu jestli zelenou nebo modrou
![]()
veve.m píše:
já právě ten zelený naživo neviděla, na prodejně měli jen béžový a růžový. Nikde poblíž ho nemají. Furt zvažuju pro a proti a fakt nevím, kterou barvu jestli zelenou nebo modrou![]()
To chápu
já taky měla dilema který vůbec kočárek koupit, co já přečetla recenzí a měla jsem z toho hlavu jako baloooon
, no pak jsem se teda rozhodla, až jsem si laret „ochmatala“ v obchodě…no a pak jsem zas řešila, jestli béžový, nebo ten světlejší modrý…čekáme kluka a taky nevím, jestli pak druhá nebude holčička, ale bylo by mi to jedno i kdyby jezdila v modrém kočárku. Kluk v růžovém by byl asi větší průšvih
, ale i to jsem už v okolí zažila. No a ten zelený je úplně jako bývá ten fix - zvýrazňovač - taková razička. Teď jsem si ke kočárku objednala i fusak, je béžový a ze stejného materiálu jako kočárek, takže u mě velká spokojenost.
Holky jaký je ten růžový? Máte ho někdo? Já už se asi taky rozhodla a to jsem chtěla tříkolku
Ještě najít obchod poblíž Svitav kde ho mají a bude to..
Mikajelka píše:
Holky jaký je ten růžový? Máte ho někdo? Já už se asi taky rozhodla a to jsem chtěla tříkolkuJeště najít obchod poblíž Svitav kde ho mají a bude to..
růžový mají v Pardubkách na krámě. Fotila jsem ho, ale fotky máš myslím lepší na netu. Nějak se mi to nepodařilo moc vyfotit ![]()
ahoj holky, taky jsem rozhodnutá pro laret, smetanový, na zelený jsem nenašla odvahu, kvůli špinění.....ale pokuste se mrknout i tady, zajímavé obrázky.....ještě pohledám dále, protože jsem natrefila na jeden z limitované série a byl světle hnědý se smetanovou, ale jen na polských stránkách…
http://sklep-boboplonsk.pl/…osc-2012-/69
Děkuju moc za celou tuto diskuzi, tím, že je Laret nová kolekce, není nikde moc recenzí na něj. Díky této diskuzi jsem se rozhodla, že ho chcu!!
Doufám, že mě opět někdo neodradí
Prcka čekáme v květnu, takže řešíme i prostornou korbičku na zimu, pokud by tam ještě vydržel. Ale vzhledem k tomu, že má hluboká korba polohovatelná záda, je tu naděje o to větší
Takže teď už jenom vybrat neutrální barvičku a je to
![]()