Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Tako Laret?
Přidejte zkušenost s Tako LaretMě pán z obchodu taky říkal, že se Laret prodává cca od listopadu takže novinka.
PetraSla píše:Michaela1988 píše:No já myslím, že ještě na ten zelenej Laret ohledně much mít stážnosti nemůžou, mám pocit, pokud mi nekecali v obcjodě, že je v prodeji od nějakýho října a to už muchy ani nebyly…
ptali sme sa v obchodě, jestli nemajú nejaké „stížnosti“ na tu zelenú barvu, jakožto lapač much, ale prej ne, že ta de na odbyt dobře, aj u jiných kočárkú, to hlavně ta žluto-oranžová..
já mám dvě známé se zeleným a nestěžovaly si
veve.m píše:PetraSla píše:já mám dvě známé se zeleným a nestěžovaly siMichaela1988 píše:No já myslím, že ještě na ten zelenej Laret ohledně much mít stážnosti nemůžou, mám pocit, pokud mi nekecali v obcjodě, že je v prodeji od nějakýho října a to už muchy ani nebyly…
ptali sme sa v obchodě, jestli nemajú nejaké „stížnosti“ na tu zelenú barvu, jakožto lapač much, ale prej ne, že ta de na odbyt dobře, aj u jiných kočárkú, to hlavně ta žluto-oranžová..
Asi jde taky o to, jhaký bude na mušky rok… tak doufejme, že nás moc trápit nebudou…
PetraSla píše:veve.m píše:Asi jde taky o to, jhaký bude na mušky rok… tak doufejme, že nás moc trápit nebudou…PetraSla píše:já mám dvě známé se zeleným a nestěžovaly siMichaela1988 píše:No já myslím, že ještě na ten zelenej Laret ohledně much mít stážnosti nemůžou, mám pocit, pokud mi nekecali v obcjodě, že je v prodeji od nějakýho října a to už muchy ani nebyly…
snad ne, a kdyžtak se tam dá síťka
Tak konečně rozhodnuto:-) No z té Ostravy je nejlevnější, jenže my to máme přes dvěstě kiláku a tak se bojím ho tam objednat:-(
Chiccita píše:
Tak konečně rozhodnuto:-) No z té Ostravy je nejlevnější, jenže my to máme přes dvěstě kiláku a tak se bojím ho tam objednat:-(
už dvě jsme ho objednali a máme to taky kolem 200… prostě doufám, že bude v pořádku a ušetřím mamce 1500,–
já byla v té ostravě a pán říkal dokonce že když kočárek necháme pro jistotu zabalený v krabici tak mužem i vyměnit barvu kdyby bylo potřeba, kdyby náhodou někdo měl ten malinový a narodil se nakonec kluk
byl příjemný a ochotný, jediné co k těm kočárkům ale holky není( pres ten obchod v ostravě je fusak do sportaku, na fotkách na netu jak je ve stejné barvě jako kočárky tak ten není musíte si ho dokoupit zvlášť!!!
takže já taky budu pak shánět jestě ten fusak at mi malé nemrzne s odkrytými nohami.
jinak váhám mezi zelenou a malinovou!!! co k tomu je akorat taška, plaštěnka a deštník
Ty jo já myslela, že k tomu sporťáku je ten fusak. Teda ne fusak, ten jsem věděla, že k tomu není, ale nějaký kryt tam není? V hlubokém máš taky přes korbičku jakoby kryt..nevím jak se tomu nadává… ![]()
Ale je fajn, že k tomu je deštník a pláštěnka ![]()
veve.m píše:
Ty jo já myslela, že k tomu sporťáku je ten fusak. Teda ne fusak, ten jsem věděla, že k tomu není, ale nějaký kryt tam není? V hlubokém máš taky přes korbičku jakoby kryt..nevím jak se tomu nadává…
Ale je fajn, že k tomu je deštník a pláštěnka
Je tam normálně nánožník na hluboký i sporťák, pokud objednáš vajíčko, tak i na vajíčko
PetraSla píše:veve.m píše:Je tam normálně nánožník na hluboký i sporťák, pokud objednáš vajíčko, tak i na vajíčko
Ty jo já myslela, že k tomu sporťáku je ten fusak. Teda ne fusak, ten jsem věděla, že k tomu není, ale nějaký kryt tam není? V hlubokém máš taky přes korbičku jakoby kryt..nevím jak se tomu nadává…
Ale je fajn, že k tomu je deštník a pláštěnka
Jo a sestavený vypadá prostě super, fakt už je to takový i designově vychytaný jako ty německý a italský kočáry, akorát cena je jinde-..
jana2388 píše:
já byla v té ostravě a pán říkal dokonce že když kočárek necháme pro jistotu zabalený v krabici tak mužem i vyměnit barvu kdyby bylo potřeba, kdyby náhodou někdo měl ten malinový a narodil se nakonec klukbyl příjemný a ochotný, jediné co k těm kočárkům ale holky není( pres ten obchod v ostravě je fusak do sportaku, na fotkách na netu jak je ve stejné barvě jako kočárky tak ten není musíte si ho dokoupit zvlášť!!!
takže já taky budu pak shánět jestě ten fusak at mi malé nemrzne s odkrytými nohami.
jinak váhám mezi zelenou a malinovou!!! co k tomu je akorat taška, plaštěnka a deštník
v Mostě ho měli normálně ke kočárku, byl vloženej v korbičce a já se prodavačky ptala co to je a ona mi odpověděla, že právě nánožník na sporťák, že ho tam mají takto jen schovaný
Tak jsem z toho všeho jelen. Nánožník na sporťák u toho je a fusak nedávají ke kočárkům ne? Ty jo to ani nevím, že k vajíčku dostanu taky nějaký nánožník nebo tak?
Ke kočárku z www.kocarky-ostrava.cz je hl.korba s nánožníkem, sport.korba s nánožníkem, pláštěnka, taška s přebalovací podložkou, autosedačka s nánožníkem. Měla by tam být i taková vložka do sport. sedačky ale o tom jsme se nebavili.