Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Tako Laret?
Přidejte zkušenost s Tako LaretTa plyšová vložka mi přijde oboustraná. Z jedný je teplý plyš, fleese bo co to je a z druhý mám froté..
Mikajelka- ta vložka by mohla být oboustranná, ale já mám na té druhé straně přišitý takový malý ,,podprdelníček" a proto to nejde. Ale jak jsem to tak včera zkoumala, je to jen na chviličku a pak to vyndám, jinak by se mi tam mimís nevešel.
NO já stále nevím váhám mezi růžovým a zeleným! ach jo! to je děs, čekám holčičku tak jsem byla rozhodnutá pro růžový, ale ted jsem zase začala dost váhat že ten zelený je taky nádherný. Myslíte že by se( když bude malá oblečená v růžovým)že by se ty barvy nebily? jako růžová v kombinaci se zelenou? já nevím:(( oba jsou krásné! jinak v Té Ostravě už slevnili a mají ho jen za 7.190,– + 990,–sedačka
ale dilema jaká barvička ! v iděla jsem oba na živo a jsou nádherné že opravdu nevííím ![]()
@jana2388
Jo tak to ti asi neporadíme. Každý má tu svou oblíbenou barvičku. Já chtěla růžový, typický pro holčičku. Taky jsem přemýšlela jak bude vypadat, když jí tam dám ve fialové zavince, žluto-růžové látkový plíny pod hlavičku, většina věcí do růžova, fialova, červena… Se zelenou mi ta růžová moc nejde ale to je jen můj osobní dojem, trochu zdeformovanej ze školy a praxe, kde jsme měli estetiku a brali i jaký barvy či odstíny barev k sobě ladí a jaké ne. Sytá růžová, malinová mi k té zelené prostě nejde. Pastelová ale už jo
A teď si vyber.. Každopádně krásný jsou oba. Jedinný béžový se mi nelíbil.
Tak už i my máme jasno. Laret black 05 vyhrál. Na živo úplně nepopsatelně dokonalý kočárek. Má spoustu vychytávek jako různé odvětrávání, madlo a podložku pod nohy z ekokůže. Snadnou manipulaci, opravdu snadnou i pro malou drobnou postavu. Lehký podvozek, snadné skládání. Korbička je sice o něco užší než třeba ve warrioru, ale oproti němu má mnohem lepší zpracování a designe. Pro holky ze severu: do Polska bych pro kočárek nejela. V Mladé Boleslavi je paní co má přímo velkoobchod a cena i s autosedačkou včetně všech příslušenství (děštník, pláštěnka, moskytiéra na vajíčko, nánožník jak na vajíčko tak na sporťák a korbu. atd.) za cenu 8.500,– reklamují na počkání. Ještě neměli s ničím takový problém, aby si museli kočárek nechat a půjčit náhradní a to fakt oceňuji. Moc milá paní, všechno ukáže a je vidět, že to dělá s láskou, né pro peníze. A jedna z mála žen z obchodu s dětským zbožím, co dokázala jednat s mým mužem. Už mě nebaví starat se o všechno sama, protože paní prodavačky mají muže za jakési podivné stvoření s kterým nemá cenu se o kočárku bavit. Byla moc fajn a jasně pochopila, že u nás kočárek vybírá manžel, že já řeším jen barvu. ![]()
Mikajelko a on ten růžový je o něco tmavší než na fotkách na netu že? tedy asppoň jak jsem ho viděla několikrát v obchodě, jen stejně by mě zajímalo jak vypadá na dením světle to je přeci jen jiná, a jak říkáš ty já mám taky problém s barvičkama, taky jsem asi ovlivněná školou studovala jsem výtvarku
ale stejně…i ta zelená je krásná, hlavně u ní je výraznější ten rám a kola než u té růžové to je docela tmavší ale jak říkám neviděla jsem to na dením světle jen v obchodě…škoda že nikde nebyli po kupě, ten růžový měli ve dvou obchodech ale ten zelený zas úplně v jiném chtělo by to mít oba vedle sebe to by bylo lepší ![]()
@jana2388
Já jsem ho zkusila vyfotit ale je to fakt jiný než v reálu. O dost světlejší. U růžovýho je ten rám méně výrazný než u zelenýho. Zelenou mám fakt ráda ale tady to byla jasná volba
A co třeba fialový? Taky by nemusel být špatný. Akorát nevím, jak vypadá naživo.. ![]()
Ahoj,chtěla jsem se zeptat neviděl jste nebo nemáte někdo kočárek tako laret v barvě růžové či fialové, čekám holčičku a nemůžu se rozhodnout jakou barvu..nechci aby ta růžová byla moc křiklavá a ta fialová zase moc tmavá..a u nás ho nikde v krámě nemohu sehnat..popřípadě maminky které ho máte, nemohly by jste vložit nějaké reálé foto,moc prosím,usnadnily by jste mi moc výběr
…Mnohokrát děkuji Lenka
Můžu poprosit, kde v Mladé Boleslavi je paní s velkoobchodem? Děkuji
Jinak mi vybrali zelený ![]()
@iivus MB Mipesa - Michal Křížek, ulice Krátká 309, Luštěnice 294 42, po telefonické domluvě možná prohlídka PO-Ne 721 237 477. Jinak zelený je fakt krásný, ale rozmyslela jsem si ho proto, že na tu barvu hodně lítají mušky a vosy.
@burdilena Já viděla oba. Je to hodně o vkusu. Ta růžová je krásná, ale není to ta klasická sladce růžová, spíš taková hodně sytá malinová, jako barva Megaslevy a ta fialová na mě byla dost tmavá, já bych si jí na holku nekoupila. Taková barva nebarva. A to fialovou miluju.
Ten fialový jsem viděla taky na živo a byl taky krásný, úplně jiný než na fotkách na netu, je tmavší než ten růžový to jo, ale barvu má taky moc hezkou dokonce si myslím že ta konstrukce je u toho fialového výraznější než u té růžové. Jsou hezké oba, tedy mě se líbily uplně všechny i zelený, tyrkysově modry…ten béžový moc ne a tm.modry taky ne a žlutý jsem neviděla na živo jinak se jim tato serie kočárků fakt povedla!
No já mám termín 1.července tak ještě mám na výběr tak měsíc ale bude to joooo těžká volba! Horší jak vybrat auto!
![]()
@TamaraAlmara - moc děkuji za info
zkusíme se s ním dohodnout a podívat ![]()
chtěla jsem se zeptat ještě, vás které jste kupovaly kočárek v té Ostravě! kromě toho všeho co tam má být Byl ke kočárku i ten deštník? Vím že v Sam Baby a jiných obchodech ho dávají ke kočárku zdarma, na netu ale v te ostravě o deštníku nepíšou že by byl v ceně
Bylo by to fajn kdyby byl Tak jen jestli vám došel nebo ne ať vím
. Díky ![]()
@jana2388 píše:
chtěla jsem se zeptat ještě, vás které jste kupovaly kočárek v té Ostravě! kromě toho všeho co tam má být Byl ke kočárku i ten deštník? Vím že v Sam Baby a jiných obchodech ho dávají ke kočárku zdarma, na netu ale v te ostravě o deštníku nepíšou že by byl v ceněBylo by to fajn kdyby byl Tak jen jestli vám došel nebo ne ať vím
. Díky
jo byl u toho a i pláštěnka