Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Tako Laret?
Přidejte zkušenost s Tako Laretahojky ,prosim nevis jaky ma ten ruzovej vnitrek? (v te hluboke korbe) Vim ze sportak je cernej ale nikde jsem nevidela korbu bez nanozniku… ![]()
Zítra bych měla jet do Prahy se na něj jet mrknout, tak dám vědět co a jak a poměřím to:-)
Kočárek Laret -všecky kočárky maji vnitřek barevný.Kočárek Laret 02(růžový)tak má růžový vnitřek.
Rozměr vnitřní korbičky je 82 cm:-)
Ahoj holky, já si vždy hodila do googlu tako laret v obrázcích a je tam toho strašně moc, sice něco polsky a dokonce i rusky, ale základ přeluštíme. dnes jsem byla v obchodě a viděla paní co si kupovala černo-fialový laret. I ten je božský ![]()
Tak už ho máme taky doma. Je krásnej. Dokonce je tam i polohování hluboké korby což jsem ani nevěděla. Už aby jsme s ním drandili. Složení je lehoučký. Je v něm úplně všechno kromě moskytiéry na hl.korbu. Akorát nehoupe ale to je mi jedno. Jo a míme růžový ![]()
No oproti našemu X-landeru má odpruženou zadní „nápravu“ (zkoušela jsem si ho v rodejně) a přeci jen trochu vzadu houpe, X-lander je natvrdo úplně. Ale je jasný, že jako ty starý landaury to nebude ![]()
Mikajelka píše:
Tak už ho máme taky doma. Je krásnej. Dokonce je tam i polohování hluboké korby což jsem ani nevěděla. Už aby jsme s ním drandili. Složení je lehoučký. Je v něm úplně všechno kromě moskytiéry na hl.korbu. Akorát nehoupe ale to je mi jedno. Jo a míme růžový
ta síťka je na vajíčko, ale tak třeba to jde i na hlubokou, to jsem nezkoušela… na obrázku to měli namalované na vajíčku
ahoj holky, mám dotaz - teď mi dovezli laret domů - všude píšou že jde u hluboké verze stáhnout stříška úplně dolů - aby zakryla celý prostor mezi nánožníkem a boudičkou - je na to nejakej fígl? páč já když zakryju ten kšilt a nasadím nánožník tak to úplně zakryté není. díky
U hlubké korby lze odépnout boudičku..(letní a zimní)má to odvětrávaní.
U sportovní verze lze regulovat kšilt proti vetru a sluníčku..tam zakryje celou část mezi boudičkou a nánožníkem
U hluboké korbičky je pouze nánožník vyvýšení ![]()
misnek píše:
Zaílám foto:-)
na tom nánožníku lze ještě ohrnout nahoru ten přehyb, je vidět na fotce na nánožníku, tak to jde ještě víc vyhrnout nahoru…
holky mam dotaz.. dneska jsme zase byli ocumovat laret a trochu nas prekvapily ty suche zipy v hlub. korbe. Kdyz jsme chteli sundat nanoznik ,tak se odlepil i ten druhej suchac (co drziten vnitrek). Zkouseli jsme to u toho kremoveho a dobry ,ale pak jsme sli k zelenemu a tam to bylo hrozny. Asi je to kus od kusu..
Tak se chci prave zeptat co na to vy co ho mate uz doma?! Jsem se jinak do toho kocarku zabouchla ,ale bojim se abych pak nenadavala
![]()