Kočárek Tako Laret

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
12.3.12 13:26

ahojky ,prosim nevis jaky ma ten ruzovej vnitrek? (v te hluboke korbe) Vim ze sportak je cernej ale nikde jsem nevidela korbu bez nanozniku… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
12.3.12 13:40

Zítra bych měla jet do Prahy se na něj jet mrknout, tak dám vědět co a jak a poměřím to:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misnek
12.3.12 13:50

Kočárek Tako Laret

Kočárek Laret -všecky kočárky maji vnitřek barevný.Kočárek Laret 02(růžový)tak má růžový vnitřek.
Rozměr vnitřní korbičky je 82 cm:-)

• Citovat
  • Upravit
30
12.3.12 17:12

Ahoj holky, já si vždy hodila do googlu tako laret v obrázcích a je tam toho strašně moc, sice něco polsky a dokonce i rusky, ale základ přeluštíme. dnes jsem byla v obchodě a viděla paní co si kupovala černo-fialový laret. I ten je božský :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
14.3.12 17:00

Tak už ho máme taky doma. Je krásnej. Dokonce je tam i polohování hluboké korby což jsem ani nevěděla. Už aby jsme s ním drandili. Složení je lehoučký. Je v něm úplně všechno kromě moskytiéry na hl.korbu. Akorát nehoupe ale to je mi jedno. Jo a míme růžový :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
14.3.12 17:12

No oproti našemu X-landeru má odpruženou zadní „nápravu“ (zkoušela jsem si ho v rodejně) a přeci jen trochu vzadu houpe, X-lander je natvrdo úplně. Ale je jasný, že jako ty starý landaury to nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
14.3.12 17:15
Mikajelka píše:
Tak už ho máme taky doma. Je krásnej. Dokonce je tam i polohování hluboké korby což jsem ani nevěděla. Už aby jsme s ním drandili. Složení je lehoučký. Je v něm úplně všechno kromě moskytiéry na hl.korbu. Akorát nehoupe ale to je mi jedno. Jo a míme růžový :dance:

ta síťka je na vajíčko, ale tak třeba to jde i na hlubokou, to jsem nezkoušela… na obrázku to měli namalované na vajíčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
14.3.12 18:43

Veru nejde, já ji tam zkoušela narvat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
14.3.12 18:45
Mikajelka píše:
Veru nejde, já ji tam zkoušela narvat :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
payuša
14.3.12 19:57

ahoj holky, mám dotaz - teď mi dovezli laret domů - všude píšou že jde u hluboké verze stáhnout stříška úplně dolů - aby zakryla celý prostor mezi nánožníkem a boudičkou - je na to nejakej fígl? páč já když zakryju ten kšilt a nasadím nánožník tak to úplně zakryté není. díky

• Citovat
  • Upravit
misnek
14.3.12 20:25

U hlubké korby lze odépnout boudičku..(letní a zimní)má to odvětrávaní.
U sportovní verze lze regulovat kšilt proti vetru a sluníčku..tam zakryje celou část mezi boudičkou a nánožníkem
U hluboké korbičky je pouze nánožník vyvýšení :)

• Citovat
  • Upravit
misnek
14.3.12 20:31

Zaílám foto:-)

• Citovat
  • Upravit
payuša
14.3.12 20:53

jj tak to sem tak nejak pochopila :) diky

• Citovat
  • Upravit
19886
15.3.12 10:01
misnek píše:
Zaílám foto:-)

na tom nánožníku lze ještě ohrnout nahoru ten přehyb, je vidět na fotce na nánožníku, tak to jde ještě víc vyhrnout nahoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
15.3.12 18:52

holky mam dotaz.. dneska jsme zase byli ocumovat laret a trochu nas prekvapily ty suche zipy v hlub. korbe. Kdyz jsme chteli sundat nanoznik ,tak se odlepil i ten druhej suchac (co drziten vnitrek). Zkouseli jsme to u toho kremoveho a dobry ,ale pak jsme sli k zelenemu a tam to bylo hrozny. Asi je to kus od kusu.. :evil: Tak se chci prave zeptat co na to vy co ho mate uz doma?! Jsem se jinak do toho kocarku zabouchla ,ale bojim se abych pak nenadavala :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí