Kočárek Tako Laret

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek
Velikost písma:
575
22.4.12 19:23

Ahoj holky :-)
tak já taky uvažuji o tomto kočárku, moc se mi líbí…jen bych měla taky ještě pár dotazů??? Jak se vám zdá stabilní pokud by se miminko ve sportovní verzi otočilo na bříško a vlezlo si trochu víc dozadu…nepřevážil by se? a prosím ještě info jestli jde nasadit sportovní verze po i proti směru jízdy, nebo jestli je tam na stříšce nějaké okýnko jak vidět na dítko???
A ještě bych ráda poprosila, jestli náhodou nějaká z vás nemá doma tu béžovou variantu a nebyla tak hodná dát sem pár reálných foteček???
Děkuju moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
23.4.12 08:37
@alhena píše:
Zase tak moc křiklavá mi nepřijde, na druhou stranu je to určitě výhoda, že bude celkem dobře vidět i v šeru, zvlášť když se někdy musí jít po silnici…

pravda, bude tě vidět a není to nic tak řvoucího, barva je pěkná, taky ji mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
23.4.12 08:37
@waycrazy píše:
Ahojí kočárek Laret e mi taky hodně líbí, hned mě zaujal, ale hodně lidí mě oddráží od značky tTako, žprý bývá hodně kazový :nevim: Co si o tom myslíte?Přece jen je to ted jedeen z nejluxusnějších kočárků značky Tako,takže si myslím že by neměl být tak kazový né? Podle mě může být kazový kočárek i za 20 000Kč záleží na kusu.

já mám tři známé s Takem a jen chválily :nevim: 90% kočárků na trhu je polských.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
23.4.12 08:38
@Gabu13 píše:
Ahoj holky :-)
tak já taky uvažuji o tomto kočárku, moc se mi líbí…jen bych měla taky ještě pár dotazů??? Jak se vám zdá stabilní pokud by se miminko ve sportovní verzi otočilo na bříško a vlezlo si trochu víc dozadu…nepřevážil by se? a prosím ještě info jestli jde nasadit sportovní verze po i proti směru jízdy, nebo jestli je tam na stříšce nějaké okýnko jak vidět na dítko???
A ještě bych ráda poprosila, jestli náhodou nějaká z vás nemá doma tu béžovou variantu a nebyla tak hodná dát sem pár reálných foteček???
Děkuju moc ;)

korba se mi zdá stabilní a otočit jde. Barvu mám bohužel zelenou, tak ti fotečkama nepomůžu, ale holky ho mají, tak ti ho vyfotí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
23.4.12 09:09

Děkuju moc :-) já si ho snad pojedu omrknout taky do toho obchůdku u mladé boleslavi, co jste tu zmiňovaly :-) zítra jdu na velký UZ, tak snad konečně budeme vědět, co čekáme a pak se bude rozhodovat i o barvičce…i když u nás to asi bude ta béžová ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana2388
26.4.12 20:00

Gabu13 - jde otočit po i proti směru jízdy;)

• Citovat
  • Upravit
jana2388
26.4.12 20:03

@Alani je krásný také jsem viděla dnes na živo jen na fotce je světlejší ve skutečnosti byl spíš tmavě červený a měli tam taky v cihlové barvičce… jen ta látka! vzhledově super ale jen tošku když se zašpiní tak to nevypereš to by se musel strčit celý do pračky :lol: to je škoda protože jsou krásné to se musí nechat!!! ;)

• Citovat
  • Upravit
3337
26.4.12 20:22

Mě se právě docela líbí takové ty „přírodní“ kočárky, ještě je moc hezká jedna Captiva Eko, ta vypadá fakt elegantně… Ale přijde mi z obrázku, že tam už paní drká koleny o přebalovací tašku… S Laretem jsem si pojezdila, ale je fakt, že jsem zkoušela jen se sedačkou otočenou proti sobě, ne po směru jízdy… To by poradily uživatelky, které už tu jezdí se sporťákem, ale nevím, zda tu už nějaká ve sporťáku je? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
27.4.12 06:49

Ahoj holky :) Díky za rady :palec: Můžu se prosím ještě poptat, jak to je z vnitřními rozměry hluboké korby? Mohla byste mi je některá, co už ho máte doma změřit dole na ležení? Na internetu píšou všude něco jineého a pak se v tom čert vyznej :mrgreen: Už jsem jeden taky viděla naživo, v tyrkysové barvičce a byl krásný…jen jsem ho nemohla pořádně prozkoumat, páč můj starší syn tak ječel, že jsme museli hned z obchou pryč :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
5.5.12 11:18

Zdravím :mavam:
chtěla jsem se zeptat některé z Vás, která už s kočárkem jezdí, jestli je dost odpružený? Nějaké pružiny na fotkách vidím, tak doufám, že je :) Včera jsem se byla dívat na X -lander XA 2012, dost se mi zalíbil, ale ten žádné odpružení nemá a potom jsem na něho četla špatné recenze, že v něm miminko na nerovnostech nadskakuje, apod., protože není odpružený. Máte někdo zkušenost s Laretem v terénu? A houpe alespoň malinko? Chystám se na něho jít podívat, je to náš favorit, protože X-lander jsem už vyloučila (taky je celkem drahý na to, jaké má nevýhody :( ).
Předem díky za každou odpověď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
5.5.12 20:00

Laret jsem zkoušela pouze v krámě, x-lander mám doma a hodně vyzkoušený v terénu, takže takhle: Laret oproti X-landeru pruží, není to klasický houpací kočárek, ale ty pružiny bych řekla, že tam cítit jsou. X-lander je úplně natvrdo, ale jezdit se s tím i v terénu dá krásně. Je to jen o zvyku a našemu mladýmu se to drncání líbilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
6.5.12 08:48

Holky mohla bych poprosit o změření ležení v hluboké korbičce??? My se pořád nemůžeme dokopat, zajet někam ho změřit, syn je nemocný a nikam se nedostaneme…ale já bych se už ráda rozhodla, ale ty rozměry hluboké korby jsou všude na internetu jiné, tak by mě zajímala realita :palec:
Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
6.5.12 09:03
@Gabu13 píše:
Holky mohla bych poprosit o změření ležení v hluboké korbičce??? My se pořád nemůžeme dokopat, zajet někam ho změřit, syn je nemocný a nikam se nedostaneme…ale já bych se už ráda rozhodla, ale ty rozměry hluboké korby jsou všude na internetu jiné, tak by mě zajímala realita :palec:
Děkuji ;)

82 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
6.5.12 09:17

Jako fakt dole, když se změří ležení je 82cm ??? Tak to je velká paráda :-)Děkuju moc a můžu ješte otravovat se šířkou prosím :* a jestli můžu ještě jednu informaci, koukala jsem že tam je ještě jakési polstrování, které se dá vyndat…zabírá to hodně místa? Je to tam k něčemu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
6.5.12 09:23
@Gabu13 píše:
Jako fakt dole, když se změří ležení je 82cm ??? Tak to je velká paráda :-)Děkuju moc a můžu ješte otravovat se šířkou prosím :* a jestli můžu ještě jednu informaci, koukala jsem že tam je ještě jakési polstrování, které se dá vyndat…zabírá to hodně místa? Je to tam k něčemu???

ta šířka je asi 36 nebo 38, to teď nevím, já kočár nemám doma tak nemůžu přeměřit, tu délku jsem měřila minule :D kočár mám u babičky radši :D to polstrování nevím, vyndat se to asi dá, ale to by pak mímo leželo na tvrdým

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí