Kočárek Tako Laret

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek
Velikost písma:
844
22.2.12 13:14

Mě pán z obchodu taky říkal, že se Laret prodává cca od listopadu takže novinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
22.2.12 13:17
PetraSla píše:
Michaela1988 píše:
ptali sme sa v obchodě, jestli nemajú nejaké „stížnosti“ na tu zelenú barvu, jakožto lapač much, ale prej ne, že ta de na odbyt dobře, aj u jiných kočárkú, to hlavně ta žluto-oranžová.. :-)
No já myslím, že ještě na ten zelenej Laret ohledně much mít stážnosti nemůžou, mám pocit, pokud mi nekecali v obcjodě, že je v prodeji od nějakýho října a to už muchy ani nebyly…

já mám dvě známé se zeleným a nestěžovaly si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
22.2.12 13:17

Mikajelko já mám TP 24.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetraSla
22.2.12 13:18
veve.m píše:
PetraSla píše:
Michaela1988 píše:
ptali sme sa v obchodě, jestli nemajú nejaké „stížnosti“ na tu zelenú barvu, jakožto lapač much, ale prej ne, že ta de na odbyt dobře, aj u jiných kočárkú, to hlavně ta žluto-oranžová.. :-)
No já myslím, že ještě na ten zelenej Laret ohledně much mít stážnosti nemůžou, mám pocit, pokud mi nekecali v obcjodě, že je v prodeji od nějakýho října a to už muchy ani nebyly…

Asi jde taky o to, jhaký bude na mušky rok… tak doufejme, že nás moc trápit nebudou…

• Citovat
  • Upravit
19886
22.2.12 13:21
PetraSla píše:
veve.m píše:
PetraSla píše:
Michaela1988 píše:
Asi jde taky o to, jhaký bude na mušky rok… tak doufejme, že nás moc trápit nebudou…

snad ne, a kdyžtak se tam dá síťka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
22.2.12 13:36

Tak konečně rozhodnuto:-) No z té Ostravy je nejlevnější, jenže my to máme přes dvěstě kiláku a tak se bojím ho tam objednat:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
22.2.12 13:38
Chiccita píše:
Tak konečně rozhodnuto:-) No z té Ostravy je nejlevnější, jenže my to máme přes dvěstě kiláku a tak se bojím ho tam objednat:-(

už dvě jsme ho objednali a máme to taky kolem 200… prostě doufám, že bude v pořádku a ušetřím mamce 1500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana2388
22.2.12 13:39

já byla v té ostravě a pán říkal dokonce že když kočárek necháme pro jistotu zabalený v krabici tak mužem i vyměnit barvu kdyby bylo potřeba, kdyby náhodou někdo měl ten malinový a narodil se nakonec kluk :D byl příjemný a ochotný, jediné co k těm kočárkům ale holky není( pres ten obchod v ostravě je fusak do sportaku, na fotkách na netu jak je ve stejné barvě jako kočárky tak ten není musíte si ho dokoupit zvlášť!!! :,( takže já taky budu pak shánět jestě ten fusak at mi malé nemrzne s odkrytými nohami. :jazyk: jinak váhám mezi zelenou a malinovou!!! co k tomu je akorat taška, plaštěnka a deštník

• Citovat
  • Upravit
19886
22.2.12 13:51

Ty jo já myslela, že k tomu sporťáku je ten fusak. Teda ne fusak, ten jsem věděla, že k tomu není, ale nějaký kryt tam není? V hlubokém máš taky přes korbičku jakoby kryt..nevím jak se tomu nadává… :roll:
Ale je fajn, že k tomu je deštník a pláštěnka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetraSla
22.2.12 13:54
veve.m píše:
Ty jo já myslela, že k tomu sporťáku je ten fusak. Teda ne fusak, ten jsem věděla, že k tomu není, ale nějaký kryt tam není? V hlubokém máš taky přes korbičku jakoby kryt..nevím jak se tomu nadává… :roll:
Ale je fajn, že k tomu je deštník a pláštěnka :palec:

Je tam normálně nánožník na hluboký i sporťák, pokud objednáš vajíčko, tak i na vajíčko

• Citovat
  • Upravit
PetraSla
22.2.12 13:55
PetraSla píše:
veve.m píše:
Ale je fajn, že k tomu je deštník a pláštěnka :palec:
Je tam normálně nánožník na hluboký i sporťák, pokud objednáš vajíčko, tak i na vajíčko

Jo a sestavený vypadá prostě super, fakt už je to takový i designově vychytaný jako ty německý a italský kočáry, akorát cena je jinde-..

• Citovat
  • Upravit
26
22.2.12 14:13
jana2388 píše:
já byla v té ostravě a pán říkal dokonce že když kočárek necháme pro jistotu zabalený v krabici tak mužem i vyměnit barvu kdyby bylo potřeba, kdyby náhodou někdo měl ten malinový a narodil se nakonec kluk :D byl příjemný a ochotný, jediné co k těm kočárkům ale holky není( pres ten obchod v ostravě je fusak do sportaku, na fotkách na netu jak je ve stejné barvě jako kočárky tak ten není musíte si ho dokoupit zvlášť!!! :,( takže já taky budu pak shánět jestě ten fusak at mi malé nemrzne s odkrytými nohami. :jazyk: jinak váhám mezi zelenou a malinovou!!! co k tomu je akorat taška, plaštěnka a deštník

v Mostě ho měli normálně ke kočárku, byl vloženej v korbičce a já se prodavačky ptala co to je a ona mi odpověděla, že právě nánožník na sporťák, že ho tam mají takto jen schovaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
22.2.12 14:23

Tak jsem z toho všeho jelen. Nánožník na sporťák u toho je a fusak nedávají ke kočárkům ne? Ty jo to ani nevím, že k vajíčku dostanu taky nějaký nánožník nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
22.2.12 14:23

Ke kočárku z www.kocarky-ostrava.cz je hl.korba s nánožníkem, sport.korba s nánožníkem, pláštěnka, taška s přebalovací podložkou, autosedačka s nánožníkem. Měla by tam být i taková vložka do sport. sedačky ale o tom jsme se nebavili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
22.2.12 14:29

taky si myslím, že nánožník je součástí, ale fusak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí